|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Faktycznie -.- a jak wcze¶niej próbowałam to jako¶ mi się nie udało. Nieważne, w każdym razie problem naprawiony
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.12.2014 - 18:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: Kraków.
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem. O tuż nie widzę mojej sygnatury i avatara na forum, chociaż kiedy wchodzę na swój profil avatar jest, a jestem pewna, że kliknęłam "Zapisz Sygnaturę". Czy kto¶ mógłby mi pomóc?
EDIT: Dobra, sygnatura jest, ale avatara nie ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Sk±d: クラクフ
|
![]()
Dodała¶ sobie zdjęcie, nie avatar. Po wej¶ciu w panel użytkownika daj "edytuj avatar" tutaj o: http://i.imgur.com/lRvCZzW.png?1
@down: proszę bardzo c:
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 13.12.2014 - 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sk±d: Kraków.
|
![]()
Aaaaa, ale jestem nieuważna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sk±d: z planety Ziemia
Reputacja: 39
|
![]()
Hmm, nie chcę nic mówić, ale twoja sygnatura jest za duża. W regulaminie jest napisane, że obrazek nie może mieć więcej niż 100px wysoko¶ci, a twój ma 280px
![]()
![]() |
#6 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() ![]() Nie powinno być "Bitwa o Sima - eliminacje rozpoczęte! ![]() ![]() @Ch: poprawione ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 18.12.2014 - 19:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sk±d: Małopolska
Reputacja: 16
|
![]()
można jako¶ poprawić to przej¶cie grafik w nagłówku forum?
![]()
![]() |
#8 |
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102
|
![]()
Nie tyle naprawa, co propozycja ulepszenia forum.
Bodaj wczoraj wieczorem, po uruchomieniu z Apo systemu reputacji, zacz±łem bawić się ze skinem forum w celach testowych, żeby zobaczyć ile można zmienić w skinie bez potrzeby korzystania z FTP. Efekty okazały się całkiem niezłe. Można praktycznie w cało¶ci zmienić ogólny wygl±d forum bez korzystania z FTP. Przerabiałem tak skin i w końcu pokazałem cało¶ć w Offtopicu na forum. Reakcja osób na propozycję nowego looku forum była przychylna, a nawet udzielono mi pomocy w ulepszeniu czę¶ci graficznej. Efekt pracy można obejrzeć tutaj: http://rpgstudio.cba.pl/testforum/index.php?styleid=11 Skin bazuje na motywie "Lord Caesum"(defaultowy wygl±d forum obecnie), więc najprawdopodobniej wszystkie zmiany w w/w zostan± automatycznie zaaplikowane do nowego stylu. Wzorowany był na Windowsie 8 oraz najstarszym, niedostępnym już skinie fts - imagize_x. Skin podmienia tylko jedn± ikonkę, można j± dodać więc za pomoc± starej-dobrej-sztuczki z emotami, któr± Apo i Bjork znaj±. ![]() Podsumuj±c: proponuję dodanie powyższego skinu na forum na okres testowy. Jeżeli się przyjmie i nie będ± z nim problemy, niech zostanie, w innym razie można oczywi¶cie wywalić. Ostatnio edytowane przez Caesum : 27.12.2014 - 18:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Supermoderator
Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27
|
![]()
Ze swojej strony powiem, że zmiana stylu forum jest ¶wietnym pomysłem
![]() Na pewno warto spróbować, przynajmniej na jaki¶ okres próbny ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
![]()
No ja czekam na zmiany!
![]() |
![]() |
![]() |