|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Albo przydatne jak kto¶ komu¶ pomoże to wy¶wietla się pod postem
"Użytkownik dostał pochwałę od..." W ten sposób można sprawdzić wiarygodno¶ć użytkownika. |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
![]()
System agree/disagree jest na mts (też vbulletin), uważam to za ¶wietn± rzecz i takie co¶ u nas raczej zdałoby egzamin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sk±d: Polska :)
Reputacja: 10
|
![]()
Wystarczy napisać odpowiedni± modyfikację i już
![]() O ile nie ma już gotowej, tylko do wprowadzenia ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
Reputacja: 10
|
![]()
skoro system działa na MTS (stary vBulletin u nich chyba wygl±dał identycznie jak nasz teraz) to pewnie się da
![]() btw. ja Was proszę, zróbcie co¶ z tym bbcodem bo to jest naprawdę uci±żliwe, jak nie można wkleić nawet linka w wiadomo¶ci ![]() wypada wszystko teraz raportować, nawet pro¶bę o zmianę nazwy tematu @down: dobrze wiedzieć, dzięki Chrupsonie :3 siedzę na koniu.... oplułam monitor, jak to zobaczyłam xDDD
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 08.07.2013 - 14:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
wystarczy usun±ć z linka http:// i wy¶wietla się jak normalny tekst
![]() @up: Nie ma sprawy ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromno¶ci : 08.07.2013 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102
|
![]()
Pamiętajcie, że nie mamy FTP, więc wprowadzanie dodatków może być trudne. Wszelkie nowo¶ci zwi±zane z obecnym skinem s± spowodowane nie ich dodaniem, ale tym, że poprzednie skiny zwyczajnie ich nie używały(bo były niekompatybilne). Do tego tylko wła¶ciciel forum może się udzielać na oficjalnym forum vBulletin, więc wszelkie modyfikacje, skiny, pomoc stamt±d jest dla nas niedostępne.
Jednakże pamiętam, że w opcjach admina jest co¶ takiego jak reputacja, mogę się temu bliżej przyjrzeć. Pytanie tylko, czy to faktycznie jest taka ważna opcja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może być też opcja tylko dawania plusów (tak jest też na większo¶ci forum) Edit: Jest wtyczka, paski reputacji, wgranie niektórych dodatków jest możliwe ponoć bez konta FTP Ostatnio edytowane przez Damian : 08.07.2013 - 15:32 |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |