![]() |
#1581 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wrzuciłam sima do folderu download i wyświetla mi go w tym oknie takim co na początku się wyświetla w pobranych i kiedy chcę go zainstalwoac pokazuje, że muszę zaktualizować grę. Da się to zrobić bez rejestrowania jej?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
|
![]()
Da. Pobierz tylko odpowiedniego patcha.
![]() |
![]() |
#1583 |
|
![]()
a gdzie można znaleźć i jak to zrobić? Jestem kompletnie nowa w tym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli nie wiesz jaką masz najnowszą zainstalowaną aktualizację użyj superpatchera (1.3 gb). Jeśli wtedy nie uda Ci się zainstalować sima będziesz musiała spróbować tą metodą (ew. możesz najpierw spróbować w ten sposób).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hej
Chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób mogę przyspieszyć ładowanie się miasta/rodziny w mieście w którym gram od dłuższego czasu. Usuwałam już zbędne pliki z folderu TheSims3 w moich dokumentach ale niewiele to pomogło... Najdłużej gram w Sunset Valley i wejście do mojej rodziny trwa ok. 8 min. Nowe miasto otwiera się w max. 3 min. Dawno temu miałam zapis na którego załadowanie się czekałam ponad 15 min. i nie chciałabym dopuścić do tego ponownie... Słyszałam o zmienianiu nazwy save'a, podobno to zmniejsza zapis czy jakoś tak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
|
![]()
A ja mam pytanie , jak mam jajo smoka z Dragon Valley to zaczynam do niego mówić i rozmawiam z nim , jak na niego najadę kursorem pisze : Jajo Smoka 5g czy coś w ten deseń , no i rozmawiam , mija te 5 godzin , i pisze Jajo Smoka 0 m i nie wykluwa się smok a ja nie mam ja nie mam już żadnych interakcji. Czy tak ma być? Czekam już z 2 dni simowe , a miasto mam tylko ze względu na smoki -,- Przydatne by była też informacja czy jest rodzina która ma już smoka wyklutego z jajka. Wtedy bym mógł sobie po prosty wprowadzic tam sima i zabrac smoka.
Ostatnio edytowane przez Poskacper : 22.07.2013 - 18:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
|
![]()
Mam problem. Otóż kiedy chcę wysłać sześciu moich Simów (młodych dorosłych) na studia, to przy ładowaniu Uniwersytetu Simowego zamyka mi się program i otrzymuję informację: "program przestał działać". Dodam, że taki błąd pojawiał mi się wcześniej w budowaniu dachu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
|
![]()
Mam mały problem ! Dokładnie ze sliderami.
Mam pobrane slidery na zmianę położenia czapki, grubość ust, na biust, wysokość i grubość sima i tam kilka do głowy i nosa. I problem tkwi w tym, że mi nie które suwaki te z gry nie działają D: Czy to wina któryś ze sliderów ?
![]() |
![]() |
#1589 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
|