|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
-Przed ucieczką od Wraith widziałem rozpiskę, rozumiesz! Na pierwszy dzień nie miała być ruda, ale zmienili plany, jak zlekcewarzyłą Twój znak! Dziś nie miała być cheeba, jasna cholerra! Ta rozpiska była jedyną rzeczą, która dawała nam obraz kto zginie w przeciągu kilku dni! ROZUMIESZ?! Ku*wa Ja nikogo nie zabiłem, serum prawdy Ci to potwierdzi! ZROZUM!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dlaczego niby zabili cheebę, której chyba nikt nie znał i właściwie się nie odznaczała?!
Zauważyłam, ze Diana dużo przesiaduje w PM... Maqryll, skoro jesteś taki mądry, to powiedz, kto miałby być nastepny. wyrzuciłam do tej makreli.
![]() |
#3 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
O wszystkim dowiedziałam się później. Jak zwykle.
Podsumowując: cheeba nie żyje, kubuss ranny. Kto będzie następny? I co mam robić?
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Maqryll! - zawołałem, chcąc zagłuszy tum, który dość głośno spekulował, kto z nas ma rację. - Nie ma żadnego serum - obniżyłem ton, po czym kilka razy zaczerpnąłem powietrza. - Dam ci radę. Wracaj tam, skąd przybyłeś. Nie pozwolimy, aby ktokolwiek z naszych znów zginął.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Gdy wyjaśniłem Chrupkowi wszystko powiedziałem ze idę do Diany, muszę z nią porozmawiać.
Wpadłem do jej domu, uklęknąłem i rozryczałem się jak małe dziecko. -Dlaczego wszyscy oskarżacie mnie?!- wrzasnąłem |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
A może to kubuss jest za wszystko odpowiedzialny?
Niby dał się zranić, lecz co jeśli chciał nas zmylić?
![]() |
#8 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
- Kto cię niby oskarża? - zapytałam - A mnie chyba roia o coś podejrzewa, dziwnie na mnie spojrzała... - dodałam po chwili.
#9 |
|
![]()
- Maqryll! Skoro masz tą 'rozpiskę' to powiedz nam, kto ma być nastepny - zapytałam jeszcze raz
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Nie wydaje się wam podejrzane - ciągnąłem, gdy Maqryll już wyszedł - że nasz zwariowany podejrzany zadaje się z Dianą? Jej też nie było z nami podczas ataku. Dla mnie wszystko jest jasne.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|