![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem! Na www.thesims.com da się ściągnąć stworzone przez graczy gwiazdy. Chcę sobie ściągnąć Shakirę (
![]() Download Celebrity You are now ready to download a Celebrity from The Sims Celebrity Exchange. You are about to download an asset that may use a different language than the version you have installed on your computer if you are using a language other than US-English. As a reminder, importing assets across languages is inherently risky and Maxis/EA is not responsible should you encounter difficulties in trying to get this asset to work with your game, or trying to get your game to work after you have installed this asset. Note: You will need Superstar installed on your computer to use any Celebrities you download. Click Next to begin Download ... klikam na next i pojawia się komunikat: "Only single- byte languages can dowland from The Sims SUPERSTAR Exchange" i po tym nic!!! ![]() POMOCY!!!!!!!! Ja nie znam dobrze Anglika, ale bardzo chcę sobie ściągnąć Shakirę! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widocznie j.polski nie jest single-bytowy. Ale nie mam pojęcia o co chodzi
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
musisz miec wersje angielska gry
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
"You are about to download an asset that may use a different language than the version you have installed on your computer if you are using a language other than US-English. "
moze to ?? nie wiem bo tak na oko bo tlumaczyc mi siem nie chce :roll: |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja nie mam pojecia o co tu chodzi
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No chyba, że tu, bo prawdę mówiąc czytałem tylko to, co napisał po naciśnięciu Next :oops: :oops:
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hmmm więc to ten kawałek ?? ale to bzdura nieprawdaż ?? żeby ściągnąć skiny to trzeba miec angielską wersje .... glupota :roll:
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ale ciekawe, czy chwilowa zmiana języka by pomogła?
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Próbowałem to przetłumaczyć ze słownikiem, ale zbytnio mi nie wyszło.
A pierwszego zdania wywniskowałem coś w stylu" Jesteś bliko pobrania..eeee....wkładu (!) cośtam, cośtam, chyba możesz użyć innego języka niż, nno.. tego... co jest w wersji zainstalowanej na twoim komputerze. Jako przypomnienie, importowane ...wkłady... (??) across to po przeciwnej stronie, więc to chyba będzie, że inne niż angielski 'z natury' ....risky to ryzykowny.... i Maxis/EA nie są odpowidzialni i dlaje nie mam pjęcia. bo tam coś piszę, że powinno twoje spotkanie inne w próbować wziąć ten wkład (?!?!?) pracować w towjej grze lub spróbować wziąć.. eeee.... twoją gre pracować przed instalowaniem tego wkładu (??!!??!!??) A tam po tym Next, to chyba znaczy: "Tylko pojedyncze bajty eee... języka (?) mogą być pobierane z The Sims Superstar EXchange (Wymiany). Prosze nie śmiać się ze mnie, ja tylko próbowałem pomóc. Wiem, że nic z tego sie nie da odczytać, ale ja rozmumiem z tego tyle, co wy. jak ja naprawdę nienawidze tej strony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|