|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Nie trzeba lecieć do przyszłości na zakupy, market botów znajduje się w skrzyni parcel, wystarczy wstawić do otoczenia macierzystego, tudzież zbudować własny.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 04.11.2013 - 12:04 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
A wie ktoś gdzie jest tęczowy kopiec? Mam wykopać garnek złota Oo' Jestem w utopii
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Heh
Byłam raz w Utopii i widziałam taki kopiec. Nie wiedziałam do czego służy, więc go zignorowałam. Ciężko mi wyjaśnić gdzie był konkretnie, sądzę, że miejsce jest losowe, czyli często się zmienia. Szukaj krótkiego kawałka tęczy, na obrzeżach centrum miasta, są tam puste działki mieszkalne, a w okolicy widać jakiś budynek, nie wiem jak się nazywa, wygląda jak jakaś elektrownia czy coś... nie umiem go lepiej opisać.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Tak to jest to, miejsce jest całkiem losowe, nie tylko na obrzeżach. Ja widziałem ten kopiec przed "bazą wypadową"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dziękuję
Poszukam jak tylko uda mi się zdobyć posąg strażnika czasu, nie wiadomo czemu nie chce mi go przyznać. :/edit: a teraz nie chce mi wrócić to teraźniejszości, anuluje jej się polecenie, no świetnie dzięki, EA.
Ostatnio edytowane przez xMalwina : 05.11.2013 - 11:08 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Cześć, witam, post #1
Do rzeczy: mam taki hm.. nie wiem, czy problem, ale chciałam sobie strzelić dzieciaczka w szpitalu w Oasis. Koszt to skromne 5 tysi. Mam przyjaciela, Drake'a jakiegoś tam z Oasis i klikam, stwórz dziecko z... a tam opcje niepodświetlone, że nie ma w pobliżu przyjaciela albo po prostu nie mam żadnego. No, ale przecież mam! To wzięłam gościa zaprosiłam na tą parcele, bo myślałam, że to pomoże, a tu ciągle niepodświetlone opcje. Moje pytanie brzmi: Dlaczego niepodświetlone? Co robię źle albo co zrobić powinnam? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
To przyjaciel czy chłopak/mąż? Może problem tkwi w statusie związku i dzieciaczek na zamówienie jest dostępny tylko dla par?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Przyjaciel - nie działa, chłopak - nie działa... Z mężem nie próbowałam, bo chciałam uniknąć ślubu i bara-bara, chciałam z nim zerwać po zajściu na zamówienie i wrócić w ciąży do teraźniejszości. Ktoś jeszcze coś wie na ten temat czy jednak będą musieli baraszkować żeby mieć dzidziusia bez ślubu?
|
|
|
#9 |
|
|
Sprawdziłam tę opcję i u mnie wszystko w porządku, można stworzyć dziecko z najlepszym przyjacielem. Jedyne co przychodzi mi na myśl to przeniesienie na pulpit folderu mods, jeśli korzystasz z dodatków nieoficjalnych, wyczyszczenie cache i ponowienie próby w grze, ponieważ możliwe że któryś mod broi, a już na pewno gdy jest nieaktualny.p
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Dzięki, tak zrobię :-)
|