|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 25
|
Dziękuję za komentarz
![]() Cytat:
Jane to ta ułożona.Wiesz, wydaje mi się, że Mason potrzebuje wsparcia po śmierci Amy ![]() Jeśli mam być szczery... Zapomniałem imienia xD W następnym odcinku już się pojawi! |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Oj, przepraszam - nie wiem dlaczego mi się to pokićkało
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ohoho, jak ja dawno tu nie zaglądałam! xD
Historia jest fajna, luźna, przyjemna. Trochę problemów wychowawczych, trochę smutku, trochę radości - jak to w życiu. ![]() Śmierć Amy nie zrobiła na mnie większego wrażenia - podobnie jak u Cytrynowej. Nie lubiłam jej jakoś. Jak na razie największą sympatią darzę Samanthę, naszą drogą buntowniczkę. Co tu jeszcze napisać... czekam na kolejną część.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam dziwne wrażenie, że fryzura ma jakiś związek z moją simką
![]() Chyba nie komentowałam jeszcze w tym temacie, ale podoba mi się. Fajnie opisana zwyczajna gra (doobra, przyznaję, nie lubię wymyślonych historyjek. Moje własne mnie nudzą, a cudze budzą zbyt wielką zazdrość). Co do odcinka - może jestem dziwna, ale dla mnie Jane jest ładniejsza od Sam. Wydaje się być bardziej pozytywna i mniej wredna
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Gratuluję spostrzegawczości!
![]() Cytat:
Cieszę się, że udało mi się to jakoś osiągnąć. Oczywiście będę jeszcze dążył w tym kierunku.Dzięki za komentarz Skusi się ktoś jeszcze? ^^
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Cieszę się, że Mason w końcu znalazł dziewczynę, to słodkie
no właśnie, czy on w końcu będzie tym wampajrem czy nie, ciekawie się zapowiada ![]() a ta fryzura to dobry wybór, Jane wygląda jak kocica mrmr
|
|
|
|
#7 |
|
|
No co
![]() Szalone życie krejzi muffiny ![]() A żeby nie było offtopu, to dodam jeszcze, że Mason i Sarah ładnie razem wyglądają. No, i jestem ciekawa tego kolegi Sam. ;p |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Mi się bardziej podoba ludzki Mason szczerze mówiąc ![]() Taka ciekawostka - gdy Amy i Mason studiowali, to oboje byli wampirami (tak, poznali się na studiach ).Dziękuję za komentarze
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ale Samantha nieźle pojechała po bandzie
A niech ją Mason wyśle do szkoły z internatem albo do szkoły wojskowej - dziewczyna nauczy się życia Może powienien poświęcac jej więcej czasu? Skoro tęskini za matką, to dziwnie to wygląda, że tata znalazł sobie pocieszenie.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|