|
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ej, a może to jest przydzielane według ostatnich afer na forum? Osoby podżegające są w mafii, a te ugodowe mieszkańcami?
![]() Btw. kogo obstawiacie jako Cattaniego i lekarza? ![]() @Cheyenne - wybacz nie zrozumiałyśmy się, mówiłam o Pinkim ![]()
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Tak pięknej kobiety jak ty Cheynne nie da się zapomnieć.- Spojrzałem jej prosto w oczy robiąc niewinny uśmieszek.- Widziałem cię w kawiarni, kiedy byłaś z dwoma mężczyznami
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 21
|
![]()
Jakaś sonda by się przydała
![]() Ja skłaniałbym się bardziej ku Pinkiemu, wydaje mi się bardziej wiarygodny. |
![]() |
![]() |
#5 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Tak właśnie mi przyszło na myśl.. może skoro Bjork widzi PM'y to jest Cattanim? Przecież Cattani może sprawdzać takie rzeczy.
Z drugiej strony, podejrzanie się zachowuje... aaaaaaaaaaaaa mam mętlik w głowie :<
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
-A tak, możliwe. A ty byłeś z..-zmarszczyłam czoło. Jak na złość nie mogłam sobie przypomnieć. Skleroza.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Odsyłam do ogłoszeń
![]()
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Przyjaciółką, ma na imię Diana. Tak się zastanawiam nad sensem życia w tym mieście. Znowu jakich luksusów nie ma, a zginąć można szybko i łatwo. Jeszcze ten wczorajszy napad na bank. Twój kolega chyba był świadkiem. Wiesz coś o tym?- Podniosłem jedną brew.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
O tym, że był świadkiem? Chyba nie, spotkałam go dopiero, gdy szukałam materiału. Jednak możliwe, że był tam wcześniej.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nie patrzcie na te pm'y bo daleko nie zajdziecie, mowie wam. tymbardziej ze Diana bardzo czesto je wysyla, wiem cos o tym
![]() choc szczerze powiedziawszy tez myslalam o niej, ale nie z przyczyn jej pm'ow ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|