Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.10.2013, 14:49   #1
Cheyenne

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

@Morgana A z jakich powodów powodów?
Cheyenne jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.10.2013, 14:49   #2
Pink Panther

Reputacja: 25

Jeśli na mnie zagłosujecie zmarnujecie swój głos Myślę, że lepiej będzie na Bjork.

Bronię siebie, bo ta gra jest fajna i chciałbym się jeszcze z Wami pobawić, a nie zostać od razu wyeliminowany

A jeśli chodzi o moją chęć zrobienia z tego RPGa... Pierwszy raz gram w FM i myślałem, że można tak się bawić fabułą. Poza tym niektórzy pewnie pamiętają moją propozycję forumowego PBFa. Taka Mafia to świetna okazja, żeby choć troszkę w takie PBF zagrać

Ja jestem za Bjorkową.
Pink Panther jest offline  
stare 11.10.2013, 14:49   #3
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

- Nie wiem... Znacie się dobrze?
__________________________________________________ _________________________________________________
Diana- czyli ty jesteś tym Mafiozą czy nie bo jeśli tak to trzeba coś zrobić bo gra jest bez sensu albo zamienić się z kimś rolami (ze zgodą Libby, jeśli się zgodzi) albo zrobić coś z Lubie i zrobić pierwszą opcję
Słodki Pan Ciastek jest offline  
stare 11.10.2013, 14:52   #4
Morgana

cheyenne, bo w poprzedniej edycji byla bardzo aktywna, a teraz cos tak ucichla I wgl. choc co do tego to moze byc multum innych powodow, wiec nie bede oskarzac jej na 100%, tak tylko sobie pomyslalam o niej
Morgana jest offline  
stare 11.10.2013, 14:52   #5
Cheyenne

-Znaczy... Dosyć...- byłam czerwona jak burak, wiedziałam to.

@Pink Panther, ja pewnie głosuję na Björk c: Jednak nic pewnego, bo ciągle są jakieś nowe wątki, które coś rozjaśniają, a jednocześnie mącą xd
Cheyenne jest offline  
stare 11.10.2013, 14:53   #6
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Ja jestem za Bjork, ale na PP też jestem skłonny zagłosować. Tylko musimy się trzymać razem i przekonać innych. Wszyscy na jednego, bo może wyjść, że połowa zagłosuje na Bjork, a druga na Pinkiego i gunwo z tego wyjdzie :c

Cytat:
Diana- czyli ty jesteś tym Mafiozą czy nie bo jeśli tak to trzeba coś zrobić bo gra jest bez sensu albo zamienić się z kimś rolami (ze zgodą Libby, jeśli się zgodzi) albo zrobić coś z Lubie i zrobić pierwszą opcję
O boże nie. Chodziło o to, ze Diana wysłała PM'a komuś, a wcześniej było że mamy je obserwować. Więc napisałem, że o tej i o tej Diana wysłała komuś tam PM'a z nutką ironii... PO TO TEN PONIAK W NAWIASIE 33

EDIT Ok jak alfabetycznie, to alfabetycznie. Ale zacznijmy może od końca. Najpierw PP potem Bjork ? XD
+ Pinki, a to, że ja hoduje unikorny znaczy, że jestę księżniczką i patatajam na nich po tęczy ? To jest tak jak by fabuła, która ma się nic do gry (człowiek uczy się na własnych błędach >D )

Ostatnio edytowane przez Lubie : 11.10.2013 - 14:58
Lubie jest offline  
stare 11.10.2013, 15:01   #7
Słodki Pan Ciastek

Cytat:
Napisał Lubie Zobacz post
Ja jestem za Bjork, ale na PP też jestem skłonny zagłosować. Tylko musimy się trzymać razem i przekonać innych. Wszyscy na jednego, bo może wyjść, że połowa zagłosuje na Bjork, a druga na Pinkiego i gunwo z tego wyjdzie :c

O boże nie. Chodziło o to, ze Diana wysłała PM'a komuś, a wcześniej było że mamy je obserwować. Więc napisałem, że o tej i o tej Diana wysłała komuś tam PM'a z nutką ironii... PO TO TEN PONIAK W NAWIASIE 33

EDIT Ok jak alfabetycznie, to alfabetycznie. Ale zacznijmy może od końca. Najpierw PP potem Bjork ? XD
+ Pinki, a to, że ja hoduje unikorny znaczy, że jestę księżniczką i patatajam na nich po tęczy ? To jest tak jak by fabuła, która ma się nic do gry (człowiek uczy się na własnych błędach >D )
A jeśli tak to spoko, tylko nie musiałeś od razu tego pisać. Szansa, że ona pisała o mafii jest 1% na 100%
stare 11.10.2013, 14:55   #8
Pink Panther

Reputacja: 25

Zagłosujmy alfabetycznie! Najpierw na Bjork, a później na mnie

Nie no. Powtarzam się, ale głosując na mnie zmarnujecie głos. A nikt nie pomyślał o Słodkim Panie Ciastku? Ciągnącym fabułę, wypytującym wszystkich o mnie i o Mafię? Udającego gliniarza? Który jeszcze, jak bawiliśmy się w fabułę, miał przy sobie broń?
Pink Panther jest offline  
stare 11.10.2013, 15:00   #9
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Nie, nie sądzę, żeby ciastek był mafiosem. Chociaż w sumie w poprzedniej edycji Morgana była w mafii, a też nie podejrzewałam... No nie wiem
Chyba zagłosuję dziś na Bjork, jak już pisałam
Pinki też podejrzany, ale jest na końcu mojej listy xD
stare 11.10.2013, 14:57   #10
Słodki Pan Ciastek

Dziewczyna wyraźnie była skrępowana, może zrobiłem coś źle?- Wstydzisz się czegoś? Jeśli mnie to przepraszam....- dziwnie się poczułem.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Zasady Postowania