|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry nowego dodatku. Problem pojawia się przy dużej ilości plików w folderze Mods. Gdy usunąłem większosc plików gra się włącza. Czy w nowym dodatku jest jakieś ograniczenie co do plików w folderze mods? Testowałem i praktycznie za każdym razem przy przekroczeniu jakieś ilości plików gra się nie chce włączyć(tzn pojawia się czarny ekran i nic się nie dzieje) Przy poprzednim dodatku problem nie występował. Gra została zaktualizowana na czysto(pusty folder Electronic Arts) dopieru póżniej plik Downloads i Mods zostały przeniesione). Raz udało mi się grę uruchomić ale niewiem jak gdyż bardzo kombinowałem
![]() Proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak miałam dużo dodatków nieoficjalnych, to ten czarny ekran miałam nawet 10 minut zanim gra odpalała... Własnie wywaliłam prawie wszystko, bo to żadna przyjemność z grania.
Może masz któryś plik niekompatybilny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bardzo się cieszyłam na nowy dodatek. Niestety moja radość nie trwała długo. Wraz z wgraniem nowego dodatku pojawił mi się komunikat jak w tytule. Szukałam informacji w necie: spróbowałam uruchomić grę nie z launcher, lecz miasta mi nie zapisało a pojawiał się tylko błąd 16, zrobiłam reinstalkę dodatku. Teraz kombinuję z wgraniem folderu saves z kopii, którą kiedyś zrobiłam. Nie wiem czy to coś pomoże. Macie jakieś pomysły co jeszcze mogę zrobić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Znalazł ktoś może rozwiązanie tego problemu z niekończącym się ładowaniem miasta? Reinstalowałem podstawkę jak i Skok w Przyszłość, ładowanie dalej zatrzymywało się na samym końcu i nie chciało iść dalej. No to sobie pomyślałem, że trudno, odinstaluję Skok w Przyszłość, poczekam na najnowszą aktualizację. Odpalam grę za pomocą płytki z Rajskiej Wyspy i to samo - czyli to wina aktualizacji, a nie dodatku. Ma ktoś jakiś pomysł jak ten problem rozwiązać? ;_;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A jak mam skasować Zestaw Kwantowy tak żeby skasować go z gry? Bo jak skasowałam z Launchera i jeszcze raz pobrałam i zainstalowałam to pokazało: Plik jest już zainstalowany - czyli go nie skasowałam z gry tylko z Launchera i nic to nie dało
![]() ![]() EDIT tak a propos - znalazłam na Yt taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Tn5qE-ti3OY i tutaj jest ten problem co ja mam i w opisie jest podane jak to rozwiązać, ale jakoś nie rozumiem o co tu chodzi, tłumacz Google też nie pomógł tylko jeszcze pomieszał ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Bella555 : 03.11.2013 - 20:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Sprawdż czy nie usunęłaś zestawu z zakładki "pobrane". Jeżeli tak to zestaw jest dalej w grze. Odinstalować go trzeba z zakładki "obiekty zmodyfikowane".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No tak, ja usunęłam tylko z zakładki Pobrane...
![]() ![]() EDIT Pobrałam i zainstalowałam od nowa i dalej mam ten sam problem... Posiedzę nad opisem tego filmiku z Youtube, tam pisze, co trzeba zrobić, tylko nie za bardzo wiem, o co chodzi... Ostatnio edytowane przez Bella555 : 04.11.2013 - 17:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|