|
![]() |
#2 |
Sk±d: Mystic Falls
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 11
|
![]()
Jedna praca bardzo mnie urzek³a, szczególnie wersja w TS3 (i to pewnie dziêki niej odda³am g³os na tê dru¿ynê) i mam nadziejê, ¿e ona wygra
![]()
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Praca nr 1 (ziemia) - 4 g³osy
Praca nr 2 (ogieñ) - 12 g³osów Praca nr 3 (woda) - 1 g³os Praca nr 4 (powietrze) - 0 g³osów Woda i Powietrze otrzymaj± po³owê punktów, poniewa¿ prace z TS2 by³y nieregulaminowe (zdjêcia z metamorfozy nie pochodzi³y z trybu "zmieñ wygl±d"). PIERWSZE MIEJSCE
Ogieñ- 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Woda- 1 punkt CZWARTE MIEJSCE Powietrze - 0,5 punktu Ostatnio edytowane przez Charionette : 22.01.2014 - 17:08 |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 24
|
![]()
oh co za dominacja. dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za oddanie glosu na nasza prace. obiecuje, ze przy kolejnym zadaniu tez warto bedzie na nas zaglosowac. ;p
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Gratulacje :> |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Uzupe³nienie regulaminu jest w pytaniach i odpowiedziach, pod tre¶ci± zadania, tam równie¿ uscislilam ten punkt.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Faktycznie u¶ci¶li³a¶ ten punkt, tylko nie podoba mi siê, ¿e zrobi³a¶ to dopiero dwa dni przed terminem, a na wykonanie zadania by³y ponad 3 tygodnie - moim zdaniem to trochê pó¼no jak na takie adnotacje. Zak³adam sytuacjê, w której nie ka¿dy wszystko zostawia na ostatni gwizdek i taka przyk³adowa osoba mog³a zrobiæ pracê du¿o wcze¶niej, a pó¼niej wyjechaæ np. na ferie i nie mieæ dostêpu do komputera. Nie bêdzie mieæ mo¿liwo¶ci wprowadzenia poprawek, a przecie¿ wed³ug regulaminu, z którym siê zapozna³a, praca by³a wykonana w sposób w³a¶ciwy. Chyba ¿e dru¿yna zrobi³aby od nowa ca³± pracê, ale nie wiem, czy ktokolwiek by siê na to pisa³ xD
W sumie sprawa mnie nie dotyczy, ale s±dzê, ¿e warto na pewne rzeczy zwróciæ uwagê i je u¶ci¶liæ ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Sk±d: z kabiny F-14 Tomcat
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Nie wiem, z czym masz problem. Poza tym to konkurs dru¿ynowy. Wszyscy pilnuj± regulaminu. W imieniu swoim i ca³ej dru¿yny Ziemi dziêkujê wszystkim, którzy na nas zag³osowali.
![]() |
#9 |
|
![]()
ogolnie, nie wiem kto to i kiedy, ale dziekuje w imieniu powietrza, za cale pol punkta, jestescie swietni
![]() zeby nie bylo ze szydera, zgadzam sie z Nightfallem i dodam, ze taka sytuacja z tego co widze nie pojawia sie pierwszy raz no i gratuluje Ogniowi! : ) |
![]() |
![]() |
#10 |
Sk±d: £ód¼
Reputacja: 23
|
![]()
Jeezu, zgadzam siê z Lubiczem, jaka dominacja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |