|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Rangi na życzenie?
Btw, Dziurawiec, już nie szalej tak z tym "górnolotnym" polskim xD Dla mnie na razie poproszę taką kombinację: Miodek - #990033 Oko - #006699 SimStoryk - #33cc00 //CH: Rangi nadane ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 13:27 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]()
Gratuluję wszystkim zwycięzcom! Szczególnie moim faworytom, których może nie będę wymieniał
![]() ![]() Od siebie baaardzo dziękuję za nominacje i głosy na mnie, to było dla mnie ogromne wyróżnienie i naprawdę nie spodziewałem się ich aż tylu! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 21
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców
![]() A ze swojej strony dziękuję za nominację do Architekta Roku i za wszystkie głosy. Trzecie miejsce, yay! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy
![]() ![]() kolorek: #ff6633
#5 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Ojej ![]() ![]() ![]() gratuluję także tegorocznemu posiadaczowi najlepszego posta! I Liv za Simstoryka! I Brzozobjorce za milucha ![]() no i Donowi za Vodeocośtam, walka była wyrównana ![]() gratuluję wszystkim! Kolor poproszę #009999 To jak rozdanie oscarów xD //CH: Ranga nadana ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 13:32 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja również chciałabym bardzo podziękować za wszystkie nominacje, których, szczerze mówiąc, kompletnie się nie spodziewałam oraz za wszystkie głosy, które były jeszcze większą dla mnie niespodzianką. Zrobię co w mojej mocy, by przez następny rok robić wszystko, co tylko by potwierdzało słuszność Waszej decyzji o nadaniu mi rangi Mędrca, która jest dla mnie ogromnym wyróżnieniem. Bardzo Wam dziękuję
![]() I oczywiście gratuluję wszystkim zwycięzcom, a także reszcie nominowanych, gdyż to samo w sobie jest nagrodą ![]() Kolor rangi proszę #006666 ![]() //CH: Ranga nadana ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 13:32 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
coz, ja tez symbolicznie dziekuje za wszystkie nominacje I glosy na mnie jako szatana
![]() ![]() ![]() o kolorze rangi tu juz nie pisze, bo sie zglosilam z nia wczesniej do Libby ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Dzięki wszystkim i gratuluję ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Gratuluję wszystkim zwycięzcom!
![]() I dziekuję za nominacje i te kilka (dla mnie bardzo ważnych) głosów! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja chciałam przede wszystkim pogratulować zwycięzcom.
Od siebie chcę podziękować za wszystkie nominacje, oraz to że znalazłam się w sondach i dodatkowo jeszcze otrzymałam w każdej jakiś głos. Już samo pojawienie się w nich było dla mnie zaskoczeniem, tym bardziej, że niektórych kategorii kompletnie się nie spodziewałam ![]() W każdym Razie, dziękuję ![]() P.S. Do Dziurawca----> Ja też nie pomyślałam o tym, dopóki ty nie napisałeś ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|