|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Trochę się na tym traci, ale skoro sim dostaje 20000 znikąd, to strata paru tysięcy z finansów rodziny jest nawet wskazana. Np. kupując "skrzypce wirtuoza" za 15000, sprzedaje się je za 12000. Robię tak chyba od zawsze
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Też nad tym ubolewam. Jeśli nadal brać pod uwagę kody, to lepszym rozwiązaniem będzie użycie kodu money (tutaj w 1:25 Pograjmerka wyjaśnia jak on działa). Możesz nim zarówno dodawać fundusze jak i odejmować.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Irbis - to wręcz wygląda tak, jakby dzieci posag od rodziców otrzymywały
![]() Innym dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość kupna domu, jak w Rajskiej Wyspie było. Tylko przydałaby się dodatkowa opcja "odsprzedania" domu dzieciom. Pewnie te 20tys. są z akcji "rodzina na swoim", takie becikowe dla wszystkich ![]() Orzechowo - a może twórcom przyświecał inny cel? Rodzice się starzeją, trzeba im pomóc w ostatnich chwilach - dzieci powinny mieszkać z rodzicami do końca, a potem majątek po nich przejmować - i wtedy nie ma problemu z pieniędzmi! Gorzej, jak trzeba kilkoro dzieci gdzieś umieścić Więc te "tylko" 20tys na start jest za karę, że rodziców na pastwę starości zostawiają - idealne pokazanie - jesteś z rodzicami, jesteś ok, uciekasz od rodziców, jesteś "be"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Jest możliwość jakimś kodem/modem wymazać drzewo genealogiczne?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Wie ktos moze dlaczego za kazdym razem gdy simka zachodzi w ciaze, sim takze? to niby jest na zasadzie ze sim rodzi kosmite.. ale to jest centralnie w tym samym czasie, po urodzeniu tego dziecka "niby kosmity" jest ze urodzil sie maly kosmita, ale nie mozna go odeslac oraz takze w drzewie genealogicznym simki, "dziecko-kosmita" jest jako potomek. Do tego simy zachodza obydowoje w ciaze, nawet czy interakcji "bara bara"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Czy jeśli kupię dodatek kariery do sims 4 na płycie to czy będę go mogła zainstalować na więcej niż tylko jednym koncie origin ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Grę można przypisać tylko do jednego konta Origin. Nie można inaczej.
|
|
|
|
#8 |
|
|
w takim razie czwórka to strata pieniędzy
Dziekuje za odpowiedz ! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 13
|
juda z tego co wiem, the sims 3 też można przypisać tylko do jednego konta origin
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
^ Z tego co pamiętam w przypadku TS3 nie jest to obowiązkowe. Grę miałam przypisaną do mojego konta, a mimo to pożyczałam ją 4356465653 osobom i mogli ją u siebie zainstalować i grać bez problemu bez Origina.
W przypadku TS4, jeśli chcesz uruchomić grę, trzeba też włączyć Origin. Co za tym idzie, jak np. chcesz pożyczyć komuś grę, to jej nie włączy bez dostępu do twojego konta. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|