|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Czy tylko u mnie po dzisiejszej aktualizacji simowie muszą siedzieć w domu?
W nieskończoność wczytuje każdą parcelę, na którą chcę się wybrać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę dostać awansu w pracy, ponieważ ciągle pokazuje mi że mam 9 punktów logiki :x Już dawno mam 10/10, u sima w umiejętnościach to widać, ale w wymaganiach do awansu już nie...
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja mam problem z galerią. Weszłam dzisiaj na profil Madzi (MagdalenaMariaMonika), bo chciałam pobrać dom i zauważyłam, że nie ma połowy opublikowanych rzeczy.Na stronie głównej większość komunikatów (tych z prawej strony) jest zaciemniona i po najechaniu na nie myszką wyskakuje "Nie udało się odnaleźć tego obiektu.". Macie jakieś pomysły jak to naprawić? Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Sweet rabbit u Mnie coś takiego w galerii dzieje się, gdy tracę połączenie z internetem. Później wszystko wraca do normy
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Czy też macie problem z parcelą Różana Rzeczka w Wierzbowej Zatoczce? Obojętnie jaki dom tam umieszczę, on ustawia się "tył na przód"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Orzechowo u mnie na tej parceli domy są ustawiane przodem do jej krótszego boku, ale bez problemu mozna je dowolnie przestawiac.
![]() |
#8 |
|
![]()
Wiem, że dom można cały zaznaczyć i przestawić, ale właśnie - tylko dom. Z ogródkiem nic nie zrobię, musiałabym ręcznie budować go od nowa.
Znalazłam poniekąd rozwiązanie - trzeba wyburzyć działkę, ustawić skrzynkę pocztową przodem do ulicy i nie wychodząc z trybu budowania ustawić dom z galerii. Jednak działa to tylko na niektóre domy, a akurat na ten wymarzony nie :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Hej ludzie! Mam straznie irytujący problem i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Otóż gra się wczytuje, wszystko super, można grać, ale już po jakichś dwóch minutach zaczyna się właśnie to: simowie zamierają, czas leci o takiej prędkości jak była kliknięta w chwili "zacięcia" i leci tak ze 3-4 h simowych i nic się nie da zrobić. Gdy zmieniam czas przyciskami, to słyszę te charakterystyczne dzwięki ale nic sie nie dzieje. Odpiero jak samo się "odetnie" to czas wraca do chwili kiedy się zacięło, czyli zazwyczaj o 3 czy 4 h i przez chwile jest ok, aż znowu dzieje się to samo. i tak co chwilę! po prostu nie da się normalnie cieszyć grą, bo co chwile się tak dzieje i nic nie moge zrobić oprócz czekania. Mam sprawny laptop, obniżanie jakości grafiki nic nie dało, mam kilka dodatków z internetu, ciuchy, meble itp, ale to tez raczej nie od tego bo gdy ich nie było sytuacja też się powtarzała, przeinstalowywałam grę - to samo. Błagam pomocy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |