06.04.2024, 17:09 | #1 |
Reputacja: 10
|
Sims 3 Store - problemy ze stroną
No to tak... Grałam w Sims 3 i stwierdziłam - hej, czemu by nie pobrać czegoś z Sims 3 Store? No to otwarłam tą majestatyczną stronę, a tam przy logowaniu pojawił się na środku ekranu u góry błąd "403 Forbidden". Nie wiem o co chodzi, tak jak wcześniej wszystko działało i było w porządku, to teraz jakieś errory mi wyskakują. Wiem też że ten problem praktycznie nie występuje u nikogo innego. Kontaktowałam się z supportem EA, ale oczywiście no nie pomogli. Więc zostało mi forum! Mam nadzieje że jakaś osoba tutaj spotkała się z problemem z którym aktualnie walczę i podzieli się wiedzą na ten temat...
|
|
06.04.2024, 19:27 | #2 |
Administrator
Reputacja: 84
|
Odp: Sims 3 Store - problemy ze stroną
Właśnie sprawdziłem tę stronę i u mnie działa, chociaż nie mam sim punktów żeby kupić cokolwiek. Na twoim miejscu sprawdziłbym, czy strona działa poprawnie na innej przeglądarce albo w trybie incognito, a jeśli nadal są problemy, to na innym komputerze i na innym koncie.
Jaki masz Windows i z jakiej przeglądarki korzystasz? U mnie działa na Firefox, Edge i Chrome na Windowsie 11.
06.04.2024, 19:51 | #3 |
Reputacja: 10
|
Odp: Sims 3 Store - problemy ze stroną
Owszem sprawdzałam na google, microsoft edge i operze gx, jak i na incognito - i nadal, nie działa xD (też mam windows 11) Nie wiem, zaczynam podejrzewać że to może być coś z moim IP
|
Tagi |
błąd, sims3, store |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|