|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jak widzisz są do tego czary.Pewnie ochroniarz wszystkich fanów odpędza a remont ci meble wymienia na nowe.Pytałam ją czy poda składniki,ale się nie odzywa.
[SIZE=14]Dziękuję za posty i piszcie dalej!Piszcie swoje teorie i wypowiedzi na temat teori![SIZE=14] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi się wydaje, że niema żadnych nowych zaklęć, bo jakby były to Maxis by już coś podał, albo by się je znalazło tak jak magiczny nektar lub biszkopt
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Na pewno są.Skoro pisze w księdze czraów...Maxis nie chce nam popsuć zabawy.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hmm... nie wiem co o tym myśleć ale wydaje mi sie że nie ma nowych czarów. Gdyby były ta dziewczyna co o tym napisała powinna nam podać składiki i w ogóle ale ponieważ wie że nie ma i jak zmieszamy składniki i nic nie wyjdzie to ona wyjdzie na oszustkę!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ukryte czary muszą być!W księdze czarów pisze.I dziewczyna z Simomaniak pisze że po kilku dniach pojawiają się nowe.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Pisze tak w księdze?? Gdzie?? Ja nie zauwarzyłam.
P.S. O co chodzi z opcją "wymień nazwisko"?? |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Musisz spytać się o tajne składniki.
Z opcją wymień nazwizko chodzi o to że twój sim wymieni z inną osobą informacje na temat jakiejś gwiazdy. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nadal mi sie zdaje że jednak nie ma... ja miałam chyba z kilkaset dni i nic. :unsure:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ta dziewczyna mówiła że to się rzadko zdarza.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Wybaczcie mi, że ja nie na temat, ale ten odpowiedni temat zodtał zamknięty, a ja nie chce robić bałaganu na forum ^_^
Zdarzyło mi się tak, że wypuściłam Kościldę, a przyszła do mnie Kostucha (bo ktoś umarł (z głodu) ) i Kościlda poprosiła Kostuchę o AUTOGRAF !! Niezłe co?? P.S. I jeszcze raz sorry, że nie na temat |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|