|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś miałam coś takiego...
Przyszła do mnie gościówa, zobaczyła jak się mój sim z żoną całuje, wnerwiła się, spoliczkowała go, wzieła dziecko i poszła sobie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() Transwestytka, no nie? Ostatnio edytowane przez kuba_10 : 29.01.2005 - 17:28 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie do wszystkich: czy takie błędy (np. wyginanie się rąk, krótsze nogi, niewidzialny sim itp.) występują u słabszych kompach? U mnie nigdy, przenigdy się nie zdarzyło (chociaż mam Simsy 2 od dosyc dawna) ale oczywiście mam ,,słaby" komputer :wacko: Czy to zależy od np. karty graficznej?
A co do dziwactw w grze, to: 1. Mój sim (nazywa się monika) rozmawia z simem Marcinem na czacie. Jest póżno. No ale se gadają bez przeszkód. Każę Monice zazdwonić do marcina, bo pomyślałąm, że fajnie byłoby, gdyby się zaprzyjażnili. No i monika dzwoni, pojawia się tekst od Marcina: Dzięki za wyrwanie mnie z łóżka. Ale on jest na czacie!! 2. Widać w nocy było 2 księżyce!! I one nawet ze sobą się ,,zderzyły"! (wkleję zdjęcia, nie wiem czy mi się uda. Wiem, że zdjęcie są słabej jakości, ale jak się przyjrzycie uważnie jednemu zdjęciu, to widać że są tak jakby połączone jeden z drugim ) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
moja sytuacja : otoz bella mi sie znalazla a mortimer przez przypadek pocalowal sie z diną !! bella go uderzyla w policzek a mortimer rownierz . iteraz uwaga mortimer z dina zaczeli ogladac televizor , usiedli na kanapie dina wlączyla tv, i nagle bella stoi przed diną (tak aby dina nie widziala teliwizora) i caly czas ma gniwena mine oraz obrazona odwraca sie w strone kochanka ( mortimera )
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy już taki temat był ale ja nie widziałam ale czy mieliście kiedyś bardzo głupie sytacje w ts2?
Czy cos was moze wkurzyło bo było bardzo nielogiczne i głupie? :judge: Wymieńcie sytacje ![]() ![]() papa oddania wam poddana :bow: Nia :punk: P.S.Kocham te uśmieszki!!! :thumb: |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
znikajacy dyrektor szkoly prywatnej. screena chyba nie musze dawac. zdarza mi sie to coraz czesciej :/
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mnie wkurza jak blokuja sie auta albo autobusy szkolne:\,jak mam wszystkie punkty umiejetnosci i przyjacioł a nie dostaje awansu, jak simowie maja glupie zachcianki i oczywiscie jak brakuje mi kasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dzisiaj miałam coś tak glupiego że aż śmiesznego ;/
![]() ![]() grałam po dośc długiej przerwie...mój Sim osiągnął ostatnio szczyt kariery biznesowej i wiedziałam, że o 9 ma iść do pracy... problem w tym że zapomniałam że to będzie helikopter nie samochód -______-'' i jak zobaczyłam cień na trawniku od razu skojarzyłam to sobie z satelitą ![]() stwierdziłam że nie chce żeby moje simy umierały xD i wyłączyłam gre bez zapisywania :laugha: rozpacz...dopiero jak weszłam z powrotem na pulpit przypomniało mi sie o helikopterze, normalnie prawie z krzesła spadłam :/ ![]() (nie pytać czy nie słyszałam dźwięku, bo ostatnio karta dźwiękowa mi sie stegowała ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mój sims j z jedną simką się nienawidział a druga to jego żona więc zapiszałam gre i wysłam jak kiedyś wesłam to z tą simką co ją nienawidził to miał mołżeństwo a tą co była jego żoną to ją nienawidził to niesprawiedliwe dla tej co była jego piękną żonką ;( :1smutny:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|