|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj opiekunka porwała mi niemowlę....
Gdy dzieciak zaczął płakać, a opiekunka nic nie robiąc chodziła po domku to za pomocą lustra kazałam jej przewinąć, nakarmić i umyć dzieciaka. I wszystko było by ok, lecz ona nagle wyszła z domu. Z nowu za pomocą lustra sprawdziłam jej polecenia: miała ikonką wyglądającą jak "wsiądź do samochodu", a była ona podpisana "umyć dziecko" czy coś w tym stylu. Nagle wsiadła z tym dzieckiem do samochodu i odjechała, a dziecko zniknęło z panelu... Na szczęście wyszłam nie zapisując gry i jak weszłam to wyszystko było dobrze... Dodam że mam zainstalowanego pacha.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S. DLACZEGO ZNOWU ZNIKAJĄ MI POSTY?!!!! :[ |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
To, że opiekunki nie są do końca dopracowane, widomo juz od dawna. Dlatego ściągnęlam sobie lusto, pozwalające kierować nią i innymi simami znajdującymi się w domu (oczywiście do pewnych granic). Może przez to mi zbrała dzieciaka... Jak się nią nie bawiła, (następnym razem) to nic sie nie działo.... Ps. Posty czasem znikają - są wykasowywane itp.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiecie moja nastolatka umarła w bardzo dziwny sposób. Była w ciąży a ojciec jej chłopaka umarł. Pewnego dnia kazałam jej uczyć się gotować. Podeszła po ksiązkę, ale ku mojemu zdziwieniu nie wzięła jej i gra się przycieła. Gdy raczyla się odciąć to moją simke przestraszył ten duch. Straszył ją przez całą noc aż padła nieżywa na ziemię. Przestraszyłam się, ale na szczęście mojemu simowi udało się ją uratować. czy zdarzyło wam się coś takiego???
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
POMOCY!!!!!!!:help: A jam taki problem:
Jak simka zachodzi mi w ciąże to jak ma jej urosnąc brzuch to kamera daje zbliżenie a simka cały czas macha!!!I nie przestasje albo musze ja wtedy zabic albo nie moze zachodzic w ciąże i sie bez ciązy gupo gra!!!!!HELLPPPPPPP!!:lit: :doc: :mbounce: |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zapewne to nie jest dziwne zachowanie, ale ja odkryłam to dopiero teraz!
![]() Simy mogą uprawiać jogę na stolikach do kawy! Ostatnio edytowane przez vana : 20.03.2005 - 11:53 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Miałem kiedyś kobietę...Miała ona przyjaciółkę którą bardzo lubiła.No i zaprosiła ją kiedyś do siebie..Patrze...Jedna oświadcza sie drugiej!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
U mnie niedawno (w NS) na simce pojawiła sie taka opcja - Odwiedź kampus... I sobie gdzie poszła... ale nie zniknęła z ekranu rodziny (tego paska). Nagle patrzę - a tu ona sobie idzie po chodniku z jakąś pizzą... Skasowałam jej polecenie - odwiedź kampus, pizza zniknęła i wszystko było dobrze.... Komuś sie kiedyś też to przytrafiło??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam coś dziwnego... W ts2 ns zmarł sobie taki profesorek, poprostu chodził po akademiku, robił kawały i rozmawiał z wszystkimi simami. Nagle zmarł na schodach wychodząc na dwór. Moja simka miała obawe że profesor stanie się zombie. Tak się nie stało ale... On chodzi jako biały duch po akademiku można przedstawiać jemu różnych simów, płatać psikusy i wszystko.... I każdy sim który stanął na tych schodach co profesor idąc tylnym wyjściem poprostu umierał (najczęściej) zmarł już narzeczony mojej simki i jej drugi chłopak. Na szczęście gry nie zapisałam... Ale ten profesor ciągle nawiedza akademik... Nawet się sam w stołówce obsługuje a po nocach starszy simów :\ Próbowałam jego grub skasować ale nic to nie dało
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|