Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.04.2005, 15:07   #1
Madziuch

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
U mnie było cos takiego: rodzice i nastolatek poszli do szkoły i pracy. Czas przyspieszył. Nagle zwolniło, myślalam, że już wrócili z pracy/szkoły. Nie było jednak samochodu nie było. Nagle biegnie jakiś dziadek i przewraca mi kosz na smieci. Moi simowie musza go stawiać,a smieci wrzucac z powrotem do kosza. I tak w koło Macieju codziennie.
Ja też chce Wacusia w grze! :laugh: . A może ściągałaś jakiegoś patha, alo coś innego z netu? Bo wiesz, czasem są taki niespodzianki
p.s. Buhaha, ja i tak chce w grze Wacusia! :laugh:
Madziuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.07.2005, 00:26   #2
Violaa
Guest

Domyślnie

W pewnej rodzince (w Dziwnowie :]) babka ciągle piła eliksir życia i jak jest taki kolorek (niebieski? daltonistka ze mnie ), jak ma wysoki wskaźnik aspiracji (taki świecący kolor przechodzi przez sima), to pewnego razu babka ciągle mi się tak świeciła ;/ jakieś 3 sekundy po prysznicu nie było i znowu się pojawiało, do czasu, kiedy znowu nie wypiła eliksiru
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.07.2005, 13:11   #3
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał Violaa
W pewnej rodzince (w Dziwnowie :]) babka ciągle piła eliksir życia i jak jest taki kolorek (niebieski? daltonistka ze mnie ), jak ma wysoki wskaźnik aspiracji (taki świecący kolor przechodzi przez sima), to pewnego razu babka ciągle mi się tak świeciła ;/ jakieś 3 sekundy po prysznicu nie było i znowu się pojawiało, do czasu, kiedy znowu nie wypiła eliksiru
Wczoraj miałam identyczną sytuację, ale z małym dzieckiem, które wypiło mleko mądrości. Przez cały czas mi świeciło, dopiero jak podrosło na dziecko w wieku szkolnym przestało świecić. A najlepsze w tym wszystkim było to, że nie musiałam mu dawać więcej tego mleka bo uczyło się nadal szybciej zostało więcej dla jej brata bliźniaka...
stare 06.10.2005, 15:26   #4
Ryder18
Guest

Domyślnie

A u mnie sim zeżarł coś, poszedł do klopa, zrobiłem mu platynową aspirację tuż po wyjściu ( brakowało mi tylko 500 a jego żona urodziła i obaj mieli platynową) i dziecko mi umarło! Każdy stracił 5000 ze swojej aspiracji i ciul!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.10.2005, 14:15   #5
myszkabiala

Reputacja: 10
Domyślnie 5-tka maluchów w jednym domu...

Grałam sobie Ćwirami i Don Lotario przy ołtażu porzucił Kasandrę, która potem wyszła za Dariusza i mają bliźniaki, Mortimer ożenił się z Niną, także mają bliźniaki. Nina wprowadziła się razem z Diną i Donem, którzy wzięłi ślub i mają dzidziusia

berata edit: pozwoliłam sobie połączyć tematy
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights!

Ostatnio edytowane przez berata : 08.10.2005 - 14:27
myszkabiala jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 14:26   #6
Darkviolet
Guest

Domyślnie

Opowiem Wam coś....była sobie kobitka króra miała chłopaka.Wszystko fajnie,pochodził z ŚREDNIO zamożnego domu,na koncie może 60 tyś.

Po jednej z randek ona zaproponowała wprowadzkę do niej...zgadnijcie ile przyniósł ....6 MILIONÓW
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2005, 14:46   #7
Ametyzd
Guest

Domyślnie

T42 - a czy kobieta (człowiek) może zajść w ciążę, jak ma dziecko?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2005, 11:29   #8
Glutex
Guest

Domyślnie

U mnie Mortimer Ćwir się orzenił z Diną Kaliente i mieli dziecko Matylde. Niestety Mortimer umarł jak Matylda była malym dzieckiem. Jak ten dzieciak stał dorósł to miał w obawach że ktoś kopie nagrobek Mortimera, a jak kazałem jej opłakiwac tatusia to troche popłakala a potem kopałą ten grób !!!!!! Ten dzieciak jest porombany
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2006, 11:45   #9
kira1992
Guest

Domyślnie

U mnie w The Sims 2 mały chłopiec (chodził już do szkoły) bujał sie na drzwiach od lodówki. Jak zrobiłam jakomś rodzine w Weronie to urodziła się dziewczyna, która miała tylko ubrania chłopca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 11:38   #10
Arwena
Guest

Domyślnie Profesorka

Miałam taką dziewczynę, która bardzo się spodobała profesorce... Profesorka dzwoniła do niej codziennie i w końcu się zaprzyjaźniły. Urządziła dziewczyna przyjęcie i zaprosiła również profesorkę. Wyszłam na chwilę z pokoju, wracam i co widzę? Profesorka i dziewczyna się całują!!! Do tego są w sobie zakochane!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania