|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
![]() p.s. Buhaha, ja i tak chce w grze Wacusia! :laugh: |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
W pewnej rodzince (w Dziwnowie :]) babka ciągle piła eliksir życia
i jak jest taki kolorek (niebieski? daltonistka ze mnie ), jak ma wysoki wskaźnik aspiracji (taki świecący kolor przechodzi przez sima), to pewnego razu babka ciągle mi się tak świeciła ;/ jakieś 3 sekundy po prysznicu nie było i znowu się pojawiało, do czasu, kiedy znowu nie wypiła eliksiru
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
zostało więcej dla jej brata bliźniaka...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A u mnie sim zeżarł coś, poszedł do klopa, zrobiłem mu platynową aspirację tuż po wyjściu ( brakowało mi tylko 500 a jego żona urodziła i obaj mieli platynową) i dziecko mi umarło! Każdy stracił 5000 ze swojej aspiracji i ciul!
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Grałam sobie Ćwirami i Don Lotario przy ołtażu porzucił Kasandrę, która potem wyszła za Dariusza i mają bliźniaki, Mortimer ożenił się z Niną, także mają bliźniaki. Nina wprowadziła się razem z Diną i Donem, którzy wzięłi ślub i mają dzidziusia
![]() berata edit: pozwoliłam sobie połączyć tematy
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! Ostatnio edytowane przez berata : 08.10.2005 - 14:27 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Opowiem Wam coś....była sobie kobitka króra miała chłopaka.Wszystko fajnie,pochodził z ŚREDNIO zamożnego domu,na koncie może 60 tyś.
Po jednej z randek ona zaproponowała wprowadzkę do niej...zgadnijcie ile przyniósł ....6 MILIONÓW
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
T42 - a czy kobieta (człowiek) może zajść w ciążę, jak ma dziecko?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
U mnie Mortimer Ćwir się orzenił z Diną Kaliente i mieli dziecko Matylde. Niestety Mortimer umarł jak Matylda była malym dzieckiem. Jak ten dzieciak stał dorósł to miał w obawach że ktoś kopie nagrobek Mortimera, a jak kazałem jej opłakiwac tatusia to troche popłakala a potem kopałą ten grób
!!!!!! Ten dzieciak jest porombany
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
U mnie w The Sims 2 mały chłopiec (chodził już do szkoły) bujał sie na drzwiach od lodówki. Jak zrobiłam jakomś rodzine w Weronie to urodziła się dziewczyna, która miała tylko ubrania chłopca.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Miałam taką dziewczynę, która bardzo się spodobała profesorce... Profesorka dzwoniła do niej codziennie i w końcu się zaprzyjaźniły. Urządziła dziewczyna przyjęcie i zaprosiła również profesorkę. Wyszłam na chwilę z pokoju, wracam i co widzę? Profesorka i dziewczyna się całują!!! Do tego są w sobie zakochane!!!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|