Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.03.2006, 14:05   #1
Jamniczek
Guest

Domyślnie :/

kiedyś moja koleżanka pożyczyła od siostry simy(obie nie mamy simow ) i u niej zrobiłysmy rodzinke: Daria(ja) sylwia(ona) i dwoch naszych"mezow" i mieszkalismy we trojke i sylwia spełniła anspiracje i miala te punkty a ja do niej zeby se zakupila ta czapke(zapomnialam jak sie nazywa) co sie ja kupuje ze te punkty i kupila i chodzila w niej nie dalo rady zdjac i wkoncu ta simka zniknela nie bylo jej nigdzie nawet w panelu,nie było zadnego komunikatu ze zmarla,urny...NIC! my nawet nie zauwazylysmy kiedy zniknela , i nie gadac ze move objects bo z kodow to tylko na kase pisałysmya to było dawno , wiecie czemu to tak było??? ;/

EDIT-
Cytat:
Miałam taką dziewczynę, która bardzo się spodobała profesorce... Profesorka dzwoniła do niej codziennie i w końcu się zaprzyjaźniły. Urządziła dziewczyna przyjęcie i zaprosiła również profesorkę. Wyszłam na chwilę z pokoju, wracam i co widzę? Profesorka i dziewczyna się całują!!! Do tego są w sobie zakochane!!!
lesbijki??
ja slyszalam ze nastolatek z dyrem moze...i to chyba na tym temacie

Ostatnio edytowane przez Jamniczek : 12.03.2006 - 14:18
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.03.2006, 20:25   #2
Zapper
Guest

Domyślnie Traugutta

Kiedyś mi się zdarzyła taka historia:
Poziom aspiracji i potrzeb mojej simki spadł prawie do zera. Moja simka usiadła na ziemi i nie chciała reagować na moje polecenia! Wtedy przyleciał taki doktorek na kolorowym śmigiełku. Nazywał się
Traugutta, czy jakoś tak...Doktorek podniósł moją simkę, pogadał z nią, po czym odleciał! A moja simka znowu reagowała na polecenia !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 16:41   #3
myszka95
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zapper
Kiedyś mi się zdarzyła taka historia:
Poziom aspiracji i potrzeb mojej simki spadł prawie do zera. Moja simka usiadła na ziemi i nie chciała reagować na moje polecenia! Wtedy przyleciał taki doktorek na kolorowym śmigiełku. Nazywał się
Traugutta, czy jakoś tak...Doktorek podniósł moją simkę, pogadał z nią, po czym odleciał! A moja simka znowu reagowała na polecenia !

I to ma byc dziwne?! To normalne, to terapeuta. A do mnie przyszłą BELLA ĆWIR na parcelę publiczną!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 17:07   #4
Alien X
Guest

Wink

Cytat:
Napisał myszka95
I to ma byc dziwne?! To normalne, to terapeuta. A do mnie przyszłą BELLA ĆWIR na parcelę publiczną!!!!
Miałam podobny przypadek tyle, ze na parcelę publiczną przyszło dziecko, które zostało zabrane przez opieką społeczną. Może to dla was jest normalne, ale dla mnie dziwne. Matka, której odebrali to dziecko, nawet nie podeszła do niego. I to ma być mamuśka????

Raz mi się zdardzyło, że na parceli publicznej przyszedł sim, który nie żył To jest chore!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 19:42   #5
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alien X
Miałam podobny przypadek tyle, ze na parcelę publiczną przyszło dziecko, które zostało zabrane przez opieką społeczną. Może to dla was jest normalne, ale dla mnie dziwne. Matka, której odebrali to dziecko, nawet nie podeszła do niego. I to ma być mamuśka????
Hihihi Widac slusznie ta opieka odebrala jej dziecko
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 15:03   #6
Anex
Guest

ThumbsDown dziwne rzeczy

ostatnio przydarzyła mi się bardzo głupia rzecz: mam w jednej rodzinie marlene panicz (tą co rozwozi jedzenie) i sima.Raz pojechałam nimi do lazurowej pr. Szła jakaś simka ja najeżdżam na ią a tam pisze marlena panicz!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :con: jakie głupie!!Ale ona wogóle nie była podobna do tej "prawdziwej" jakaś gruba,śniada,krótkie brąz włosy....:/
I jeszcze jedno: zauważyłam żę te maxisowe simy na par. publicznych jest np. joe samochodzik wchodze do werony i tam jest taki sam tylko że ma inne imie i nazwisko wszystko pokręcone hehe
I jeszzce jednoPokłuciłam się z jedną simką a ona czasami przychodzi i ma nad głową ogień i kradnie gazete sprzed domu tak bekowo to wyglądaheheh
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 15:35   #7
Evan
Guest

Domyślnie

Mnie czasami też ktoś kradnie gazetę i kopie w kosz na śmieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2007, 09:55   #8
Adi95
Guest

Domyślnie

Nie czytałem większości z postów i niewiem czy ktoś o tym napisał.
Pewnego dnia w Miłowie zamieszkał mój sim w domu daleko od "centrum" miasta. Rozrywke miałem tylko w 50% zapełnioną ,a mój sim miał marzenie kupna lunety czy teleskopu. No to kupiłem mu tą lunete czy teleskop i patrzałem (W DZIEŃ) przez teleskop. [JUŻ WAM MÓWIE ,ŻE TO NIE JEST UFO]. I tak patrzy , patrzy pół godziny (w czasie simów , czyli bez przyśpieszenia 30 sek.) , w chmurce (nad simem,pokazuje o czym mówi ,w tym przypadku na co patrzy) pojawia sie krzaczek , drzewo ponownie krzaczek a potem ... MORTIMER ĆWIR. Mój sim odszedł od teleskopu i zrobił sie taki yyy... powiedzmy nieśmiały , przestraszony . Po chwili przychodzi Ćwir to mojego domu i mnie zaczyna policzkować ,czy coś w tym stylu. Kiedy mnie zlał to se idzie. Ja se myśle Ćwir-Świr. I jeszcze raz patrze przez teleskop i wszystko sie powtarza ale kiedy przyszedł jeszcze raz to z nim pogadałem i umieściłem w pokoju i zamurowałem i podpaliłem i umarł "świr" potem go utopiłem w jego domu jak wszedłem do jego parceli. I spokuj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2007, 23:36   #9
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Moja simka jest w ciąży i ma mdłości na kiblu siedziała jej córka to bełtła na córkę . To się nazywa dziwne zdarzenie.
stare 29.07.2007, 21:10   #10
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

A mnie niedawno zdarzyło się coś takiego: Grałam sobie babką stworzoną przeze mnie i zaprosiłam jej przyjaciółkę. Spytała, czy może przyjść z zaprzyjaźnioną osobą no i dałam "tak". Przylazła z Donem Lotario, a ten zaraz po przyjściu otworzył mój śmietnik i zaczął najnormalniej w świecie się "stołować" ;O Potraktował mój śmietnik jak stołówkę
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania