|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
W mojej rodzinie był pożar, w którym spłonęła pokojówka Kasia Langerak. Przed domem pojawił mi się nagrobek tejże pokojówki. A następnego dnia, myślałam, że przyjdzie mi jakaś inna pokojówka, a tu nie! Przyszła TA SAMA pokojówka, najechałam na nią: Kasia Langerak! Ale byłam zdziwiona...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
Jak sie poruszała?
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
mi tez sie tak zdarzylo jak nacie ;]
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Niedawno jak grałam moja simka kopała w ziemi by wsadzić sadzonki.Dobra ona odkopuje a tu patrze aiemia wisi w powietrzu ,ale gdy zakopywała to już jej nie było.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam pytanie czy simy mogą serfować w sims 4 pory roku???
Moja kuza ma tą gre i jeszcze nie serfowała .A to moje zdarzenie: Moja simka była sobie na wakacjach i męża zostawiła w domu.. Kiedy wróciła męża nie było ..... Gdzie on mógł się podziać??? Szukała go dwie godz a on siedział w ogródku ze sprzątaczka! Więc moja simka z nim zerwała i teraz mieszka w centrum handlowym .... |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie da sie surfować (jezeli chodzi o surfowanie na wodze) No dziwisz się mężowi?? Żonka zostawiła go w domu i sama balowała...musiał odreagować
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mój noworodek odrazu po urodzniu stał sie małym dzieckiem...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mojej siostrze urodził się murzynek z włosami koloru blond... Niby nic dziwnego, ale rodzice byli biali i mieli rude włosy :/... Jak to zobaczyłam to myślałam że odlecę xD...
BTW. Cześć xD |
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
ostatnio rodzą mi sie sami chłopcy. niby nie aż takie dziwne, ale poprzednio rodziły mi sie same dziewczynki... a z innych ciekawych rzeczy to często zdarza mi się że jakiś sim kąpie się gdy akurat jest ważne wydarzenie np czyjeś urodziny, wybiega nago z wanny i chodzi taki nieocenzurowany.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie ostatnio też dzieje się coś dziwnego. W jednej rodzince pracuje zarówno ojciec, jak i matka, tak więc do niemowlaka zatrudniłam opiekunkę. Przychodzi czas, kiedy sim wraca do domu. Opiekunka zaczyna się ewakuować i co robi? Bierze MOJE dziecko i idzie z nim do samochodu! Nie muszę chyba dalej mówić, że odjechała... Ja już taka przerażona, bo nie wiem co mam robić
Ale na szczęście po simowej godzinie, dziecko pojawiło się koło skrzynki na listy.... Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|