|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja miałam takie zdarzenie że Waldemar Dziwak został porwany przez kosmitów i zaszedł w ciąże.Miał pilną potrzebę jedzenia i spania.Poszedł spać a jak się obudził to umarł z głodu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja wezwałam pokojówkę. Przyszła w stroju złodzieja
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chyba to jakiś błąd w grze.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałam najśmieszniejszy w jedynce. Simak zażądał trochę rozrywki no ta ja mu na to - włacz telewizor - nadmienię, że Tivi stało jak to zwykle w salonie. No i on podszedł, włączył sprzęt (jakąś komedię) ale nie usiadł na kanapie tylko poszedł do kuchni (osobne pomieszczenie), siadł za stołem i tak zaczął "oglądac" zaśmiewając się jak kretyn do łez. Gapił się w ścianę i klepał z uciechy po kolanach! Myślałam, że ze śmiechu spadnę z krzesła... P.S. Dziewczyny oglądajcie serial Waga.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to jest dziwne ale moje simy nie zaoszczędziły na tym. Otóż stworzyłam rodzinę szkołę ( nauczycielkę i maskotę i dyrektora kodem boolProp ) wprowadziłam ich na dużą parcelę i tam zrobiłam 20 uczniów ( BoolProp-em ) i akurat mieli informatykę. Nauczycielka była z dyrektorem w ciąży i akurat zaczęła rodzi?. 20 uczniów wstało i zepsuło się 20 komputerów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mojej koleżance kiedys urodziły się trojaczki :o ale tylko dwójka dorosła, na jednym nie można było wykonywać żadnych opcji i trza było skasować o_O
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
U mnie też się coś dziwnego wydarzyło, a mianowicie: była noc, nie było burzy(!!!), jeden sim patrzył przez lunetę a drugi oglądał TV. Nagle rozpalił się ogień... na podwórku!!! Krzak się sam zapalił!!! Do dzis jestem w szoku.. ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja miałam coś takiego, że simka mi się zapaliła, jak oglądała TV! I normalnie chodziła dalej się paląc... Dziwne, nie?
Albo facet sobie oglądał gwiazdy przy basenie, i w tej samej pozycji wszedł do basenu. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi ostatnio przyszedł pingwin w środku lata xD Innym razem urodziło się dziecko z brązowymi włosami, choć oboje rodziców miało czarne
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|