|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A moja koleżanka jak kiedyś stworzyła sobie rodzinę ze skinami z netu (skin ducha i syreny (niebieski) to jak niemowlę dorosło na małe dziecko (pełzające) to miało 2 czarne ki teczki i żółte włosy w tle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
kazałam simce nakłonić jej syna (ten syn jest dzieckiem i następnego dnia miał stać się nastolatkiem) do opowiedzenia dowcipu młodszej siostrze (ta jego siostra była niemowlakiem xP) on podchodzi do niej a jak najechałam na to polecenie myszką to mi się pokazało "opowiedz sprośny żart" :o
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja grałam dzisiaj W TS2. Z neta ściągnęłam skiny centaurów. Gdy weszłam do rodzinki tych koni postanowiłam się zabawic i gdy obydwie panie biły w worek treningowy przestawiłam je kodem i wyglądały jakby się biły naprawdę. Potem weszłam do następnej rodzinki a w pokoju stały centaury które udawały że się biją może to nie jest śmiszne ale mnie zszokowało
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mnie też by zaszokowało
![]() Ale do rzeczy: Kiedyś zrobiłam taką zwykłą rodzinkę. Standardowo babcia, dziadek, matka, ojciec, mały chłopak i nastolatka. Jak pomajstrowałam przy kodzie boolProp... i wybrałam na simie z shiftem opcję Tomblstone L and F to mi się pojawił nagrobek. Wiedziałam o co w tym chodzi bo poszukałam w necie więc wzięłam żeby mi przydzieliło do domu nastolatka. Później zakochałam nastolatków i zrobiłam żeby byli dorośli i się wyprowadzili. Następnie w nowym domu też wywołałam ten nagrobek i wybrałam tą dziewczyną opcję make ny pregnacy with... (imię tego faceta) i bez niczego ot tak była w ciąży. Wzięłam opcję speed up my pregnacy (czy jakoś tak :con: ) i jeszcze tego samego dnia (chyba za 2 godzny) urodziła jej się dziewczynka. I kliknęłam z shiftem na jej matce i wybrałam jakąś opcję(nie pamiętam...) i przyleciała babka (matki która się wyprowadzała ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja miałem dzisiaj dziwne zdarzenie. Otóż moja simka po odebraniu telefonu zawiesiła się !! o.O stała tak przez godzine i się wcale nie ruszała mimo to że inne simy normalnie funkcjonowały
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam raz dwie simki(matka emerytka i córka dorosła). I pewnego razu dorosła simka zaczeła flirtować z własną Matką! To jeszcze nie wszystko. W koncu wzięły SlUB i adoptowały dzieci (matka i córka)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To ja miałam tak ze jak dziecko(szkolne) bawilosie tym misiem Teddy i przestalo to ten misiek potem jakby wisial w powietrzu i go musialam kasowac xP
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|