Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.02.2008, 13:51   #1
psychickid
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

nom, jestem ciekawa, czy komus się to stało... o__O
Bo do mojego to tylko jak miał niski poziom aspiracji to ten... psyhiatra przyszedł..
A do mojego kuzyna (nie wiem czy to prawda) przyszedł sim i zaczął z kibelka pić... x.D
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.02.2008, 11:09   #2
Suomi
Guest

A moja koleżanka jak kiedyś stworzyła sobie rodzinę ze skinami z netu (skin ducha i syreny (niebieski) to jak niemowlę dorosło na małe dziecko (pełzające) to miało 2 czarne ki teczki i żółte włosy w tle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2008, 13:09   #3
wampiś

Reputacja: 10

kazałam simce nakłonić jej syna (ten syn jest dzieckiem i następnego dnia miał stać się nastolatkiem) do opowiedzenia dowcipu młodszej siostrze (ta jego siostra była niemowlakiem xP) on podchodzi do niej a jak najechałam na to polecenie myszką to mi się pokazało "opowiedz sprośny żart" :o
stare 22.02.2008, 15:51   #4
syrena5mb
Guest

Ja grałam dzisiaj W TS2. Z neta ściągnęłam skiny centaurów. Gdy weszłam do rodzinki tych koni postanowiłam się zabawic i gdy obydwie panie biły w worek treningowy przestawiłam je kodem i wyglądały jakby się biły naprawdę. Potem weszłam do następnej rodzinki a w pokoju stały centaury które udawały że się biją może to nie jest śmiszne ale mnie zszokowało
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2008, 16:52   #5
Yin Yang
Guest

Mnie też by zaszokowało
Ale do rzeczy: Kiedyś zrobiłam taką zwykłą rodzinkę. Standardowo babcia, dziadek, matka, ojciec, mały chłopak i nastolatka. Jak pomajstrowałam przy kodzie boolProp... i wybrałam na simie z shiftem opcję Tomblstone L and F to mi się pojawił nagrobek. Wiedziałam o co w tym chodzi bo poszukałam w necie więc wzięłam żeby mi przydzieliło do domu nastolatka. Później zakochałam nastolatków i zrobiłam żeby byli dorośli i się wyprowadzili. Następnie w nowym domu też wywołałam ten nagrobek i wybrałam tą dziewczyną opcję make ny pregnacy with... (imię tego faceta) i bez niczego ot tak była w ciąży. Wzięłam opcję speed up my pregnacy (czy jakoś tak :con: ) i jeszcze tego samego dnia (chyba za 2 godzny) urodziła jej się dziewczynka. I kliknęłam z shiftem na jej matce i wybrałam jakąś opcję(nie pamiętam...) i przyleciała babka (matki która się wyprowadzała ) i chwilę posiedziała. Wcisnęłam na niej opcję make selectable i zabrałam jej pamiątki z wakacji ( :laugh: no co... nie chciało mi się wyjeżdżać :shy: ) i wybrałam opcję make unselectable i się z nią pożegnałam a ona powiedziała: Julka(bo tak miało a imię to dziecko co wcześniej zrobiłam z niego niemowlaka)i ja musimy już iść bo jest już późno i ciemno a dzieci powinny już spać i wzięła ją na ręce i sobie poszła dlatego musiałam zrobić pauzę i ją przydzielić do rodziny i skasować Hamskie zachowanie, nie? A zarazem jakże dziwnie ta babka postąpiła, ukraść dziecko ? Ale się rozpisałam...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2008, 16:45   #6
kubuss

Reputacja: 10

Ja miałem dzisiaj dziwne zdarzenie. Otóż moja simka po odebraniu telefonu zawiesiła się !! o.O stała tak przez godzine i się wcale nie ruszała mimo to że inne simy normalnie funkcjonowały Po godzinie się ruszyła i wszystkie potrzeby miała na maxa hehe

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2008, 13:36   #7
Patka :P
Guest

Ja zrobiłam raz dwie simki(matka emerytka i córka dorosła). I pewnego razu dorosła simka zaczeła flirtować z własną Matką! To jeszcze nie wszystko. W koncu wzięły SlUB i adoptowały dzieci (matka i córka)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 11:43   #8
bazyliszek(ona)1993
Guest

Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 12:09   #9
Iminashi

Reputacja: 13

Cytat:
Napisał bazyliszek(ona)1993
Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
jak to u mnie tak nigdy sie nie stalo
stare 11.03.2008, 13:22   #10
MiNuTkA15
Guest

To ja miałam tak ze jak dziecko(szkolne) bawilosie tym misiem Teddy i przestalo to ten misiek potem jakby wisial w powietrzu i go musialam kasowac xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania