|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mi się ostatnio zdarzyło że facet w akademiku grał sobie na skrzypcach, a gdy kazałam mu przestać, poszedł do jakiejś facetki która właśnie grała na pianinie i wziął jej napiwek xD (yeah 25$ dla mnie xD ) Najdziwniejsze to to że nie grał na napiwki tylko po prostu ćwiczył. Wtedy aż tak bardzo nie zdziwiłabym się że bierze cudze napiwki xD
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie kazdy duch na jednej parceli ma w "chmurce" łóżko :o
Poza tym simowie często maja w "chmurkach" jakies gwiazdki, a dziecko miało jeszcze opcje "ochlap" z kałuza wody i tez chmurke z jakimis gwiazdkami niebieskimi :o Czy to mozliwe ze to błąd po tym jak usunelam kodem kałuże wody ktore porozlewal duch? :o |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja za to miałam niedawno szokujące zdarzenie.Simka z 4 roku aktorstwa czekała na taksówkę do butików akademickich. Wyszła na dwór, szła już do taxi, nie wpatrywała się w niebo, a tu satelita jej na łeb spada.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No hej!
Mowiliscie cos o spadaniu potrzeb na zero... Probowaliscie kod "boolprop testingCheatsenabled true" (bez ") ? Wlaczcie go w okolicy i wejdzcie potem do rodziny. Jak spadnie jakas potrzeba,to z nacisnietym klawiszem Shift wciagnijcie potrzebe na gore. Jak kilka potrzeb jest nieokey,to z nacisnietym klawiszem Shift na skrzynke pocztowa i wybierz MakeAll Happy.Zalatwione! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja proszę o opmoc w tym dziwnym zdarzeniu. Dwa razy z rzędu trafiło mi się tak, że przypadkowo któreś z moich simów położyło niemowlę na ziemi i od tej pory żadne z nich kompletnie nie reaguje na dziecko (mimo moich usilnych prób), zatrudniłam nianie i to samo, jakby dziecka wogóle nie było. Proszę pomóżcie, bo już jedno dziecko opieka mi zabrała.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A u mnie jest tak, że jak niemowlaka, który smierdzi, przynosze do tortu to simowie odkładają go na ziemie < jak już zdmuchnął świeczki > i nie chce dorosnąć. I trzeba go myć i dopiero robic mu urodziny. xD < może ktoś ma tak samo? xD > Ostatnio edytowane przez Kitten : 14.07.2008 - 21:22 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie simka miała 2 dzieci. No i odkryla ze jej mąż zdradza ją z robotem xD
Wygoniła go i sie załamała. Dzieci trafiły do domu dziecka. Któregoś deszczowego dnia na chodniku znalazłem jej 2 dziecko (niemowle) które zostało jej odebrane o.O niestety nic nie można było z nim zrobić więc usunąłem je kodem moveobjects on . Simka próbowała adoptować jakieś dziecko ,ale opieka społeczna nie chciała jej dać. Po czasie simka znalazła se faceta... on zadzwonił do opieki społecznej i dali mu dziecko... była to pierwsza córka (dziecko) mojej simki o.O Niestety w drzewku nie miała ,ani matki ,ani siostry ,ani złego ojca.... miała tylko sima który ją adoptował ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Moja Simka zaszła w ciażę i jakiś czas potem została Złą Wiedźmą. Postanowiłam zmienić jej profesję i uczyłam ją Magii Światła. W tym czasie wybrałam jej aspirację - super płodność. Dwa razy zjadła też Zupę Na Pocieszenie Babuni. Gdy została Miłą Wiedźmą zaczęła rodzić. Pojawił się komunikat, że będą bliźniaki - dziewczynki. Wybrałam imiona i za chwilę pojawił się komunikat, że pojawi się nowe dziecko - chłopiec. Zdziwiłam się, bo nigdy nie żadna z moich simek (a było ich sporo) nie miała trojaczków naturalnie - tj. bez kodów czy hacków. Największe moje zdziwienie było jednak wtedy, gdy ujrzałam owego chłopca - był zielony!! Niestety gdy malec trochę podrósł karnacja zmieniła mu się na jasną. Szkoda.
Dodałabym zdjęcia ale niestety ta opcja nie działa w moich postach. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
kiedyś miałam coś takiego,że moja simka poszła się kąpać ^^.
rozebrała się i wgl. wykąpała a potem przebrała się w ubranie codzienne tylko,że te ubranie codzienne nie miała na sobie to znaczy widać było samą głowę a reszta ciałka tak jak by się rozpłyneła ;D hehe.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|