|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Gdy pobrałam hack na pozy z MTS2,ustawiłam simke w jakiejś pozie i zrobiłam jej zdjęcie,zapisałam gre,weszłam jeszcze raz póżniej to miała cenzure!
Jak to możliwe,przecież miała strój? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
u mnie nagle zdrowa dorosła simka, potrzeby miała pełne(maxMotives xD) umarła i wyświetliło mi sie coś jak Tobie Alisha ;/, te opiekunki to nic nie robia u mnie tylko ogladaja TV, a raz mi nawet jedna ukradła krasnala ogrodowego
chamstwo
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ja kiedyś jednocześnie uśmierciłam dwie babki boolpropem (chciałam by nocą różnokolorowe duchy przechadzały się po ogródku
) po jednej został nagrobek po drugiej nie. i kurcze strasznie mnie denerwuje ta druga bo kiedy wczytuje się rodzina to widać jej zdjęcie. ale w domu nigdzie jej nie ma. strasznie mnie to wkurza bo nie pasuje ona do ,,rodziny'' która jest stylizowana na postacie z jakiegoś tam anime. wrr.jak nie znałam boolpropa to próbowałam uśmiercić taką jedną babkę zamykając ją w maciupeńkim pomieszczeniu z palącą się kuchenką. kurcze babka za nic w śmiecie nie chciała umrzeć. stale zmniejszałam pomieszczenie i zwiększałam liczbę kuchenek, ale to nic nie dało :< |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 17
|
Nina Kaliente usiadła na schodach.A przynajmniej tak mi się wydawało,bo miała wsiąść do taxi i była na przed ostatnim stopniu.I nagle siada,a potem znika.Tak naprawdę 'wydawało jej się',że już jest w taksówce
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
jak mi córka "ugrzęzła" w krześle i jak nie mogłam usunąć krzesła i łóżka. A to było w mojej ulubionej rodzinie! :/ jak zainstalowałam dodatki, to przestało mi się tak robić.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Do mnie raz przyszła opiekunka.....Nie wiem czemu nie miałam nawet dziecka tylko małego kotka. Dobra włazi i mi wrzeszczy - TU NIE MA ŻADNYCH DZIECI! - Myślałam że ją zatłukę. Pojechałam do pracy, wracam a tu opiekunka wynosi śmieci. Przerwałam jej żeby się z nią porzegnać. Ta wywaliła śmieci na podłoge a w nich co? Mój kotek o_O Terzy jakby zdechł a potem nic nie mogłam z nim zrobic....Jak klikałam przytul czy coś tam nic a jak coś innego też nic. Nawet kotkiem nie mogłam chodzic. Miałam kod wpisany że można być zwierzętami. TO MA BYĆ OPIEKUNKA???
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
kiedys kazalam psom postarac sie o szczeniaki i nie wiem czemu nie mogli wejsc do budy i sie zaklinowali. stali i szczekali, a ja nie moglam nic zrobic, na dodatek to bylo w mojej ulubionej rodzinie i musialam wyjsc nie zapisujac po 3 godzinach grania
i kiedys bylo tak ze pies sobie szedl przez podworko i nagle zdechl. ciagle nie wiem czemu, przeciez mial wszystkie potrzeby na full. przyszla smierc i po psie XD |
|
|
|
#9 | ||
|
Reputacja: 15
|
Cytat:
Cytat:
A z tą nogą to niemożliwe
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
a mi w historiach z bezludnej wyspy,( w tym momencie gszie trzeba porozmawiac z wszystkimi ludzmi ) to jeden facet poszedl w krzeczki sie zalatwic no i tak tam zostal wiec nie moge zaliczyc celu, bo musze z wszystkimi porozmawiac a ten juz tam siedzi od kilku dni i nic nie moge zrobic, ani wrocic do mojego domu, ani zaliczyc celu, ani nic :p:p
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|