|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój Boze!
Prawie posikalam sie ze smiechu z tego co sie dzisiaj stalo w Simsach. Byl slub- Dona i Kasandry. I niby wszystko szlo dobrze póki piorun nie rombnal w drzewo. Zwykle deszcz gasi pozar, ale wtedy przestal padac! Oczywiscie para mloda, Morti i Alex oraz goscie (Marysia i Dariusz) spanikowali, ale to nie wszystko! Kasandra nie miala miejsca do panikowania, wiec stanelo pomiedzy plonacym drzewem a ogrodzeniem. I... Zapalila sie! Panika jeszcze wieksza, na szczescie mialam boolProp'a wlaczonego (SeeThem) i podwyzszalam jej potrzeby zeby nie umarla. Morti zaczal gasic pozar, Kasandra miota sie w ogniu, ale Don w koncu zaczal ja gasic i równoczesnie M. i D. Ugasili caly ogien. Zanim jesze ze ugasili Alex pobiegl do telefonu zeby zadzwionic po Straz Pozarna ale go zatrzymalam kiedy wszystko zgaslo. Efekty Uboczne?: Tylko u gosci - Dariusz zwariowal i przyszedl do niego Terapeuta (niwidzialny ale sie domyslilam bo byl na ziemi )... Chyba nigdy tego nie zapomne... ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 17
|
![]()
To zdarzenie miało miejsce jakieś 2 lata temu w simowym świecie
![]() Wesele emeryta Adama Wojtyli i jego trzeciej już żony Izabelli ponieważ wszystkie żony, dzieci były chowane w ogródku to i wesele było w ogródku zaraz po wzniesieniu toastu Adama przestraszyła pierwsza żona Ewa ( zginęła tragicznie w pożarze kuchenki, gdy ich pierwsza córka była niemowlęciem) i tak go wystraszyła że umarł ponieważ miał niskie potrzeby i w dodatku umarł na weselu, które zakończyło się katastrofą niestety izabellę uśmierciłem, bo niestety zawaadzała ![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
yhy, chciałabym to zobaczyc...
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim największym zonkiem było jak na sima spadła satelita(to były same początki the sims 2). Już nic mnie w życiu nie zdziwi
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie w Dziwnowie od początku gry nie ma rodziny Hak w Miłowie lub Weronie i nie ma rodziny Kowal w Dziwnowie co gorsza siostry Kaliente są u mnie w grze ale nie mają domu
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Daaawno temu miałam sobie rodzinkę (2 dorosłych, nastolatek i dziecko) nacisnęłam nastolatkiem na granice parceli i miałam opcje 'idź w świat'
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale nie kliknęłam na to, szkoda, bo teraz Mi się to nie pokazuje. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
łoo, nie słyszałam o tym, z chęcią wybróbuję, kiedy i jak się to stało, jak to zrobiłaś ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Wprowadziłam rodzinę i przez przypadek klikłam nastolatkiem na krawędź parceli i mi wyskoczyło : 'podejdź tu' , 'podskocz tu' (czy tam 'podbiegnij tu') i 'idź w świat' Oo
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ooo! Ciekawe...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|