|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś simka była w ciąży. Gdy wymiotowała .. raczej jak już skończyła wymiotować i wykonywała następną czynność to za nią ciągły się takie 'wymiociny' jakby jej z pleców wyciekały
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
U mnie zdarzyło się tak: Szczepan Marzyciel zaczął, a raczej jego skóra zaczęła się pokrywać takim czymś szarym jakby stawał się vampirem tylko głowa została mu murzyńska - nie ściemniam. Widocznie błąd gry.
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak u mnie w jednej rodzince matka chciała zawieśc córkę do szkoły to sama pojechała a dzieciak został
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W otoczeniu Dolina Niezbędna, ja sobie usuwam dom, a tu widzę UFO nade mną przelatuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też miałam kilka z opisywanych przez was dziwactw w grze:
1. Miałam simkę i niemowlaka i odwiedził je ojciec dziecka. Najpierw się z maluchem pobawił a później opuścił moją parcelę razem z dzieckiem. Najciekawsze jest to, że jak później weszłam do domku tego porywacza dzieci to się okazało, że tam też nie ma dziecka. 2. Grając inną simką zrobiłam z niej simorośl i dorobiła się ona 2 dzieci. Ponieważ znudziło mi się bycie rośliną kazałam jej wypić wywar a jak wiadomo niemowlaki tego nie wypiją więc miałam normalną mamę i 2 simorośle-niemowlaki. Potem przeprowadziłam rodzinkę do większego domu ale zaraz po przeprowadzce dzieci leżały na ulicy i nie dało się z nimi nic zrobić. Nawet opiekunka społeczna nie była ich w stanie zabrać. 3. W dodatku osiedlowe życie miałam też przypadek, że gdy znalazłam współlokatora jego twarz pojawiła się w panelu rodziny ale jego samego nie było. Mogłam zobaczyć jakie ma potrzeby (po pewnym czasie wszystkie były czerwone) a jak próbowałam go zlokalizować "ENTEREM" to zawsze kamera lądowała na moim simie. 4. Pisaliście o limuzynie, która przyjeżdża po udanym przyjęciu weselnym. Moje miało najwyższą ocenę ale żadna limuzyna do mnie nie przyjechała ![]() To chyba tyle Aha i jeszcze mi się przypomniało: Jak mój sim kiedyś pływał w basenie to zachciało mu się do toalety, więc kazałam mu tam iść. A on nie wyszedł z basenu tylko przepłynął przez trawę, drzewa, pływał w podłodze domu i tuż przed kibelkiem nagle wyskoczył, załatwił potrzebę i znów zapadł się w podłogę żeby dalej pływać ![]() Aha i jeszcze jedno: Dużo osób skarżyło się, że duchy straszą ich simów. Faktycznie jest to uciążliwe ale chyba jest z tego wyjście. Jak macie nagrobek na swojej parceli i duch z tego nagrobka się wam naprzyksza to wystarczy kliknąć na nagrobek i wybrać opcję "wspominaj" czy jakoś tak. Mnie to zawsze działało. Po kilku takich "wspominkach" duch przestawał być problemem. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() Ostatnio edytowane przez MilaWatson : 07.05.2009 - 14:03 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Kiedyś jednemu z moich simów zrobił się (nawet nie wiem jak) nos cienki i długi aż do podłogi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ostatnio moja Simka była w ciąży i walczyła z jakąś inną kobietą. Nagle spadły jej wszystkie paski. I od 5 dni jest w ciąży
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Dzisiaj miałem dwa dziwne zdarzenia otóż w rodzinie Wojsyk (Anna, Kordian, Kajetan i Walery) wybudowałem im basen i jeziorko Kajtek pływał, pływał, a po wyjściu gdy chodził po lądzie wylatywały z niego mydliny i wyglądał jakby nadal pływał lecz nie wykonywał tego ruchu rękami, jego młodszy brat Walery po złowieniu ryby stwierdził (czytaj ja stwierdziłem, że...), że chce się napić soku (czytaj z jeść przekąskę sok) i trzymał nadal wędkę w ręce chodząc po domu. Nie zmyśliłem tego.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|