|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie mam tego zdjęcia złodziejki.. nie mogę znaleźć.. ale dzisiaj zrobiło mi się coś śmiesznego
![]() po kolei: zrobiłem parę.. po wielu dniach ( no życia takiego jak powinno byc ) uzyskali 6 dzieci.. ale już nie wyrabiałem.. poprostu się nie da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On jest jednocześnie bratem swojej mamy.. ale także jej synem ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam dziwne zdarzenie, które wciąż trwa. Gram rodziną Ćwir ( jakąś drugą czy trzecią
![]() ![]() P.S. U mnie też się gąbką myli ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie oststanio.......uno momento muszę sobie przypomnieć.....zaraz! Dziecko puszczało łódki w kibelku.............a potem mi rozerwało misia na dwie części ;(. Albo balbina biedak chciała zjeść jedzonko po urodzeniu dziecka a nie udało się jej - po prostu pobiegła z nim do ubikacji i wrzuxiła je do toalety!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
do mnie kiedys przyszedl dyrektor szkoly prywatne Wlademar Harnaś
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Miałam sobie świeżo upieczone małżeństwo, mieszkające w baaardzo dużym i ładnym domku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wracając do sprewy mrocznego kosiarza:
To normalne, że ogląda telewizor i korzysta z toalety - u mnie też tak było. Tylko dziwi mnie jedno: Dlaczego włączył wieżę Stereo i tańczył ? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|