|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chodzi o to ze jak sie wyprowadzil to nie możesz do niego zadzwonic bo nie ma domu i telefonu i nie możesz go spotkać na żadnej parceli publicznej.musisz go wprowadzic w jakiś dom i tyle. :mbounce: |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja mialam takie zdazenie. Moja rodzina Triver miesci gostka i babke ktozy sa tylko lokatorami. Zadna milosc ani nic. A dzisiaj sobie gram i nagle oni sie pokochali. Zareczyli sie i odrazu kazalam sie im pobrac! Ona sie nie zgodzila i miala w "znajoomościach" (tam gdzie jest co sie czuje do sima) i ona miala na
-50 :con: a we wspomnieniach on mial ze ona g zdradzila z takim faciem ktory jest strazakiem :con: CHORE xP |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie było coś takiego:
Grałem sobie szczęśliwie studentką Polly Kociak miała wielu przyjaciół itd. Prawie codziennie przychodził do mnie jakiś profesor, ale go ignorowałem. Pewnego dnia chciałem wypróbować mojego krowokwiata, którego zwinąłem z tajnego stowarzyszenia i pomyślałem: Zjemy profesorka. Zaprosiłem go, robiłem podchody, żeby poszedł zjeść "ciastko" i zauważyłem coś dziwnego. Miała we wspomnieniach, że z nim romansuje, a ja miałem z nim 0 punktów przyjaźni. On do niej zarywał typu: namiętny pocałunek, wyściskaj, ale ona go odrzucała. Nad jego głową było skreślone serce, a potem skreślone najlepszy przyjaciel. Dziwne :wacko: |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To nie jest dziwne zdarzenie, ale przed chwilą je odkryłam i chciałam się pochwalić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
...to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A u mnie w NŻ było dziwne....
Grałam moją kochaną rodzinką. Wyszłam i inną pojechałam na Przedmieście. I tam zobaczyłam moją ukochaną Simcię.... JAK KĄSA JĄ WAMPIR!!! Poszłam natychmiast do mojej ukochanej parceli i co zobaczyłam???????!!! Że ona jest wampirem. Weszłam do parceli. I ona była na dworze w dzień :1smutny: I mi umarła, matko boska niee!!! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|