|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Patrysiaz1992 czytałaś regulamin? Tam jest wzmianka o pisaniu postów pod sobą...
U mnie nic dziwnego się ostatnio nie dzieje... Chyba, że dziwnym zdarzeniem jest to, że moja simka wyszła za mąż za listonosza, a potem nikt nie przynosił listów, nie mogli chodzić do pracy (samochód się pojawiał i od razu znikał) i Simka nie mogła zajść w ciąże.. Przeprowadziłam ich, ale nie wiem, czy to coś da... Poradźcie, co zrobić? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie było coś takiego:
Bawiłam się w zabijanie simów(kodem boolProp testing itd) bo rodzinka mnie na maksa wkurzała. I gdy umierała ostatnia z simek przyszedł po nią mroczny kosiarz(zgięła przez prażenie pradem) obejrzał ją i poszedł do łazienki. Wzioł przysznic, załatwił potrzebę, wypił sok, obejrzał telewizje poszedł spać. Zył tak w tym domku kilka dni, a moja Simka leżała mrtwa przed domem. Wkońcu zdeberwowałam się i nie zapisałam gry. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja to miałam takie dziwne coś :
![]() Wiktoria Johans która miała urodziny,z nastolatki wyrosła z dorosłą,ale miała ciuch KOSIARZA ,nie wiem dlaczego ![]() sorki ze screeen jest taki wielki ![]() Tęsknię za tą rodzinką,bo to była jedna z najwększych.. ;( A w dodatku pra pra dziadkowie byli homo
Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 14.07.2005 - 14:16 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja ostatnio stworzylam rodzinke: matka i 3 maluchow. Simka polozyla dzieci spac i zaprosila jakiegos Sima. On z nia rozmawial, potem wzial jej synka na rece i poszedl. Mluch zniknal z panelu rodziny...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A ja właśnie uruchomiłam The Sims, żeby pograć sobie rodzinką Biedak, chcę żeby Damian obejrzał sobie telewizję (btw. mam straszny problem z utrzymaniem na zielono wskaźnika zabawy, spada im strasznie szybko ;\) i nagle moim oczom ukazało się coś zabawnego...
![]() Widzicie tego siniaka (lub cokolwiek to jest xP) na czole Damiana? Czy nie zwróciłam na to wcześniej uwagi, czy takiego czegoś jednak nie posiadał? Może oberwał od ojca Andżeliki za to, że ją kocha? W końcu w pasku znajomych ma pokazane, że się nienawidzą.Mieliście kiedyś coś takiego i wiecie, czym może być to spowodowane? ![]() Poza tym nie chciałabym, żeby Damian chodził z taką blizną na czole
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Wielkie dzięki
Poszukałabym o tym wcześniej, ale w ogóle nie wpadłam na to, że to mogą być pryszcze Ale to i tak niedobrze, żeby tylko Andżelika go nie rzuciła na widok tych syfków
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja raz ustawiłam "wielkie ognisko". Później wykasowałam "podkład" (te deski, pluszaki itp) a ogień został i za żadne skarby nie chciał zniknąć. Nie zapisałam gry, wchodizłam znowu i ciągle był ten ogień bez tych desek, mimo ze nie zapisywałam gry.
Czy simka może zajść 2 raz w ciążę, jak ma noworodka lub/i bobasa? |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hmmm... Dziwne zdarzenia?? Miałam pare ale najdziwniejsze a wlasciwie to ktore mnie najbardziej zaskoczylo tooo.... no ale od poczatku kiedys za pomoca kodu zrobilam sobie kostuche no i nazwalam ja oczywiscie Mroczny Kosiarz
... Juz o niej zapomnialam i pewnego razu gdy gralam moja simka przyszedl do mnie wlasnie Mroczny i zaczal czytac moja gazete!! A to byl moj Kosiarz a ja sie przestraszylam
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|