|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No udało mi sie już kilku zabić..., tak niechcąco ... hehe
________________________________________ MÓJ BLOG!!! P.S.: Jak wstawiać obrazki do postów??? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja lubie zabijac simy i to bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
oooooo ja uwielbiam zabijać ktoś mie wkurzył, chce zeby męzuś miał nową zonkę no więc.. do basenu podpalić itp...
![]() Niewiem jak wy ale jeśli mi sie jakiś bachor brzydki urodzi co ma na przykład czapeczke nie do zdjęcia (taką urodzinową fuuuuuuuuujjjjjjjj) to do basenu i staramy sie o nowe hiihhi ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja nie zabijam.
Ja tylko maltretuję ![]() Zabijać nie mam za co - tylko jak mnie wkurzy polonistka (np. dzisiaj :shifty: ) to robię ją i... Masakra :shifty: Zabiłam tylko kilka razy. Spaliłam szczęśliwą rodzinkę w małej budce (10 na 10 kratek) oraz potopiłam Ćwirów :shifty: |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja tam rzadko zabjiam Simów najwyżej ze jakiś mnie wnerwia... najczęście to robie tak że usuwam alarmy i telefony... robie dodatkową altaneczke taką malutką. Karze tam wejść simowi, usuwam drzwi, stawiam fajerwerki i altaneczka sie pali razem z simem... albo topie ich, albo głodówke mają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak nie lubię sima-zabijam;
Jak lubię-to po co? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja zabijam simów gdy mnie wkurzają xP xP xP
Pale ichfajerwerkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Lioness : 31.12.2005 - 17:22 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
O! Ja to lubie topić simów! jak mnie wkurzą ,albo jak mam takie chęci
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łooo... 3/5 jednej działki mam zapełnione grobami. 1/5 do dom, a reszta puste miejsce na nowe groby (jest to dość spora działka). Wszyscy simowie zmarli bo sie spalili.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Gdy miałam simy5 in 1 to jak chciałąm ładnej babce zmienić męża to go zamykałam w maluchnej pustej hateczce bez jedzenia
![]() Ale to fajowe bo to byłą głodówka z więzieniem Należy mu sie bo tak ,bo to palant :tu: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |