Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.10.2004, 18:51   #1
Buffy
Guest

Domyślnie :(

Ja mieszkam juz 50 dni i nic.. 300 dni za dlugo, ja tez gora 10 dni i wylaczam gre.. jakby mozna bylo to sciagnac

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.10.2004, 18:59   #2
Pinia
Guest

Domyślnie

ja sie w ogóle ciesze że jest nowy składnik!

stare 16.10.2004, 06:47   #3
Kamileczek
Guest

Cool

Cytat:
Napisał Lisa
Chodzi ci o ściągnięcie Abrakadabry z internetu????Bo jeśli tak to jest to raczej nie możliwe takie rzeczy robią informatycy, lub hakerzy.Więc jeżeli chciałbyś mieć pirata to idź na jakiś rynek albo giełde tam czasami stoją hakerzy i sprzedają gry.
Tego bym ci jednak nie doradzała bo za jakieś 15-30 PLN mogą ci wcisnąć pustą płyte, albo gierke dla dzieci.
Fajnie fajnie moj kolega mi pozyczyl abrakadabreee i jest spoxik mam juz zielonego smoczka i "smrod trollla" dostalem go po 20 dniach a jak u innych to ja niee wiem ale i tak chcialbym wiedziec skad abrakadabre wziazc aha i jeszcze cos opowiem wam historie: Moja sprzataczka-trup poszla se na gore domu, mojego smisa porwalo ufo a ona poszla tam gdzie on stal podniosla rece do gury i on spadl... Czy wam tez cos takiego sie przydarzylo??

stare 16.10.2004, 07:16   #4
Binek
Guest

Sad Oooio

Z tego co wiem to nie ma w interze!
Moja simka wybuchła więc pokazać nie mogę a szkoda

stare 18.10.2004, 19:45   #5
Houndourka
Guest

Question

Cytat:
Napisał Kamileczek
Fajnie fajnie moj kolega mi pozyczyl abrakadabreee i jest spoxik mam juz zielonego smoczka i "smrod trollla" dostalem go po 20 dniach a jak u innych to ja niee wiem ale i tak chcialbym wiedziec skad abrakadabre wziazc aha i jeszcze cos opowiem wam historie: Moja sprzataczka-trup poszla se na gore domu, mojego smisa porwalo ufo a ona poszla tam gdzie on stal podniosla rece do gury i on spadl... Czy wam tez cos takiego sie przydarzylo??
W sims abrakadabra z tego co wiem nie ma UFO!!

stare 18.10.2004, 19:49   #6
Lillian
Guest

Domyślnie

UFo jest w światowym życiu.A skoro to dodatek do gry więc w abrakadabrze też cię porwą.

stare 13.11.2004, 14:25   #7
Fool
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lisa
Chodzi ci o ściągnięcie Abrakadabry z internetu????Bo jeśli tak to jest to raczej nie możliwe takie rzeczy robią informatycy, lub hakerzy.Więc jeżeli chciałbyś mieć pirata to idź na jakiś rynek albo giełde tam czasami stoją hakerzy i sprzedają gry.
Tego bym ci jednak nie doradzała bo za jakieś 15-30 PLN mogą ci wcisnąć pustą płyte, albo gierke dla dzieci.
???????? hahaha, tylko infromatycy potrafia sciagac gre z internetu??? i hakerzy stoja na bazarach?? hahahaha. respect ;p

co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania.

stare 13.11.2004, 14:37   #8
kawaii
Guest

Domyślnie

[QUOTE=Fool
co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania.[/QUOTE]

Oczywiście jest możliwe, ale wtedy, jeśli komuś to sprawia przyjemność, ale na pewno nie tylko po to, żeby czekać na smród trolla.

Ostatnio edytowane przez kawaii : 15.11.2004 - 20:31

stare 15.11.2004, 20:10   #9
Meginia
Guest

Domyślnie

A ja tam wierze w ten nowy składnik. Trzeba mieć nadzieje :]... Ok, pogram troche i najwyżej dam zdjecie.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania