|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja mam tak: u Ćwirów Kasandra nadal kocha Dona ale nie bierze z nim ślubu. Aleksander staje się nastolatkiem, a Mortimer się wyprowadza do Kalientów. I żeni się z Niną. Ale potem ma romans z Diną. Aż w końcu umiera i zostawia im pełno kasyxD. Przyjemniakowie: siostry się kłocą ale później się przepraszają, a xMarysia z Danielem codziennie się kochają. U Marzycielów: ten starszy koleś (nie wiem jak się nazywa) nie maluje ale pracuje jako naukowiec, a jego syn kocha Liliana. Don zdobywa miłość pieciu simek: Kasandry, Niny Diny Kasi i jakiejś tam z Simcity. U biedaków bieda. Damian się poprawia i kocha matke, Błażej staje się nastolatkiem. A balbina rodzi jeszcze Jakuba i zakochuje sie w Marzycielu i za niego wychodzi i jest bogata i mają pełno dzieci Damiana, Błażeja, Jakuba, i jeszcze tego czarnego ale nie wiem jak się nazywa.;p
W Dziwnowie: Dziwakowie: Paskal rodzi sima UFO, a tak wogole to wszystko jest to samo u nich. Widmo: Ofelia dorasta i się wyprowadza, Oliwka umiera i zostawia spadek dla Nerwusa. Dom zostaje wystawiony na sprzedaż. Kowal: Ten młody kosmita się wyprowadza a ogolnie jest OK. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
DLUGO BY SIE ROZPISYWAC ale dobra:
liliana iszczepan sa na studiach w wynajetym domu a damian i andzelika sa na studiach takze w wynajetym domu obydwie pary robily juz bara-bara,don ozenil sie z nina a kasandra z dariuszem a dalej napisze kiedy indziej |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nakręciłam tylko w miłowie, reszty nie chciałam psuć.
U przyjemniaków tak jak dawniej, ,,umocniły się'' tylko znajomości Kasi i tego męża Marysi Don Lotario spłonął w pożarze a ja niefortunnie kliknęłam opcję ,, zapisz'' Kasandra Ćwir, Aleksander i Montimer żyją sobie najnormalniej w świecie, i pies wie co u nich Dina została starą panną, a Nina wyszła za takiego jednego mojego sima i mają teraz razem dziecko, po czym tamten mój sim rzuca ninę i wychodzi za jakąś tam simkę z parceli publicznej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
biedak
urodził się Gregorian teraz jest nastolatkiem tak jak Błażej.Damian wyszedł za Dagmarę i mają dziecko z opieki społecznej a Balbina (?) spłonęła w pożarze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Miłowo
Ćwir - Mam zamiar przywrócić Bellę i ponownie ożenić ją z Mortimerem. Kasandra porzuciła Dona przed ołtarzem, i rzuciła się w ramiona Dariusza Marzyciela (są zaręczeni). Aleksander stał się nastolatkiem i zamierza iść na studia. Kaliente - siostry zmieniły wygląd. Lotario - nic się nie zmieniło. Przyjemniaczek - nic się nie zmieniło. Werona Kapulet - Dom tej rodziny przeszedł remont, bo nie podobał mi się ten ponury wystrój. Julia zerwała kontakty w Romeem i zmieniła wygląd, Hermia i Tybalt również. Konstanty pogodził się z Patrykiem i znalazł sobie laskę ![]() Montek - Patryk pogodził się z Konstantym, a Romeo już nie jest z Julią. Jutrzenka - nic się nie zmieniło. Dziwnowo Kowal - Jasiek się wyprowadził, Janka i ta żona Technika (jak ona miała?) zmieniły wygląd. Jedynak - wszystkie wydałam za mąż i wyprowadziłam. Papużka - Cecylia i Lucjan rozwiedli się, ta pierwsza zmieniła wygląd, wprowadził się do niej Anastazy Samotnik. Zmrok - strasznie tam namieszałam, szkoda gadać. Ofelia się wyprowadziła. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Tera ja Ćwir-wprowadziłam mrocznego do ich domu ![]() jest on tylko na początku 2 sek. później znika ![]() Przyjemniaczek-Marysia przyłapała męża na zdradzie z Kaśką a Kasia wylądowała do skrzyni rodzin. Marzyciel-nic Lotario- zamieniłam go w wilkołaka ![]() Biedak-Balbina urodziła Marcinka ![]() Kaliente- nic Na razie tyle bo prawie wcale nie gram rodzinami z maxisa.(chyba tylko w święta ale zobaczymy)No i mam problem nie na temat jak mam sie pozbyć kosiarza? bo on mi od razu znika z panelu rodziny. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No to moja dalsza czesc tej strasznej powesci (chodzi o Julie).
NO to dzisiaj gralam no i stalo:sie Jej maz Adam wziol prace jako polityk,a w domu dalej strasznie wszyscy maja zle chumory Biedna Aga (siostra Adama) umarla z glodu bo co tydzien musze zaladowac lodówke Julia prosila Kostucha ale on sie nizgodzil troche pogadal przez komurke i nic wzial Age do nieba.Dzieci dorosly do troche ale chlopiec zostal lobuziakiem a dziewczynka zostala dzidziusiem (chodzi o anspiracje).No ale mam nadzieje ze to wszystoko sie jakos pouklada i tyle. Aha zapomnialam dodac ze to wszystko z tej czesci sie nie zapisalo. Ostatnio edytowane przez gryzia : 22.10.2004 - 19:01 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No więc dzisiaj się wziełam za te rodzinki maxisowe.Napisze tu co już zrobiłam i co planuje.
NO ![]() Kasandre ożeniłam z Donem. Henrykowi starczy juz wrazeń- ŻADNYCH NOWYCH ŻONEK I BAB!! SIostrom KAliente tez podziękujemy:beda zyły długo i nieszcześliwie. Biadakowie wyszli na prosto,kasy troche wiecej zarabiają. W Miłowie zagoscily UFOLUDKI ![]() A z reszta to nie wiem co bedzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ze tamta czesc sie nie zapisala to mam inna:
Werona: Julia Montek: Julii siostra Julii meza Aga miala pelno nieodrobionych lekcji wiec dostawala dwójki wtedy Aga pofarbowala sobie wlosy na fiolet uczeala sie dziwnie i ubrala innaczej niz byla.Julii odebrano blizniaki Julia cierpiala poniewaz odebrano jej dzieci ale po pewnym czasie wszyscy juz mieli dobre chumory Aga poodrabiala zalegle lekcje poznala pare nowych osób.Adam maz Julii znalazl jeprza prace w armi Julia tez ja ziela teraz zarabiaja normalnie.Aga dorosla narazie niema jeszcze chlopaka ani pracy ale wszystkim sie lepiej zyje Julii zycie znuw powraca do normalnosci.Julia zaraz gdy poprawi sie jej anspiracja to wypije eliksir mlodosci razem z jej mezem pomiewaz chce miec dzieci. Milowo Don: Opuscil swoja dawna kobiete i traz ozenil sie z inna kupili sobie dom za 50 000$ i zbieraja na dom za 200 000$ . |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja gram tylko w Miłowie i to w zasadzie tylko rodziną Kaliente, a ich losy potoczyły się następująco:
Dina zaszła w ciążę z Mortimerem, ale mieszkała razem z Niną, aż urodziła małego Dina. Następnie Mortimer wziął ślub z Diną. Nina znalazła sobie nowego faceta (stworzonego przeze mnie), któremu wcześniej umarła żona i pobrali się. Urodziła im się czwórka dzieci: Diana, Paris, Daniel (teraz jest dzieckiem w wieku skzolnym i wygląda jak Usher, serio ![]() ![]() ![]() A tak swoją drogą, czy jest możliwe, żeby siostry, nie bliźniaczki, były identyczne? Bo u mnie Diana jest o 5 simowych dni starsza od Paris i kiedy ta druga wchodzi w następny etap zycia, staje się taka sama jak jej siostra, kiedy była w tym wieku. Dziwne ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|