Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.06.2007, 12:43   #1
karolcia92
Guest

Domyślnie

Ja gram Maxisowymi rodzinami tylko w Miłowie:
Ćwir(jak ja nie lubię tej rodziny)-Kasandra zerwała z Donem, bo kilka simowych minut przed ich ślubem, Don pocałował Ninę. Wcześniej Mortimer oświadczył się Dinie. Ściągnęłam boolPropem Bellę, przez co Mortimer musiał zerwać z panną Kaliente.

Lotario-Zmieniłam Donowi aspirację na Pragnienie Popularności i oświadczył się Ninie

Kaliente-Zmieniłam Ninie aspirację na Pragnienie Popularności, jest zaręczona z Donem i przeprowadziła się do niego. Dina poszukuje pracę.

Przyjemniak(moja ulubiona rodzinka)-Liliana i Andżelika pogodziły się, chociaż nieraz nad głową Andżeliki pojawia się wściekłość na siostrę Lili chodzi ze Szczepanem Marzycielem, a Andżela z Damianem Biedakiem. Marysia została wyrzucona z pracy, ponieważ wyskoczyło okienko z pracy, a ja wybrałam zlą opcję , ale zaraz do niej wróciła, tylko na najniższe stanowisko. Daniel dalej zdradza swoją żonę.

Biedak:Balbinie urósł brzuch i wygląda jakby połknęła balon :laugh: Błażej urósł(aktualnie jest dzieckiem), a Damian nadal chodzi z Andżeliką, myśli też o zmianie pracy(to znaczy ja myślę )
Resztą rodzin z Miłowa jeszcze nie grałam.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.06.2007, 21:24   #2
Jekaterina
Guest

Domyślnie

No to kolej na mnie
WERONA: Julia i Romeo się pobrali i mają 6 dzieci (same chłopy , Dawida, Michała, Patryka, Natana, Filipa i Szczepana). Ich rodzimy się pogodziły i są w jak najlepszej komitywie. U Jutrzenki grałam tylko Pukiem. Ożenił się z Hermią i niedługo będą mieli dziecko. To na tyle jeśli chodzi o Weronę
Miłowo: Siostry Przyjemniaczki się pogodziły i powychodziły za mąż. Na razie gram więcej Lilianą więc ma ona już trochę potomstwa (4 dzieci, troje czarnych po tacie i jedno białe po mamie;]) Andżela jest w ciąży. U Ćwirów Mortimer już zlazł z tego świata, Kasandra wyszła za mąż i się nią nie zajmuje. Aleksander jest naukowcem i mieszka z mamą staruszką (sprowadziłam ją za pomocą wskrzeszoniomatu czy jakoś tak). Don jest z Kasią a siostry Kaliente założyły przytułek dla dzieci tzn. adoptują ile sie da;]
no to na tyle;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2007, 21:10   #3
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie :>

Ja to z tych rodzin robię telenowele xD A aktualnie gram w Miłowie...zastanawiam się, czy nie stworzyć fotostory o tym. Telestory xD

Miłowo

Biedak: Damian wyprowadził się "na swoje" i Balbinka została sama z Błażejem, który jest już dorosły. Narazie nie rozgląda się za damami, to one za nim biegają... A Damian ożenił się z panną Andżelą, spodziewają się dziecka i choć są dorośli to nadal zachowuja sie jak dzieciaki.

Marzyciel: Darek został sam, ponieważ Szczepan wyprowadził się na swoje nowe mieszkanie. Darkowi wpadła w oko pani Marysia i sama Andżela Przyjemniaczek również... Szczepcio ożenił się z Lilą, lecz nie żyli szczęśliwie. Lila panicznie się go bała, bo ją gwałcił i zmuszał do seksu. Była z nim w ciąży, ale niestety mi przed chwilą umarła Nie wiem co jej się stało, udusiła się. Szczepan zaczął podrywać Andżelę...

Ćwir: Nie grałam jeszcze tą rodziną.

Przyjemniak: Między Marysią i Danielem jest źle. Daniel zdradza Marysię z Kasią Langerak, gdy tylko Maryśka jest w robocie. Śpi z nią godzinami, a biedna Kasia bezradnie to robi. A jak Marysia wróci to Danielek ją całuje, ale z nią nie spi xD U mnie ostatni raz spali ze sobą od narodzin bliźniaczek <lol>.

Lotario: Don zwabił do siebie Dinę i Ninę. Głupie siostry świata poza nim nie widzą, a on je zdradza nawet z Kaśką Langerak. Gdy Nina jest w robocie to zabawia się z Diną. A jak Nina wróci a Dina gdzieś spieprzy to sypia z Niną. A jak obu sióstr nie ma to sypia z Kaską Langerak. O kasandrze nie wpomina, zaręczył się z nią tak dla jaj.

Kaliente: Siorki przeprowadziły się do Dona.

Jak się cos zmieni to dopishe xD

Ostatnio edytowane przez _czarna_mamba_ : 09.06.2007 - 21:17
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2007, 21:48   #4
ola-zolta565
Guest

Domyślnie

A u mnie za to chyba najciekawiej...
Ćwir:
Najpierw Mortimer umarł za starości a Kasandra się rozwiodła z Donem i też umarła. Aleksander został zabrany prze opiekę społeczną. Potem do ich domu wprowadziła się rodzina Hak i Pruchno. Obie rodziny się nienawidziły i to bardzo. Esmeralda Hak zadzwoniła do opieki społecznej i przygarneła Aleksandra spowrotem, a on wskrzeszył Kasandrę i Mortimera. Mortimer odnalazł Bellę i jak narazie jeszcze ich w sobie nie rozkochałam A kasandra stała się super laską i pracuje w show biznesie. Aleksander jest najleprzym uczniem, nie nosi już okularów ani tego jego obleśnego garniturka. To tyle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2007, 23:39   #5
Abigail_Kocur

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja ożeniłam Kasandrę z Donem,Mortimera z Diną.Wyszła Pesofena i Kordula .Alexandra ożeniłam z ...nie pamiatam ale była gotowa.Postrali się dzidzie,ale jeszcze nie wyszło .A i Morti z Diną umarli. A teraz gram nimi ponownie bo odinstalowałam to Kasandra+Don=nie pamietam jakiś tam filemon.Morti nie żyję.I mają kota Bonifacego.

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 16.08.2007 - 12:56
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2007, 15:24   #6
Abigail_Kocur

ThumbsDown Miłość Marzyciela do Kasandry

Widziałam w kontaktach Marzyciela że kocha Kasandrę i wszędzie (w historii) o tym piszą,ale on chyba nie flirtował z nią skoro ona ma ponad 80 a nie kocha go.Więc to kolejna sztuczka czy jak?
stare 08.08.2007, 12:55   #7
Nandelle
Guest

Domyślnie Odp: Miłość Marzyciela do Kasandry

Jaka sztuczka??? Przeciesz od początku było zaplanowane że kasandra będzie z marzycielem bo przeciesz wchodzimy poraz pierwszy do parceli ćwirów i tam jest don i oni się całują a tam pisze wtedy że co to był a pocałunek i żeby teraz szypko nacisnąć na łuk weselny(czy ślubny niewiem) To najwięcej grajacych tak zrobiło i don zawsze rzuca kasandre przed ołtarzem i jej pozostaje Marzyciel...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2007, 15:09   #8
Nasti
Guest

Według mnie to może być taka sztuczka. Bo na początku gry mają bardzo dobre kontakty i Marzyciel kocha Kasandrę, a ona ma go tylko jako najlepszego przyjaciela. A gdyby flirtowali to zakochali by się w sobie oboje Maxis często używa takich sztuczek np. ciąża Balbiny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2007, 08:53   #9
Domi95
Guest

Nie wiem czy to sztuczka czy nie ale ja zrobiłam tak: Kasandra zdradziła Dona Lotario z Marzyciele i zaszła w ciąże wtedy wyszła za Dona lecz on po krótkim czasie zdradził ją ze sprzątaczką Przyjemniaków-kasią.Kasandra urodziła dziewczynkę o imieniu małgosia i wyszła za Marzyciela. KONIEC(JAK NA RAZIE)

aha zapomniałam Marzyciel adoptował jedno dziecko w wieku szkolnym nazywa się Irena
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.08.2007, 17:11   #10
Abigail_Kocur

U mnie u Cwirów pocalowali się i nikt nikogo nie porzucił przed ołtarzem...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania