|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja grałam jedynie Donem i to dość sporo. Jak wszyscy wiemy Don kocha wszystkie dziewczyny dlatego chętnie zgodził się na to aby zamieszkała z nim pewna piękna absolwentka medycyny - Julia. Szybko ich znajomość wyszła tylko poza współlokatorów i zaczęli ze sobą sypiać, ale to nie wszystko. Kiedy Julia wychodziła na zajęcia Don romansował z coraz to nowymi kobietami, prócz tych które już znał zapraszał do siebie dwie pokojówki, Magdę - piękną mężatka mieszkającą na przeciwko, Zuzannę i Agatę- współlokatorki mieszkające niedaleko, a nawet Maję, nastolatkę córkę Magdy
![]() ![]() Uf, rozpisałam się strasznie xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nina wyszła za Dona i mieli dzidziusia.
Siostra Niny wyszła za Ćwira, lecz ich potem skłóciłam a on umarł bo był chory xD a ta potem poznałam jakiegoś gostka z okolicy i z nim jestem. Aleksander Ćwir podrósł i był z jedną z siostr przyjemniaczek. Przyjemniaczkowa Maryśka przyłapała męza gdy się całował z pokojówką i sie załamała. Pokojówka urodziła dzidziusia ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nerwus wziął ślub z Paskalem, który urodził kosmitkę
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
. taak
no więc Kasandra wyszła za Dona lecz Don zdradzał ją na prawo i lewo więc go rzuciła Don . postanowił być gejem i wyswatał się z moim simem i teraz maja dziecko oczywiście adoptowane . he he . ^ Mortimer ożenił się z Dianą i mają dziecko ![]() innymi rodzinami maxisowymi nie gram ;]
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie Kasandra wyszła za Dona, potem go zdradziła i wyszła za Marzyciela... Więcej nie grałam, bo usunęłam rosziny maxisowe. A teraz żałuję!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Może najpierw którymi rodzinkami nie gram. Więc nie gram rodziną Kaliente, Ćwir i Marzyciel (tyle, że z domku rodziny Ćwir wyprowadziłam Kasandrę, którą gram). Kasandra i Don ożenili się i mają córeczkę, która ma na imię Samanta. Siostry przyjemniak wraz ze swoimi chłopakami poszły na studia, a potem pobrali się. Jeszcze nie mają dzieci. Balbina Biedak poślubiła sima stworzonego przeze mnie, który ma na imię Arek.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kasandra wyszła za Marzyciela, już nie pamiętam, jak mu było, i przeprowadziła się do niego. A w uporządkowanym domu Ćwir chaos - Mortimer utonął w basenie, Aleksander wyprowadził się do stworzonej przeze mnie Adeli Schron, a dom zajęła sześcioosobowa rodzina Rudzik - młode małżeństwo z trójką dzieci oraz kotem i psem. Biedacy wyginęli...
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A ja napiszę o losach rodzin z Doliny Niezbędnej, bo ostatnio tam dużo gram. Właściwie najwięcej to dwiema rodzinkami - Aspirant i Unia
![]() No więc... Po udanych wakacjach w towarzystwie pewnej ładnej kobiety, Wiktor rzucił tą swoją żonę Elżbietę, bo ta ciągle zajęta była własną karierą. Zabrał córeczkę i wyprowadził się do Nataszy Unii (o tej kobiecie była mowa na początku ![]() ![]() ![]() THE END. Lol, to się rozpisałam, niczym simowa telenowela ![]() Poza tym zmieniłam trochę wygląd Nataszy - stała się teraz latynoską pięknością z czarnymi włosami ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 31.03.2008 - 18:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja sobie grałam tylko w Dziwnowie.
Myślę sobie: ,,Ale ten Rupert kamasz biedny! Lubi tylko Ofelię!" Zaprosiłam pannę Zmrok na randkę. Skończyło się na :* i ![]() Postanowiłam zerwać z Jaśkiem ![]() Przełączyłam się na Kowalów. Zaprosiłam Ruperta i Ofelię na herbatkę. ![]() ![]() Tam wprowadziłam do niego cztery stworzone przezemnie osoby: Eufemię Bakterię, Sabrinę Star, Ronalda Stopa i jakiegoś intelektualistę, ale zapomniałam imienia. Tam oczywiście czarowna S. S. podrywa każdego kogo się da. Ale potem wychodzi zupełnie nieudany podryw i oto mi chodziło! :shifty: Jasiek i Eufemia się kochają, intelektualista się uczy, Ronald imprezuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Kasandra zerwała z Donem, wyszła za Marzyciela i mają strasznie dużo dzieci. Don jest z niną zaręczony i ma dziecko. Dina wyszła za Mortimiera, ma z nim dziecko, ale Morti umarł i wyszła za mojego Sima. Biedak... hm, nic się nie zmieniło. Szukam miłości dla Balbiny. przyjemniak - Da.. niel? Zdradził marysię z Kasią i teraz obie się kłócą. Kasia mieszka u nich. Siostry w sporze. Daniel stary już xd Dziwnowo: hm. mało zmieniłam. oliwka zmrok umarła, Ofelia wyszła za tego zielonego. A nie, jeszcze nie wyszli za siebie, są zaręczeni. Werona: Staram się pogodzić Kapuletów i Montków xd |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|