Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2008, 12:51   #1
Krymcia
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja grałam jedynie Donem i to dość sporo. Jak wszyscy wiemy Don kocha wszystkie dziewczyny dlatego chętnie zgodził się na to aby zamieszkała z nim pewna piękna absolwentka medycyny - Julia. Szybko ich znajomość wyszła tylko poza współlokatorów i zaczęli ze sobą sypiać, ale to nie wszystko. Kiedy Julia wychodziła na zajęcia Don romansował z coraz to nowymi kobietami, prócz tych które już znał zapraszał do siebie dwie pokojówki, Magdę - piękną mężatka mieszkającą na przeciwko, Zuzannę i Agatę- współlokatorki mieszkające niedaleko, a nawet Maję, nastolatkę córkę Magdy Lecz Julia z niewiadomych dla Dona przyczyn właśnie się od niego wyprowadziła a to dlatego że zaszła w ciąże (on o tym nie wiem xD) Więc Don zaoferował kolejną pomoc i tym razem trójka pięknych kobiet z nim zamieszkała (Ola, Izabela i Matylda) Lecz cóż Don chyba przestał uważać na to co robi w łóżku z dziewczynami bo po jakimś czasie i Ola i Izabela zaszły w ciążę, tylko że chyba żadna dziewczyna nie chce z nim wychowywać dziecka bo obie wyprowadziły się nie mówiąc o ciąży Donowi. I została tylko Matylda...

Uf, rozpisałam się strasznie xD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.02.2008, 21:28   #2
Adusia
Guest

Nina wyszła za Dona i mieli dzidziusia.
Siostra Niny wyszła za Ćwira, lecz ich potem skłóciłam a on umarł bo był chory xD
a ta potem poznałam jakiegoś gostka z okolicy i z nim jestem.
Aleksander Ćwir podrósł i był z jedną z siostr przyjemniaczek.
Przyjemniaczkowa Maryśka przyłapała męza gdy się całował z pokojówką i sie załamała.
Pokojówka urodziła dzidziusia )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2008, 11:24   #3
Simsomka
Guest

Nerwus wziął ślub z Paskalem, który urodził kosmitkę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2008, 11:29   #4
shiyo

Reputacja: 10

. taak

no więc Kasandra wyszła za Dona

lecz Don zdradzał ją na prawo i lewo więc go rzuciła
Don . postanowił być gejem i wyswatał się z moim simem i teraz maja dziecko oczywiście adoptowane . he he . ^

Mortimer ożenił się z Dianą i mają dziecko

innymi rodzinami maxisowymi nie gram ;]

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2008, 12:30   #5
Ancalimë
Guest

U mnie Kasandra wyszła za Dona, potem go zdradziła i wyszła za Marzyciela... Więcej nie grałam, bo usunęłam rosziny maxisowe. A teraz żałuję!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2008, 08:17   #6
_Ada
Guest

Może najpierw którymi rodzinkami nie gram. Więc nie gram rodziną Kaliente, Ćwir i Marzyciel (tyle, że z domku rodziny Ćwir wyprowadziłam Kasandrę, którą gram). Kasandra i Don ożenili się i mają córeczkę, która ma na imię Samanta. Siostry przyjemniak wraz ze swoimi chłopakami poszły na studia, a potem pobrali się. Jeszcze nie mają dzieci. Balbina Biedak poślubiła sima stworzonego przeze mnie, który ma na imię Arek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2008, 17:29   #7
tysiulek13
Guest

Kasandra wyszła za Marzyciela, już nie pamiętam, jak mu było, i przeprowadziła się do niego. A w uporządkowanym domu Ćwir chaos - Mortimer utonął w basenie, Aleksander wyprowadził się do stworzonej przeze mnie Adeli Schron, a dom zajęła sześcioosobowa rodzina Rudzik - młode małżeństwo z trójką dzieci oraz kotem i psem. Biedacy wyginęli...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2008, 17:58   #8
ultraviolence

A ja napiszę o losach rodzin z Doliny Niezbędnej, bo ostatnio tam dużo gram. Właściwie najwięcej to dwiema rodzinkami - Aspirant i Unia

No więc... Po udanych wakacjach w towarzystwie pewnej ładnej kobiety, Wiktor rzucił tą swoją żonę Elżbietę, bo ta ciągle zajęta była własną karierą. Zabrał córeczkę i wyprowadził się do Nataszy Unii (o tej kobiecie była mowa na początku ). Elżbieta była załamana i wściekła - każdego dnia przychodziła pod ich dom i z wściekłości na ex-męża, przewracała śmietnik na ziemię. Jak się domyślacie, Natasza rzuciła w niepamięć uczucie do pana Kreta i zakochała się w Wiktorze (z wzajemnością of kors ). Wzięli ślub i teraz mają trzy śliczne córeczki (z czego dwie to bliźniaczki) i Paulinkę, córkę Wiktora z pierwszego małżeństwa. Eustachy Aspirant wskrzesił z pomocą dżina własną żonę i żyją sobie teraz szczęśliwie z byłą synową u boku (o Elżbietę chodzi). Elżbieta jednak nie planuje już kolejnego małżeństwa, bowiem postanowiła całkowicie rzucić się w wir pracy.

THE END. Lol, to się rozpisałam, niczym simowa telenowela
Poza tym zmieniłam trochę wygląd Nataszy - stała się teraz latynoską pięknością z czarnymi włosami

Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 31.03.2008 - 18:01
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2008, 19:41   #9
Hondirenda

Cool Moje Dziwnowo

Ja sobie grałam tylko w Dziwnowie.
Myślę sobie: ,,Ale ten Rupert kamasz biedny! Lubi tylko Ofelię!"
Zaprosiłam pannę Zmrok na randkę. Skończyło się na :* i .
Postanowiłam zerwać z Jaśkiem .
Przełączyłam się na Kowalów. Zaprosiłam Ruperta i Ofelię na herbatkę. Zaczęli się :* , a Jasio się wściekł. :shy: Przegrał walkę ze swoją BYŁĄ dziewczyną i poszedł na studia ze złymi wspomnieniami .
Tam wprowadziłam do niego cztery stworzone przezemnie osoby: Eufemię Bakterię, Sabrinę Star, Ronalda Stopa i jakiegoś intelektualistę, ale zapomniałam imienia. Tam oczywiście czarowna S. S. podrywa każdego kogo się da. Ale potem wychodzi zupełnie nieudany podryw i oto mi chodziło! :shifty: Jasiek i Eufemia się kochają, intelektualista się uczy, Ronald imprezuje.
Hondirenda jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2008, 18:47   #10
Diamond Girl
Guest

Miłowo:
Kasandra zerwała z Donem, wyszła za Marzyciela i mają strasznie dużo dzieci. Don jest z niną zaręczony i ma dziecko. Dina wyszła za Mortimiera, ma z nim dziecko, ale Morti umarł i wyszła za mojego Sima. Biedak... hm, nic się nie zmieniło. Szukam miłości dla Balbiny. przyjemniak - Da.. niel? Zdradził marysię z Kasią i teraz obie się kłócą. Kasia mieszka u nich. Siostry w sporze. Daniel stary już xd
Dziwnowo:
hm. mało zmieniłam. oliwka zmrok umarła, Ofelia wyszła za tego zielonego. A nie, jeszcze nie wyszli za siebie, są zaręczeni.
Werona:
Staram się pogodzić Kapuletów i Montków xd
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania