Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.05.2008, 18:13   #1
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Gram Maxisem tylko w Miłowiańskiej okolicy, a więc:
Balbina Biedak urodziła jeszcze jednego syna, Bernarda (obecnie małe dziecko), Błażej i Damian stali się dorośli. Damian wyszedł za stworzoną przeze mnie córkę, Don poślubił córkę stworzonej przeze mnie rodziny, która nazywała się Eliza, miał z nią trójkę dzieci, z czego jedno zabrała opieka społeczna, obecnie troje chłopców się odnalazło, i żyją razem z rodzicami, jako dzieci. Dariusz Marzyciel wziął ślub z Kasandrą Ćwir, mieszkają osobno. Aleksander dorósł, i przeżył całkowitą transformację na luzaka-buntownika. Morti jest o krok od śmierci. Przyjemniakowie: Marysia jako dorosła poślubiła Mirosława Landgraaba, potem go zdradziła. Daniel jest jako emeryt z już także emerytką Kasią Langerakówną, Andżelika i ta druga dorosły, Andżelika poszła w świat, a na całym piętrze urządziła sobie domek ta druga. I ta druga, nazwijmy ją Tajemna, a więc Tajemna zaszła w ciąże z Damianem Biedakiem, i mieszkała przez chwilę z nim i jego córką razem, byli małżeństwem ale Damian wrócił do żony, z którą ma czwórkę dzieci. Żona zwie się Aniela Kordiałek, ich dzieci to trzy córeczki: nastolatki Mila i <?>, w wieku szkolnym <?>,i niedawno narodzonego <?>. Trzeci brat Damiana Biedaka wziął za żonę siostrę jego żony, Idę Kordiałek. Ma z nią syna, Baltonę. To chyba wszystko, co do Miłowa

Aha, a w Weronie do Monteków wprowadziła się jako pomoc domowa Agatka K<?>, dorosła, która w czasie pobytu w górach z Montekami poznała przystojniaka, z którym też w górach wzięła ślub. Z Kamilem Goźkiem (poprawnie: Goziek) ma dwójkę dzieci, w wieku szkolnym; Zulę i Darka. Romeo i Merkucjo dorośli, Patryk zmarł.

W Dziwnowie nic oprócz tego, że do tych dziwacznych trzech braci dołączyło dziecko-kosmita, jak jej imię.... Pulpecja, o!
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.06.2008, 21:34   #2
menowa
Guest

Jak wyglądały losy tych rodzin , przed reinstalką gry...
Mortimer Ćwir mieszkał razem z Kasandrą, która została porzucona przez Dona przed ołtarzem. Kasandra zmieniła swój image, teraz jest całkiem niezłą blondynką u szczytu kariery zawodowej. Aleksander jest nastolatkiem...i w sumie to nic ciekawego nie robi.

Don Lotario zamieszkał razem z pokojówką Kasią, która zaszła z nim w ciąże... gdy urodziła syna Wiktora wyprowadziła się od Dona.
Zaczęła spotykać się z Dariuszem? Marzycielem i urodziła mu córkę Elizę. Jednak rozstali się. dariusz odwiedzał ją jako przyjaciel.

Don Lotario ożenił się z Diną? (ta blondynką), zamieszkali w większym domu i mieli synka o imieniu Doni.

Balbina Biedak urodziła trzeciego syna... i chyba nic ciekawego się nie wydarzyło.

Daniel? Przyjemniak ułożył sobie na nowo życie ze swoją żoną, a ich córki dalej się nienawidzą.

Nina Kaliente... została na lodzie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2008, 21:56   #3
Alene
Guest

no więc...Kasandra porzuciła Dona i wzięła ślub z Marzycielem seniorem.szczepan jest zamiast z lilianą to jest z angeliką a liliana z danielem.przyjemnikowie sie pogodzili i są staruszkami na emeryturach.próchno umarli.hakowie mają drugą córkę a ich pierwsza córka jest z błazejem(są obydwoje nastolatkami),dina jest z morti i mają 5 dzieci a jedna ich córka ma ojaca jako dona.nina ma 3 dzieci z donem i sa po slubie jednak don ją zdradza a nina tez.balbina biedak ozeniła sie z kazikiem(z okolicy)sim maxisowy nie mieszkający w miłowie i non stop adoptuje dzieci bo chce miec 10 aż.
moje zamiary.
przyjemniakowie umrą a angelika bedzie ze szczepanem spokojnym rodzinnym małżenstwem,liliana z danielem będą codzioennie balangowac na miescie i bedą miec jedno dziecko.hakowie dozyją starosci i ich druga córka bedzie 'kujonem' a lucynka hak bedą romantycznym małzenstwem z błazejem biedakiem,3 syn balbiny ozeni sie z córką niny i dona lotario,a reszta dzieci balbiny i niny oraz dona są jeszcze mali wiec nie wiem.kasandra spokojnie z dariuszem dozyje starosci.morti umrze a dina bedzie wdową szukającą nowego milionera(mojego sima),loub zbzikuje i bedzie kochaną matką a dzieci mortiego i diny pozenią się z resztą mieszkanców miłowa.a w reszcie sie nie połapiecie to tylko uz moja słodka tajemnica
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2008, 11:18   #4
TrueWildLove

Reputacja: 10

Teraz losy rodzin w Lazurowej Promenadzie.
Rodzina Landgraab
Mirosław otworzył 3 sklep elektroniczny. Jest milionerem. Na wakacjach w Górach poznał Melisę. Ożenił się z nią. Urodziła mu 2 dzieci. Ewę i Weronikę. Pewnego dnia Mirosław przyłapał Melisę na zdradzie z Donem. Wyrzucił ją z domu. Po pewnym czasie poznał Florencję ? Delarosę. Ożenił się z nią. Dał jej 1 swój sklep, żeby urządziła z niego kwiaciarnię. Florencja urodziła mu syna Tomasza. Mieszkają w dawnym domku z synem i dwiema córkami Mirosława z poprzedniego małżeństwa. Melisa spaliła się w pożarze. Ewa i Weronika niedługo pójdą na studia, a Tomek jest niemowlakiem.
TrueWildLove jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2008, 15:17   #5
kotek23

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa... Jak się potoczyły?

Czy pamiętacie najbogatszego mieszkańca Lazurowej Promenady? Mirosława?
I rodzeństwo - Janke i Józka Moniak, także z Lazurowej Promenady?
Janka orzeniła się z Mirosławem. Mają trójkę dzieci. Mieszkają w Lazurowej Promenadzie w willi przy morzu.
Józek ma sklep z obrazami

Rodzina Przyjemniaczek:
Małżeństwo rozpadło się po zdradzie męża ze sprzątaczką. Teraz orzenił się z Niną Kaliente, zmieniłam mu aspiracje i ma z nią dziecko.
Teraz córki - Ta co kochała się w Marzycielu - poszła na studia razem z nim. Tam się zaręczyli. Gdy je skończyli pobrali się. Teraz mieszkają w pięknej willi w Miłowie i mają syna, Daniela, który jest na studiach

W rodzinie Marzycieli też trochę się zmieniło.
Dariusza ożeniłam z Kasandrą, po czym on z nią zerwał, bo przywróciłam mu pierwszą żonę. Teraz z nią jest i ma z nią córkę

To są rodziny, kórymi grałam i trochę jeszcze pamiętam.
Teraz prawie cały czas gram w Lauzurowej Promanedzie.

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

kotek23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2008, 15:47   #6
Nati
Guest

ja Dariusza Marzyciela połączyłam z moją simką Eweliną razem mają syna(na studiach), córkę(świeżo upieczoną nastolatkę) i słodkie bliźniaczki Sarę i Julię(niemowlaki, małe dzieci już niedługo), kiedy Ewalina urodziła bliźnaiczki popadła w depresje i jest to rodzina która gram najdłużej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2008, 15:03   #7
Kacpero221
Guest

A u mnie istna Moda na Sukces:
Biedak - Balbina jest z Andżeliką, a Błażej z Kasandrą Ćwir - Kasandra jest w ciąży (!). Damian jest (aktualnie) sam.
Ćwir - Mortimer z Esmeraldą Hak. Mają dziecko - córkę Natalię. A Dominik (czy jakoś tam) już jako dorosły flirtuje z Niną Kaliente.
Don - został sam. Za dużo flirtów na jeden raz.
Przyjemniaczek - Dariusz nie żyje (zginął w pożarze). A jego żona i córka nadal prowadzą samotne życie.
Dina - jest zaręczona z Tomaszem (?) Hakiem.
A innych nie ruszałem...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 11:55   #8
shizeR
Guest

A ja wskrzesiłem męża Balbiny która urodziła małego Oskara i po raz czwarty jest w ciąży.
Marysia Przyjemniak urodziła kolejnego dzieciaczka o imieniu Ksawery, Daniel Przyjemniak
zginął wraz z córką Lilianą w pożarze. Marysi zrobiłem kolejnego męża i z nim właśnie jest ma Ksawerego.
Kasandra wyszła za Marzyciela i razem mają 6 dziecioków.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 12:17   #9
Lorette

Reputacja: 11

Dawno nie grałam maxisowymi... Pamiętam, że Marzyciela ożeniłam z taką jedną moją simką, Szczepan sobie z nimi razem żyje... Ofelia Widmo przeszła na emeryturę, a ta jej wnuczka jest dorosła i czeka na śmierć babki, żeby przejąć majątek i się hajtnąć z Jaśkiem. Kiedyś jak grałam dawno, to Nine Kaliente ożeniłam z Donem, mieli dwie, śliczne córeczki, które później ożeniły się z jakimiś simami, aha jedna z Damianem Biedakiem, a ta druga nie pamiętam z kim. Ninie urodził się synek, który był nastolatkiem i później nie grałam, ale to już dawno było, chyba pierwsza moja instalacja TS2 ;]
stare 15.06.2008, 14:27   #10
KannaNeko
Guest

Kaliente - Oh, tu się dużo zmieniło ;] Dina wzięła ślub z Mortimerem i całą rodzina Ćwirów wprowadziła się do malutkiego domku sióstr. Wszystkich wyprowadziłam do nieco większego domu. No i na nieszczęście przyszedł Don. Zaczął się całować z Niną, to Dina i Kasandra go znienawidziły. Nina po jakimś czasie też...
Biedak - u mnie ma już czwórkę potomstwa... Nie wiem, jak to się stało...
Innymi rodzinami nie grałam dość dawno, nic u nich nie zmieniłam
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania