|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: te imiona wyciągnęłaś z "Jeżycjady"?
Dobra, żeby nie było offtopa. Nowości: Ćwir- Aleksander niedawno ożenił się z Łucją. Co prawda nie mieszkają w willi (sama jej nie zbuduję, a na TSR czy MTS jeszcze do porządku nie zajrzałam), a w domku zbudowanym przeze mnie (naprzeciwko rodz. Kumpel). Obecnie Łucja jest w ciąży. Biedak Jr- dzisiaj Angelika urodziła bliźniaczki (niestety): rudowłosą Anitę i blondynkę Malwinę (Malwina wygląda tak samo jak jej starsza siostra <grrrr>) Kaliente- mam męża dla Diny. Jest nim Mirek Kreciuk (jego domek wstawiłam do oceny na forum). Jeszcze się nie znają, ale to tylko kwestia czasu... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
@up:też to czytasz ?
![]() Ćwir:Mortimer ożenił się z Niną,Kasandra z tym Murzynkiem(Marzyciel ma na nazwisko),w drodze są dzieci (bliźniaki,użyłam kodu ),Aleksander,stał się nastolatkiem,,niedługo pójdzie studiować razem z Anną Patyczak która jest jego miłością.. Kaliente: Dina wzięła ślub z Mortim,mieszka u niego,a Nina jest wściekła,bo Don ożenił się z Kasią (pokojówką).Niedługo podstawię jej jakiegoś facia xD Lotario: Don ożenił się z Kasią,ale nie jest jej wierny..Kasia niedługo urodzi dziecko To wszystko co zrobiłm z simami Maxisa,zazwyczaj nie gram nimi |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przyjemniaczek
Wszyscy się lubią i spodziewiają się potomka. Biedak Balbina nie urodziła, postarzała się i umarła, Damian jest z jakąś Zuzanną, a Błażej jest nastolatkiem <boolProp...> Marzyciel Kasandra jest z Marzycielem. Ćwir Don uciekł Kasandrze sprzed ołtaża.Mortimer jest z niną. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Ćwir: Mortimer mi umarł, ale wcześniej ożenił się z Diną i mają coreczkę w wieku szkolnym. Kasandra się wyprowadziła i ożeniła z Donem. Aleksander jest nastolatkiem i ma dziewczynę. Dina pracuje w karierze sportowca. Przyjemniak: Marysia i Daniel są już emerytami. Daniel nadal romansuje z Kasią Langerak. Doszedł do szczytu kariery sportowca, a Marysia pracuje w polityce. Andżelika i Liliana na studiach. Andżela studiuje nauki polityczne, a Lili historię. Mieszkają razem z Damianem Biedakiem i Szczepanem Marzycielem. Marzyciel: Dariusz romansuje z Kasandrą, a Szczepan jest na studiach i uczy się aktorstwa. Jest z Lilianą. Dariusz pracuje w biznesie. Lotario: Don ożenił się z Kasandrą. Ma z nią córkę w wieku szkolnym. Jednak nadal romansuje z Kasią Langerak, Niną Kaliente i Diną Ćwir. Pnie się na szczyt kariery lekarskiej. Kasandra, natomiast jest naukowcem. Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina została obibokiem. Zaadoptowała córkę, która jest obecnie w wieku szkolnym. Romansuje z Donem. Próchno: Honoriusz próbuje sił w karierze obiboka, a Karolina w karierze kulinarnej. Starają naprawić swoje stosunki małżeńskie. Hak: Jan odnosi sukcesy w karierze stróża prawa, a Esmeralda w karierze sportowca. Lucyna jest obecnie nastolatką i jest dziewczyną Błażeja Biedaka. Biedak: Balbina stara się poprawić sytuację finansową rodziny poprzez pracę w kulinariach. Damian studiuje literaturę, jest chłopakiem Andżeliki. Błażej jest nastolatkiem i chłopakiem Lucyny, a najmłodszy jest w wieku szkolnym. Dziwnowo: Dziwak: Waldemar i Leszek wyprowadzili się, został tylko Paskal ze swoją żoną Lolą Jedynak i córkami: kosmitką w wieku przedszkolnym i normalną, któa jest niemowlakiem. Paskal ciągle pracuje w karierze naukowca, a Lola jest sportsmenką. Waldemar ożenił się później z Ernestyną, mają córkę w wieku szkolnym. Waldemar jest naukowcem, a Ernestyna jest w wojsku. Leszek ożenił się z Celiną. Mają syna w wieku przedszkolnym. On jest naukowcem, a ona obibokiem. Samotnik: Anastazy ożenił się z Krystyną. Mają córkę w wieku szkolnym. Obydwoje są sportowcami. Jedynak: j.w. Widmo: Oliwka umarła, wcześniej zaprzyjaźniając się z Ofelią i Nerwusem. Ofelia ukończyła studia psychologiczne z wyróżnieniem i pracuje w karierze paranormalnej. Wyszła za mąż za Jaśka Kowala, który ukończył z wyróżnieniem studia na wydziale biologia i doszedł na szczyt kariery stróża prawa. Razem wychowują swoją córkę, która jest w wieku szkolnym. Kowal: Tam nic nie ruszałam, oprócz tego, że Jasiek poszedł na studia. Kamasz: Tam też nic nie ruszałam. Papużka: Również nic nie ruszałam. Werona: Nie grałam jeszcze. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ritty, chyba to, że Kass urodziła bliźniaczki to osobna rzecz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ritty chodzi o to ze jak zobaczył ich razem to wrocily do niego wspomnienia i uciekl i przestal byc "grzecznym chłopcem" A to kasandra zaszla w ciaze z Donem dzien przed tym zdarzeniem (pewnie)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
U Kaliente Nina wyszla za Dona i maja 3 corki i 3 synow Dina urodzila synka ale nie wyszla za maz za Mirtimera Marzyciel Nie orzenil sie z Kasandra, ale i tak mu urodzila coreczke murzynke i sie wyprowadzila do najwiekszej willi w Miowie! Dziwnowo: Papużka Ta kobita urodzila syna z tym faciem bladynem a tamten drugi zmarl ale wczesniej adoptowal coreczke i synka Dziwak Waldemar jest w wciazy, Paskal urodzil synka, a ten trzeci orzenil sie z ta blanka i bede miali normalne dzieci |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Andżelika Przyjemniaczek wyszła za Damiana Biedaka i zaadoptowali Basię. Liliana wyszła za Szczepna Marzyciela i urodziła córkę Izę. Gdy dorosła poślubiła Olka Ćwira i urodziła syna. Damian i Marysia żyli spokojnie jako emeryci. Nina Kaliente nie wyszła za mąż. Dina wyszła za Mortimera Ćwira. Dalej nie grałam nimi ![]() Don ożenił się z Kasandrą. Wyprowadzili się i dalej nie grałam. Balbina Biedak wyszła za Szczepana Marzyciela. W Weronie i Dziwnowie nie grałam. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
W Miłowie:
Kaliente: Dina i Nina miały dość facetów. ![]() Marzyciel: Dariusz nadal zarabiał na życie obrazami. Szczepan poszedł do pracy. I trochę sobie zarobili. Mają teraz przytulny domek i mamę, oraz żonę Kasandrę. Urodziły im się córki. Lena i Lina. Ćwir: Mortimer chciał mieć jeszcze dzieci po odejściu Kasandry do Marzyciela więc zatrzymał czas. Ożenił się z piękną i młodą Lolitką (hihihi, naprawdę tak się nazywała) i po kolei wydawała ona mu synów i cólrki: Teofila, Justynę, Grażynę, Józka i Izunię. Aleksander zmarł i bardzo mi go teraz szkoda. Morti zmarl dopiero na swoim ślubie po urodzinach "nastoletnich" Józka, piekna śmierć prawie w objęciach Lolitki. Teraz dzieci powoli umierają została tylko Grażka i Józef są już emerytami. Lolitka też już zdechła. Lotario: Don się rozpił i trafił do Pijackiej Meliny, takiego fajnego przedmieścia z żulami na każdym kroku. Tam ożenił się z Mendą Wielką przywódczynią rodu Żulerski Klan i mieli razem najpierw syna, Ferdka Chlacza co teraz już nie zyję, Fredkę Kredkę, córkę tez już nie żyję, Fernandesa Esa, emeryt i jeszcze Fifcię Pipcię córeczkę, która jest emerytką. I wszyscy codziennie whisky, wódka, whisky, wódka. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a więc tak dina ożeniła się z donem a wię kasandra rozwiodła się z donem dina i don mają małom córeczke nine po siostrze diny lecz dzisiaj dina mi umarła nina ożeniła się z dariuszem marzycielem i mają bliźniaki kacpra i mateusza a że szczepan poszedł na studia aktorskie dariusz kupił mu wyśmienitego psa rasy beagle mortimer i nina wyprowadzili się do dziwnowa a mortimera porwało ufo lecz wrócił a kasandra ze swoim bratem wyprowadzili się do cichej werony
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|