Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.08.2008, 18:45   #1
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

@up: te imiona wyciągnęłaś z "Jeżycjady"?
Dobra, żeby nie było offtopa.
Nowości:
Ćwir- Aleksander niedawno ożenił się z Łucją. Co prawda nie mieszkają w willi (sama jej nie zbuduję, a na TSR czy MTS jeszcze do porządku nie zajrzałam), a w domku zbudowanym przeze mnie (naprzeciwko rodz. Kumpel). Obecnie Łucja jest w ciąży.
Biedak Jr- dzisiaj Angelika urodziła bliźniaczki (niestety): rudowłosą Anitę i blondynkę Malwinę (Malwina wygląda tak samo jak jej starsza siostra <grrrr>)
Kaliente- mam męża dla Diny. Jest nim Mirek Kreciuk (jego domek wstawiłam do oceny na forum). Jeszcze się nie znają, ale to tylko kwestia czasu...
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.08.2008, 19:14   #2
blakistoni
Guest

@up:też to czytasz ?

Ćwir:Mortimer ożenił się z Niną,Kasandra z tym Murzynkiem(Marzyciel ma na nazwisko),w drodze są dzieci (bliźniaki,użyłam kodu ),Aleksander,stał się nastolatkiem,,niedługo pójdzie studiować razem z Anną Patyczak która jest jego miłością..
Kaliente: Dina wzięła ślub z Mortim,mieszka u niego,a Nina jest wściekła,bo Don ożenił się z Kasią (pokojówką).Niedługo podstawię jej jakiegoś facia xD
Lotario: Don ożenił się z Kasią,ale nie jest jej wierny..Kasia niedługo urodzi dziecko

To wszystko co zrobiłm z simami Maxisa,zazwyczaj nie gram nimi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2008, 18:59   #3
bubel-96
Guest

Przyjemniaczek
Wszyscy się lubią i spodziewiają się potomka.
Biedak
Balbina nie urodziła, postarzała się i umarła, Damian jest z jakąś Zuzanną, a Błażej jest nastolatkiem
<boolProp...>
Marzyciel
Kasandra jest z Marzycielem.
Ćwir
Don uciekł Kasandrze sprzed ołtaża.Mortimer jest z niną.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2008, 14:48   #4
Lady Lusia
Guest

Miłowo:
Ćwir: Mortimer mi umarł, ale wcześniej ożenił się z Diną i mają coreczkę w wieku szkolnym. Kasandra się wyprowadziła i ożeniła z Donem. Aleksander jest nastolatkiem i ma dziewczynę. Dina pracuje w karierze sportowca.
Przyjemniak: Marysia i Daniel są już emerytami. Daniel nadal romansuje z Kasią Langerak. Doszedł do szczytu kariery sportowca, a Marysia pracuje w polityce. Andżelika i Liliana na studiach. Andżela studiuje nauki polityczne, a Lili historię. Mieszkają razem z Damianem Biedakiem i Szczepanem Marzycielem.
Marzyciel: Dariusz romansuje z Kasandrą, a Szczepan jest na studiach i uczy się aktorstwa. Jest z Lilianą. Dariusz pracuje w biznesie.
Lotario: Don ożenił się z Kasandrą. Ma z nią córkę w wieku szkolnym. Jednak nadal romansuje z Kasią Langerak, Niną Kaliente i Diną Ćwir. Pnie się na szczyt kariery lekarskiej. Kasandra, natomiast jest naukowcem.
Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina została obibokiem. Zaadoptowała córkę, która jest obecnie w wieku szkolnym. Romansuje z Donem.
Próchno: Honoriusz próbuje sił w karierze obiboka, a Karolina w karierze kulinarnej. Starają naprawić swoje stosunki małżeńskie.
Hak: Jan odnosi sukcesy w karierze stróża prawa, a Esmeralda w karierze sportowca. Lucyna jest obecnie nastolatką i jest dziewczyną Błażeja Biedaka.
Biedak: Balbina stara się poprawić sytuację finansową rodziny poprzez pracę w kulinariach. Damian studiuje literaturę, jest chłopakiem Andżeliki. Błażej jest nastolatkiem i chłopakiem Lucyny, a najmłodszy jest w wieku szkolnym.

Dziwnowo:
Dziwak: Waldemar i Leszek wyprowadzili się, został tylko Paskal ze swoją żoną Lolą Jedynak i córkami: kosmitką w wieku przedszkolnym i normalną, któa jest niemowlakiem. Paskal ciągle pracuje w karierze naukowca, a Lola jest sportsmenką. Waldemar ożenił się później z Ernestyną, mają córkę w wieku szkolnym. Waldemar jest naukowcem, a Ernestyna jest w wojsku. Leszek ożenił się z Celiną. Mają syna w wieku przedszkolnym. On jest naukowcem, a ona obibokiem.
Samotnik: Anastazy ożenił się z Krystyną. Mają córkę w wieku szkolnym. Obydwoje są sportowcami.
Jedynak: j.w.
Widmo: Oliwka umarła, wcześniej zaprzyjaźniając się z Ofelią i Nerwusem. Ofelia ukończyła studia psychologiczne z wyróżnieniem i pracuje w karierze paranormalnej. Wyszła za mąż za Jaśka Kowala, który ukończył z wyróżnieniem studia na wydziale biologia i doszedł na szczyt kariery stróża prawa. Razem wychowują swoją córkę, która jest w wieku szkolnym.
Kowal: Tam nic nie ruszałam, oprócz tego, że Jasiek poszedł na studia.
Kamasz: Tam też nic nie ruszałam.
Papużka: Również nic nie ruszałam.

Werona: Nie grałam jeszcze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2008, 16:22   #5
brzos

Reputacja: 11

Ritty, chyba to, że Kass urodziła bliźniaczki to osobna rzecz.
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2008, 21:17   #6
madusiaX
Guest

Ritty chodzi o to ze jak zobaczył ich razem to wrocily do niego wspomnienia i uciekl i przestal byc "grzecznym chłopcem" A to kasandra zaszla w ciaze z Donem dzien przed tym zdarzeniem (pewnie)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2008, 15:02   #7
ewulka
Guest

Miłowo:
U Kaliente
Nina wyszla za Dona i maja 3 corki i 3 synow
Dina urodzila synka ale nie wyszla za maz za Mirtimera
Marzyciel
Nie orzenil sie z Kasandra, ale i tak mu urodzila coreczke murzynke i sie wyprowadzila do najwiekszej willi w Miowie!
Dziwnowo:
Papużka
Ta kobita urodzila syna z tym faciem bladynem a tamten drugi zmarl ale wczesniej adoptowal coreczke i synka
Dziwak
Waldemar jest w wciazy, Paskal urodzil synka, a ten trzeci orzenil sie z ta blanka i bede miali normalne dzieci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2008, 17:54   #8
Malina.
Guest

Miłowo:

Andżelika Przyjemniaczek wyszła za Damiana Biedaka i zaadoptowali Basię.
Liliana wyszła za Szczepna Marzyciela i urodziła córkę Izę. Gdy dorosła poślubiła Olka Ćwira i urodziła syna.
Damian i Marysia żyli spokojnie jako emeryci.
Nina Kaliente nie wyszła za mąż.
Dina wyszła za Mortimera Ćwira. Dalej nie grałam nimi
Don ożenił się z Kasandrą. Wyprowadzili się i dalej nie grałam.
Balbina Biedak wyszła za Szczepana Marzyciela.

W Weronie i Dziwnowie nie grałam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2008, 22:39   #9
Lucy
Guest

W Miłowie:
Kaliente:
Dina i Nina miały dość facetów. Postanowiły zostać lesbijkami. Bezdzietnymi, lecz uśmiechniętymi. Dina i jej żona Sabrina mieszkają w duużej chatce urządzonej na beżowo i są już emerytkami. Nina ożeniła się z Gabrysią i obydwie spoczywają obok siebie na cmentarzu Miłowskim.
Marzyciel:
Dariusz nadal zarabiał na życie obrazami. Szczepan poszedł do pracy. I trochę sobie zarobili. Mają teraz przytulny domek i mamę, oraz żonę Kasandrę. Urodziły im się córki. Lena i Lina.
Ćwir:
Mortimer chciał mieć jeszcze dzieci po odejściu Kasandry do Marzyciela więc zatrzymał czas. Ożenił się z piękną i młodą Lolitką (hihihi, naprawdę tak się nazywała) i po kolei wydawała ona mu synów i cólrki: Teofila, Justynę, Grażynę, Józka i Izunię. Aleksander zmarł i bardzo mi go teraz szkoda. Morti zmarl dopiero na swoim ślubie po urodzinach "nastoletnich" Józka, piekna śmierć prawie w objęciach Lolitki. Teraz dzieci powoli umierają została tylko Grażka i Józef są już emerytami. Lolitka też już zdechła.
Lotario:
Don się rozpił i trafił do Pijackiej Meliny, takiego fajnego przedmieścia z żulami na każdym kroku. Tam ożenił się z Mendą Wielką przywódczynią rodu Żulerski Klan i mieli razem najpierw syna, Ferdka Chlacza co teraz już nie zyję, Fredkę Kredkę, córkę tez już nie żyję, Fernandesa Esa, emeryt i jeszcze Fifcię Pipcię córeczkę, która jest emerytką. I wszyscy codziennie whisky, wódka, whisky, wódka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2008, 08:34   #10
zuza11
Guest

a więc tak dina ożeniła się z donem a wię kasandra rozwiodła się z donem dina i don mają małom córeczke nine po siostrze diny lecz dzisiaj dina mi umarła nina ożeniła się z dariuszem marzycielem i mają bliźniaki kacpra i mateusza a że szczepan poszedł na studia aktorskie dariusz kupił mu wyśmienitego psa rasy beagle mortimer i nina wyprowadzili się do dziwnowa a mortimera porwało ufo lecz wrócił a kasandra ze swoim bratem wyprowadzili się do cichej werony
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania