|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kwitnące Wzgórza:
Szpadel: Zaręczył sie z moją simką - Desire. Mają niemowlę, Violet. Czekam kiedy ona podrośnie do dziecka, wtedy zrobię ślub. Reszty rodzin nie tykałam. XD Chociaż...moja simka bierze sie za Pana Landagardaba..czy jak mu tam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie :
Przyjemniaczek : Lilianna i Andżelika poszły na studia.Jedna była na Akademii Klasycznej, a druga na Uniwersytecie Simowym.Lilianna skończyła Aktorstwo, a Andżelika Nauki Polityczne, oby dwie z wyróżnieniem. Lilianna poznała Mateusza, pogodziła sie z siostra mieszkaly po sąsiedzku ma dwojke dzieci Ize i Marcina.Zaczeła kariere schow-biznes i zdobyła jej szczyt Ikon Kultury masowej, wyjezdzaja na wakacje biora dzieci Andżelika.Maz Lilianny ma własny biznes Sklep Elektronicznt przeprowadzili sie z Miłowa na Lazurową Promenade, maja najwieksza działke i wogole sa bogaci. Andżelika ma meza Hirka maja dwojke dzieci (blizniaki) Piotrek i Paweł. Hirek jest Rekinem Biznesu, a Andżelika Bumistrzem.Maja duzy ladny dom. Jednym słowem siostry odwiedzaja sie nawzajem i ich rodziny sie uwielbiaja Daniel i Marysia się rozstali, Daniel Zamieszkał z Kasią Langerak .. Reszta rodzin jeszcze nie grałam... (to tylko skrot zycia Przyjemniakow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Miłowo :
Biedak: Damian rzucił Andżelikę dla mojej simki,potem dorósł,i się pobrali.Teraz mają już 1 dziecko (dziewczynkę). Balbina mi zmarła. Przyjemniak : Danielowi zmieniłam aspirację "Romansowania" na "Pragnienie Założenia Rodziny". Rozwiodłam go z Marysią,i ożeniłam z moją simką. A Andżelikę i Lilianę trzymam jako niewolnice xD Ćwir : Postarzyłam Aleksandra i znalazłam mu moją dziewczynę. Mortimerowi zrobiłam ładną kobietę,i mają już 4 dzieci ^^ A Kasandrę zabiłam ![]() Dziwnowo : Wszystkich pozabijałam xD W Weronie to tylko Romeo dorósł, pobrał się z Julią,a później specjalnie zdradził ją z moją simką,i się rozwiedli,a wziął ślub z moją simką ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no wiec ja zaczne od Kaliente:
Dina wyprowadziła się do Dona Lotario. Gdy on był w pracy, przyszedł Mortimer i zrobił jej dziecko. Na razie jest niemowlakiem i nie pamiętam jak się nazywa ![]() Nina natomiast ma bardzo barwne życie ![]() Boudewijna - nastolatek, jego ojcem jest Don Lotario, Salvadora - nastolatek jego ojcem jest Dawid Otomana bliźniaków - Bastiana i Jurgena, też nastolatków, ich ojcem jest MOrtimer Boudewijn chodzi z (!uwaga!) siostrą partnera jego matki, i jdnocześnie ojca jego brata Salvadora - Marleną Otomana. Bastian chodzi z moją simką, Weroniką. Wszsyscy synowie nienawidzą matki, bo widzieli jak robi bara-bara i jakims calkiem obcym simem. Nina nie chce wyjśc za mąż za Dawida. Ćwir: Mortimer zrobił dziecko Ninie i Dinie, potem ożenił się z taką staruszką - Dorotą otomana (babcią Dawida) i adoptowali corkę Sabine w wieku szkolntm. potem Mortimer i Dorota wykitowali ze starości. Kasandrę oczywiście Don porzucił przed ołtarzem, a ona hajtła się z Dariuszem Marzycielem, i mają córkę, łucje (male dziecko). Po śmierci Martimera i Doroty, Kasandra i Sabina kupiły sobie odstrzalowe ciuchy w H&M zmieniły się w super laski (Kasa jest teraz blondynka w różowych okularkach ![]() Przyjemniak - pogodzilam marysie i daniela, ale dy ona byla w pracy to daniel zrobil dziecko Kasi Langerak. potem jak marysia wróciła, to jej tez zrobił dziecko. Dwie dziewczynki urodzily sie tego samego dnia, a Marysia nie wie, ze ojcem Maliny (corki kasi) jest jej maz. Córka Marysi nazywa sie Wanda ![]() Siostry sa na razie nastolatkami i sie nienawidzą. Biedakami na razie nie grałam otomana kiedy babcia Dorota sie wyprowadzila, urpdzily sie blizniaki - Sławek i Kacper. Są brzydcy jak pół tylka za krzaka ![]() Próchnem i hakami tez nie gralam na razie! Ostatnio edytowane przez PriscillaVdS : 04.09.2008 - 17:44 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja gram jedynie w Dziwnowie:
Papużka/Jakiś: Nerwus Jakiś jest tak źle traktowany, że opuszcza dom. Nieco później p. Papużka również się wyprowadzają, gdyż ten dom zbytnio im przypomina stratę swojego ukochanego króliczka doświadczalnego Nerwusa. Jedynak: Rodzina Jedynak znajduje sobie mały, lecz wygodny domek. Ernestyna bardzo nie lubi Loli, a Krystyna nie lubi Celiny. Po miesiącu życia w tym małym domku przeprowadzają się do domku obok, większego niż tamten. Dołącza do nich Nerwus, od dawna podkochujący się w Ernestynie. Każda z Jedynaków chce się przypodobać Nerwusowi. Celina i Lola tak się umakijażowały, że nie widać, że są kosmitkami. Do tego pofarbowały się na fioletowo. Nerwus i Ernestyna kochają się i rodzą dziecko. Dziecko aktualnie jest na środkowym etapie życia (10 dni do nastolatka... chyba...) Edit: Dziecko Ernestyny i Nerwusa to Alina Ostatnio edytowane przez Keramzyt : 17.09.2008 - 08:44 Powód: Zapomniałem imienia dziecka |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
mini Off-top
Jesli straciliscie sima i macie dodatek Na Studiach mozecie zalatwic sobie wskrzeszeniomat - aby go miec trzeba uzyc kodu help, a nastepnie kodu ktory zaczyna sie na ,,unlock". Jak go wpiszecie, wskrzeszeniomat sie udostepni i mozecie go wybrac. Zadzwoncie do Mrocznego Kosiarza (Smierci, kostuchy) i: a) wybierz osobe b)daj maksymalná sume. Kosiarz wskrzesi ci sima calkowicie, na poczatku etapu w którym umarl(a). Dzieki temu mozecie odbudowac rodzine!!! Mój post: U mnie stworzylam nowe otoczenie - Miasto Mia 100. W nastepnym poscie opisze wszystkich mieszkanców których wymyslilam. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja zaczęłam grać rodziną Wycior (!) w Jaskini Pokrzyku (OŻ).
Małgorzata urodziła dziecko - uroczego Michała - i awansowała na stanowisko Kelnerki xD, ale ma większe ambicje oczywiście! Ryszard pozostał na swoim stanowisku (ale pracuje, by dostać awans!). Przez chwilę poczuł słabość do swojej sąsiadki Michaliny, na szczęście skończyło się na przyjaźni. Jak na razie ich kontakt się urwał. Michał kilka minut temu stał się małym dzieckiem. Jest na etapie nauki chodzenia : ) Gosia i Rysio planują mieć jeszcze jedno dziecko (chyba, że będą bliźniaki xD) i przeprowadzić się do większego mieszkania lub własnego domku (kasa!). Mam zamiar nimi grać, bo b. ich polubiłam :> |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam simsy od 2 dni i ile się porobiło... ;D
Miłowo: Marzyciel - Dariusz znalazł dobrze płatną pracę, spłacał powoli długi... Codziennie zapraszał Kasandrę Ćwir, aż w końcu wprowadziła się do niego z...Aleksandrem. Widocznie było jej szkoda braciszka ;D Ćwir - Na razie nie grałam, w końcu i tak tam jest tylko stary Mort... ;D Biedak - Balbina urodziła Kacpra, Błażej dorósł i tyle... Próchno - Wprowadzili się do małego mieszkanka, temu facetowi (nie pamiętam imienia ;p) wpadła w oko Nina... ;> Hak - Nie grałam. Kaliente - Praktycznie nic się nie zmieniło. Lotario - Don nadal figluje z trzema kochankami. A Kasandra nawet nie dała się przytulić w jacuzzi... ;D Dziwnowo: Kowal - Jasiek dorósł, Janka i Jadźka stały się otyłe, ale po jakimś czasie Jadźce udało się zwalczyć tuszę. Jasiek w końcu wyprowadził się do Ofelii Zmrok. Zmrok - Oliwka przeszła na emeryturę, Ofelia dorosła i wyprowadziła się do małego mieszkanka. Tam zaprzyjaźniła się z Bellą Ćwir. Aktualnie jest zaręczona z Jaśkiem, ma dobrą pracę i...jest w ciąży ![]() Dziwak - Waldemara porwali kosmici, Paskal urodził synka - Kevina 001. Parę dni później na świat przyszła Christina. Aktualnie Christina jest niemowlakiem, a Kevin dzieckiem. Papużka - Praktycznie nic nie zmieniałam. Kamasz, Jedynak, Samotnik - Nie grałam. Werona: Jutrzenka - Zmieniłam wszystkim imidż, impreza Puka się udała. Wszystkie inne - nie grałam. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Trochę pozmieniałem w Miłowie:
Powiem główną historię miasta, nie będę wymieniał rodzinami. Kasandra Ćwir chciała zaręczyć się z Donem, lecz ten nie przyjął zaręczyn. Zrozpaczona szukała męża w Przyjemniaczku (tym starszym). W końcu poślubiła go. Mortimer i Dina wzięli ślub. Nina zaręczyła się Donowi, lecz ten nie zauważył że jest w pobliżu i całował się gorąco z Kasią Langerak. Ta go zauważyła i zerwała z nim. Don poślubił Kasią i jest jemu z nią dobrze. A Nina ciągle szuka partnera... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() CO? *krztusi się* xD A u mnie w rodzinie Zielonka (ale w Jaskini Pokrzyku) Gabriel i Irmina się pobrali. Irmina, będąc w 2 dniu ciąży (!) zaczęła romans z Bernardem jakimśtam xD W każdym razie - emerytem ^^. Mam w planach barabara między Irminą a jej kochaniem :p |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|