Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2009, 18:21   #1
simswerka
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja gram tylko w Miłowie.
Don Lotario. Ma kilka kochanek. Kasandra przyłapała go na rance z inną (oni tylko jedli kolacje!). Byli na siebie wściekli ale teraz są znajomymi.
Marzyciel. Ohh kocham ich:]. Darek i Ella (simka stworzona przeze mnie) wzięli ślub. Ella miała córkę Sarę, teraz jest nastolatką. A i mają swoją córkę Anę. Szczepan właśnie wprowadził się do Diny. Wybudowałam im super chatę.
Kaliente. Dina otworzyła przedsiębiorstwo domowe (salon fryzjerski). Ale już zamknęła:]. Wprowadził się do niej Szczepan. Nina pracuje.
Innymi rodzinkami nie prowadziłam.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.01.2009, 22:54   #2
Łezka

Reputacja: 17

Hej wszystkim .
W ostatnim poście wypisałem wszystkie losy rodzin z samego Miłowa pomijając te "Dzielnice" z innych dodatków. Nareszcie pozmieniało się trochę u Ćwirów i u Lotario.
- Ćwir stwierdziłem, iż Mortimer nie może umrzeć w samotności (ponieważ, gdyby umarł to byłoby nieparzyście nagrobków w ogródku) i dlatego sprowadziłem do niego piękną niczym zmurszałe drzewo Mariannę Krawiec z domu Krawiec, z którą Morti szybko się zaręczył i ożenił. W między czasie Aleks dorósł poszedł na studia skończył je z wyróżnieniem, aha i skończył psychologię ponieważ ma zamiar zostać Ministrem Edukacji.
Kasandra wspięła się po szczeblach kariery naukowej na stanowisko Wykładowcy. Ona jest bezdzietna, bezmężna, bez narzeczonego.
- Lotario Don jak sama nazwa wskazuje jest Latynosem nie mylić z letnim nosem. Więc Don zerwał z Kasandrą miałem zamiar ochajtać go z Niną, bo Dina już była zajęta o czym powinniście wiedzieć z poprzedniejszego postu, ale nie ochajtał się z Niną ani z Diną, ani z Kasią Langerówną. Więc stworzyłem mu wybrankę serca Antoninę Dąbek, z którą nie doszło do oficjalnych zaręczyn, ponieważ Don zrobił dzieciaka takiej jednej Mirandzie Del Quelle, którą właśnie w chwili poczęcia przyłapał mąż jej niejaki Klaudiusz Del Quelle. To wszystko dziękuję za uwagę miłej nocy życzę.

POZDRAWIA:
stare 24.01.2009, 19:08   #3
simswerka
Guest

Post Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Grr.. Musze się wam wyżalić. Wprowadziłam Szczepana Marzyciela i Dinę Kalientę do super chaty. Kochali się, byli szczęśliwi. Pewnego wieczoru poszli na randkę pod koniec wrócili do domu i Szczepan poprosił Dinę o rękę. Zgodziła się ale... nad jej głową pojawił się pierścionek zaręczynowy święcący się na czerwono. W wspomnieniach miała, że to nie był najlepszy pomysł dla takiego sima jak ona. Co to ma znaczyć? Zerwała z wszystkimi kochankami, nie miała zaręczyn w obawach, jej aspiracją było pogoń za bogactwem... Czemu tak się stało?

Ostatnio edytowane przez simswerka : 25.01.2009 - 09:34
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2009, 19:17   #4
Łezka

Simswerka mnie też się coś takiego zdarzyło i nawet z simami co mieli inną aspirację niż pogoń za bogactwem, np. jestem sobie w rodzinie Miraż (w ogóle to bardzo dziwna rodzina) i tam karzę Arkadiuszowi, żeby zaręczył się z Mariolą no i jemu też pojawił się pierścionek na czerwonym tle a jej pierścionek na błękitnym tle nie wiem jak mam to rozumieć, bo nie miał ani kochanki, ani obaw związanych z zaręczynami. Ja na to po prostu machnąłem ręką, bo może tak ten sim akurat miał ??
stare 28.01.2009, 09:33   #5
simswerka
Guest

kurcze nie wiem gdzie zadać to pytanie... ale zadam je tu. Może wiecie jak simy 'świrują' gdy mają niski poziom aspiracji? np. przy aspiracji tej rodzinnej sim ściska worek z mąką z narysowaną buźką czy coś takiego. co przy innych aspiracjach? a szczególnie ciekawi mnie pogoń za przyjemnością (?) czy jakoś tak ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2009, 17:49   #6
Łezka

U mnie simka po prostu płakała, martwiła się.
stare 28.01.2009, 18:39   #7
Luthiee

Reputacja: 10

Hmmm...
Popularność - zakłada taki abażur na głowę,
Pogoń za bogactwem - zaczyna żebrać.
Co do reszty nie jestem pewna.
Co do tematu: mam tak rozwiniętą Weronę, że szkoda pisać.:p
stare 28.01.2009, 18:39   #8
Alisha

Reputacja: 10

Przy najnizszym mozliwym poziomie aspiracji wszyscy simowie wariuja i przychodzi Terapeuta.
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2009, 18:50   #9
Łezka

Co do Luthie:
Ja mam podobny problem z rozwiniętym Miłowem oraz Lazurową Promenadą wiem, że to może być jako osiągnięcie, ale brakuje mi miejsca na domy xD.
stare 29.01.2009, 20:07   #10
simswerka
Guest

Musze was poinformować co się wydarzyło u mnie u Rodziny Kaliente-Marzyciel. Dina nie była zadowolona z zaręczyn ale za to ze ślubu bardzo . Wyjechali na miesiąc miodowy. Gdy wrócili Dina zaszła w ciążę i właśnie przed chwilą urodziła bliźniaki! Krystiana i Martynę . Niestety żadne dziecko nie odziedziczyło koloru włosów po mamusi (u niemowlaków sprawdzam brwi ^^).
Nie wiem czy to prawda ale zdaje mi się, że niemowlaki zawsze mają taką ładną buzie? A dopiero jak są małymi dziećmi pojawia się ich prawdziwa twarz...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania