|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja gram tylko w Miłowie.
Don Lotario. Ma kilka kochanek. Kasandra przyłapała go na rance z inną (oni tylko jedli kolacje!). Byli na siebie wściekli ale teraz są znajomymi. Marzyciel. Ohh kocham ich:]. Darek i Ella (simka stworzona przeze mnie) wzięli ślub. Ella miała córkę Sarę, teraz jest nastolatką. A i mają swoją córkę Anę. Szczepan właśnie wprowadził się do Diny. Wybudowałam im super chatę. Kaliente. Dina otworzyła przedsiębiorstwo domowe (salon fryzjerski). Ale już zamknęła:]. Wprowadził się do niej Szczepan. Nina pracuje. Innymi rodzinkami nie prowadziłam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hej wszystkim
![]() ![]() ![]() W ostatnim poście wypisałem wszystkie losy rodzin z samego Miłowa pomijając te "Dzielnice" z innych dodatków. Nareszcie pozmieniało się trochę u Ćwirów i u Lotario. - Ćwir stwierdziłem, iż Mortimer nie może umrzeć w samotności (ponieważ, gdyby umarł to byłoby nieparzyście nagrobków w ogródku) i dlatego sprowadziłem do niego piękną niczym zmurszałe drzewo Mariannę Krawiec z domu Krawiec, z którą Morti szybko się zaręczył i ożenił. W między czasie Aleks dorósł poszedł na studia skończył je z wyróżnieniem, aha i skończył psychologię ponieważ ma zamiar zostać Ministrem Edukacji. Kasandra wspięła się po szczeblach kariery naukowej na stanowisko Wykładowcy. Ona jest bezdzietna, bezmężna, bez narzeczonego. - Lotario Don jak sama nazwa wskazuje jest Latynosem nie mylić z letnim nosem. Więc Don zerwał z Kasandrą miałem zamiar ochajtać go z Niną, bo Dina już była zajęta o czym powinniście wiedzieć z poprzedniejszego postu, ale nie ochajtał się z Niną ani z Diną, ani z Kasią Langerówną. Więc stworzyłem mu wybrankę serca Antoninę Dąbek, z którą nie doszło do oficjalnych zaręczyn, ponieważ Don zrobił dzieciaka takiej jednej Mirandzie Del Quelle, którą właśnie w chwili poczęcia przyłapał mąż jej niejaki Klaudiusz Del Quelle. To wszystko dziękuję za uwagę miłej nocy życzę. POZDRAWIA:
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Grr.. Musze się wam wyżalić. Wprowadziłam Szczepana Marzyciela i Dinę Kalientę do super chaty. Kochali się, byli szczęśliwi. Pewnego wieczoru poszli na randkę pod koniec wrócili do domu i Szczepan poprosił Dinę o rękę. Zgodziła się ale... nad jej głową pojawił się pierścionek zaręczynowy święcący się na czerwono. W wspomnieniach miała, że to nie był najlepszy pomysł dla takiego sima jak ona. Co to ma znaczyć? Zerwała z wszystkimi kochankami, nie miała zaręczyn w obawach, jej aspiracją było pogoń za bogactwem... Czemu tak się stało?
![]() Ostatnio edytowane przez simswerka : 25.01.2009 - 09:34 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Simswerka mnie też się coś takiego zdarzyło i nawet z simami co mieli inną aspirację niż pogoń za bogactwem, np. jestem sobie w rodzinie Miraż (w ogóle to bardzo dziwna rodzina) i tam karzę Arkadiuszowi, żeby zaręczył się z Mariolą no i jemu też pojawił się pierścionek na czerwonym tle a jej pierścionek na błękitnym tle nie wiem jak mam to rozumieć, bo nie miał ani kochanki, ani obaw związanych z zaręczynami. Ja na to po prostu machnąłem ręką, bo może tak ten sim akurat miał ??
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
kurcze nie wiem gdzie zadać to pytanie... ale zadam je tu. Może wiecie jak simy 'świrują' gdy mają niski poziom aspiracji? np. przy aspiracji tej rodzinnej sim ściska worek z mąką z narysowaną buźką czy coś takiego. co przy innych aspiracjach? a szczególnie ciekawi mnie pogoń za przyjemnością (?) czy jakoś tak ;]
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
U mnie simka po prostu płakała, martwiła się.
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm...
Popularność - zakłada taki abażur na głowę, Pogoń za bogactwem - zaczyna żebrać. Co do reszty nie jestem pewna. Co do tematu: mam tak rozwiniętą Weronę, że szkoda pisać.:p
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przy najnizszym mozliwym poziomie aspiracji wszyscy simowie wariuja i przychodzi Terapeuta.
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Co do Luthie:
Ja mam podobny problem z rozwiniętym Miłowem oraz Lazurową Promenadą wiem, że to może być jako osiągnięcie, ale brakuje mi miejsca na domy xD.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Musze was poinformować co się wydarzyło u mnie u Rodziny Kaliente-Marzyciel. Dina nie była zadowolona z zaręczyn ale za to ze ślubu bardzo
![]() ![]() Nie wiem czy to prawda ale zdaje mi się, że niemowlaki zawsze mają taką ładną buzie? A dopiero jak są małymi dziećmi pojawia się ich prawdziwa twarz... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|