|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
u panstwa wycior (gram nimi od nowa):
malgosia urodzila michała, po czym zaszla ponownie w ciąże. dostala awans i czeka na kolejny. po uciazliwej ciazy (gram bez boolpropa wiec nie mogę podciągac paskow potrzeb ;p) urodzila agate, a michal stal sie malym dzieckiem. wzieli kredyt (w banku "motherlode", ehehe) i przeprowadzili sie do duuzego domu z ogrodkiem XD michal stal sie dzieckiem, a agata malym dzieckiem. KONIEC, nie chce mi sie juz nimi grac ;p |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja zmienilam losy jedynie diny kaliente mieszka teraz z moim simem sa malzenstwem i maja sie dobrze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja grałam tylko rodziną Przyjemniak. Wpisałam kody i użyłam Insimenatora. Daniel zostawił Marysię i wprowadziła się do nich pokojówka Kasia. Langarek zaszła w ciązę z (!) Lilianą i urodziła jej córeczkę. Następnie zaszła w ciąże z Angeliką i urodziła jej bliźniaczki. Potem urodziła dwóch chłopców - synów Daniela. Następnie on się zestarzał i przestałam grać tą rodziną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Grałem tylko Ćwirami... Wszystkich podjarałem. Kasandra gotowałą i się zagadała z Donem Lotario. Akurat leciały Gwiezdne Wojny i się zaoglądałem, a czujkę usunąłem bo zbierałem kasę. No wiecie chyba jak się potoczyło ^^'
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Miłowo Kasandra zerwała zaręczyny z Donem, wyszła za Dariusza i mają teraz bliźniaki, Kleopatrę i Klaudiusza xDDSiostry Przyjemniak się pogodziły a Marysia jest w ciąży Dziwnowo Ofelia wyszła za Jaśka, rodzina Jedynak zamieszkała w dużym domu, z nich tylko Lola się wyprowadziła i ma synka i córkę xDWerona Tu niewiele zmieniałam, chyba tylko tyle, że Julia chodzi z Pukiem a Hermia z Merkucjem (czy jak mu tam ![]() Ma ktoś pomysły na dalsze losy innych rodzin? Bo jakoś mnie nie inspirują specjalnie x33 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a ja aktualnie gram przyjemniakami.
wiec tak - ta 'zla' blizniaczka (nie pamietam czy to liliana czy andzelika, hm) podciągnela sie w nauce i poprawila stosunki z siostra. teraz sa przyjaciołkami, chociaz ich długotrwałe stosunki sa na minusie. marysia stracila robote, ale szybko doszla do siebie. wkurzylo to jednak daniela, no bo kiedy on ma romansowac z kochankami jak marysia bedzie all time w domu? marysia znalazła więc prace jako archiwistka. w międzyczasie daniel spełnił swoje marzenie tzn. barabara z kasią i nawiązal romans z emerytowana moniką pilot (poznaną na ulicy). marysia postanowila znalezc sobie kochanka, ale szło jej cięzko i skonczylo sie na przyjazni. znajomosc zaowocowala nową pracą (bukmacher - zaproponowal jej to owy znajomy). gdy marysia relaksowala sie, czytając, a blizniaczki spedzaly razem czas, odbudowujac kontakty, daniel i monika poszli na całosc w jacuzzi. niestety na baraszkowaniu przylapala ich marysia, zerwała z danielem, a ten sie wyprowadzil. teraz marysia mysli, jak utrzyma 3 osoby ze swojej pensji (cos kolo 300 $) i czy uda sie jej zaprzyjaznic z andzelika (albo liliana, nie wiem XD) |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
no to ja mam dine w mojej ukochanej rodzice a jej maz czyli moj sim jest juz emerytem a ona nadal mloda no i dina ktoregos dnia zaprosila mortimera no i ten maz ja zobaczyl jak baraszkuja w lozku nie zerwali ze soba ale jej maz jest na nia zly i nie spia razem hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kasandra wyszła za Dona, ma z nim dziecko Natalię która jest nastolatką. Kasandra zdradziłą dona z Marzycielem, ma z nim dziecko Partyka - ciemny noworodek. Don wybaczył zdradę i wychowują razem "czornego" dzieciaka.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 17
|
![]()
Miłowo
Ćwirowie: Mortimer i Dina zostali przyjaciółmi, a Morti pobrał się z moją simką Marianną Krawiec (teraz Ćwir), Kasandra zerwała z Donem, awansuje w karierze nauka, Aleksander ukończył studia i wziął połowę majątku Ćwirów i wybudowałem mu willę, skończył psychologię. Biedakowie: Balbina wyszła za mojego sima Borysa i wprowadzili się wszyscy do jego domu (nie mają dzieci Balbina i Borys), wcześniej Balbina urodziła chłopczyka Dominika. Marzyciele: Szczepan trafił do prywatnej szkoły, dobrze się uczy i pracuje, Dariusz poznał wdowę Krystynę, która ma dziecko Marcelinę (córka jej zmarłego męża Włodka) w wieku dziecięcym, Krysia i Darek pobrali się i urodziła im się córka "czarnula" Tamara, Darek pracuje w karierze Stróż Prawa, a Krystyna jest nauczycielką. Lotario: Don przestał kręcić z Kasią Langerakówną i Niną oraz Diną, zaczął się interesować swoją sąsiadką Antoniną Dąbek (simka stworzona przeze mnie, ma siostrę Elżbietę) i zamierza się z nią pobrać tylko czeka na odpowiedni moment znaczy ja czekam. Kaliente: Dina porzuciła romanse i dotychczasową pracę i zaczęła pracować w Edukacji, poznała później mojego sima Cezarego Owczarka, z którym wzięła ślub i ma córkę studentkę biologii Kamilę, mieszkają z jego rodzicami (Elżbietą i Zygmuntem) w ich rodzinnej willi. Przyjemniaczek: Daniel zakończył romans z Kasią i pokochał od nowa Marysię, bliźniaczki lada moment ukończą studia na wydziale sztuki i literatury. Próchno: Dziadkowie bliźniaczek osiedlili się w Lazurowej Promenadzie i niedługo umrze Honoriusz. Różyczka: Cyprian zamieszkał w Lazurowej Promenadzie przy ulicy Tobołków tak założył domowy biznes, a mianowicie konkurencyjną kwiaciarnię dla Florencji Delarosy, ożenił się z Różą Kwiat, której siostra Hortensja podkochiwała się w Cyprianie i znienawidziła i jego i ją, za to małżeństwo, mają trójkę dzieci Wiolettę, Laurę i Aurelię. Delarosa: Florencja prężnie prowadzi swoją kwiaciarenkę i flirtuje z żonatym Gerwazym Żakietem. Żakietowie: Gerwazy ożenił się z Mariolą Guzik i jak na razie nie mają potomstwa, Gerwi sprzedał piekarnię i rozpoczął karierę Sportowca, Dagmara kręci z Zygmuntem Owczarkiem (mężem Elżbiety, a ojcem męża Diny Cezarego). Blaszki: (nie gram) Landgraabowie: Mirek ożenił się z Lucyną Hak i mają syna Mirosława Juniora, Lusia jest nauczycielką. Hakowie: Janek został Burmistrzem i mimo, iż jest emerytem dalej pracuje, Esmeralda nie pracuje lecz jest pisarką wydała już blisko 10 powieści, nie została jeszcze emerytką(płyn dający życie), mają jeszcze jedną córkę studentkę Ekonomii Magdalenę jest ona na 4 roku studiów. Moniak: Janka i Józek zamieszkali obok Dona Lotario i rozkręcili sklep z telewizorami. Otomany: Urodził się chłopczyk Stefanek. (po urodzeniu Stefana nie grałem) Gazeta: (nie grałem)
![]() |
#10 |
|
![]()
Ostatnio z nudów zaczęłam grać w Dziwnowie od nowa (miałam odinstalowaną grę)
Widmo: Nerwus zamieszkał z matką i oboje z Oliwką zostali wampirami. Nie starzeją się, więc Oliwka jeszcze nie umarła. Ofelia w okresie buntu zerwała z Jaśkiem i chodziła z Rupertem Kamaszem, który był emo. Nie poszła na studia, tylko słała się od razu dorosła. Na przyjecie urodzinowe przyszedł Jasiek i Ofelia chciała znowu z nim być. Rupert ich przyłapał i znienawidził obojgu. Nerwus ożenił się z jakąś simką ( nie pamiętam imienia) ona stała się wampirem i mają córeczkę Sonię. Jasiek i Ofelia pobrali się i mieszkają z Oliwką Nerwusem i jego rodziną, ale nie ma w domu przepychu bo w dzień chodzę Ofelią i Jaśkiem, a w nocy wampirami, które w dzień śpią. Ofelia urodziła synka kosmitę z Jaśkiem nazywa się chyba! Marcel. Planuję wskrzesić jeszcze ostatniego męża Oliwki. Kamasz: Rupert stał się emo i chodził z Ofelią, ale potem się rozstali i znienawidził ją. Poznał moją simkę Wiktorię Hamak która też jest emo i chodzą ze sobą. Są nastolatkami ale Wiktoria jest w ciąży. Rupert pokłócił się z całą rodziną. Niedługo dorośnie i zamieszka z Wiktorią i dzieckiem. Ten jego brat z maską na twarzy został żołnierzem, ale nie ma szczęścia w miłości. Ten najmniejszy jest nastolatkiem kujonem. Pójdzie na studia i ma dużo stypendiów. Tata ożenił się z tą Cecylią? Papużką i zaadoptowali córkę Maję, która jest dzieckiem. Papużka: Ten Lucjan? umarł przygnieciony przez satelitę xD a jego owdowiała żona sprzedała dom i ożeniła się z Kamaszem. Dziwak: Urodziła im się kosmitka i nic po za tym. Kowal: Janka(?) jest emerytką a Technik niedługo umrze. Teraz są na wakacjach na wschodzie. Ich córka jest na studiach na 2 roku literatury. Potajemnie kocha się w tym Kamaszu z maską ale on nic nie wie. Gdy skończy studia to planuję ich oswatać. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|