|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Głównie zajęłam się Donem Lotario. Ożenił się z Niną Kalientei adoptowali małą raczkującą Adelę(tak nazwali ją a nie ja)a więc jak mówiłam adoptowali dziecko. Później Don zdradził Nine z Kasią- no wiecie tą pokojówką. Przefarbowałam jej włosy i wogle całą fryzurę jej zmieniłam bo on zerwał z Niną i ożenił się z Kasią. Adele zagłodziłąm bo mi sie nie podobała i zabrałą ją opieka. Kasia zaszła w ciążę ale niestety dziecko jeszcze sie nie urodziło a Kasia zginęła w pożarze więc zginęły 2 istoty ludzkie ;( i Don wpadł w depresję. Co wy na to?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie Kasandra wyszła za Marzyciela, ale on ciągle bawił się świetnie z innymi dziewczynami, Kasandra była odtrącona i płakała. ;( Zrobiłam tak że się całkowicie na niego zdenerwowała za jego nieposłusznosć :ranta: I DOBRZE MU TAK ! ! !
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hehehe pisalam juz w tym temacie ale mialam reinstal windowsa i od poczatku zainstalowalam simsy
![]() ![]() Kasandra wprowadzila sie do Dona i mieli dziecko ale Don zdradzal Kasandre i ona go przyczaiła i wyprowadzila sie z corka. Szybko znalazla pocieszenie u Dariusza tymczasem on tez okazal sie draniem i zrobil jej dziecko po czym powiedzial ze to dziecko Dona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Don flirtuje z siostrami Kaliente i ze sprzataczka. Nina jest z nim w ciaży a Dina planuje z nim byc w ciazy ![]() Reszta ludzi nie gram ![]() Ostatnio edytowane przez AleX : 05.01.2006 - 14:46 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to było tak:
Kasandra wyszła za mąż za Marzyciela. Mają trójkę dorosłych dzieci: Wioletkę, Tomka i Jagodę. Syn Marzyciela dorósł i ożenił się w jedną z sióstr Caliente, która zdrada go z młodym Biedakiem. Don Lotario przeniósł się do Dziwnowa, gdzie żyje na kocią łapę z Oliwką (notka: został porwany przez kosmitów, był w ciąży ;-)) urodziły im się zielone bliżniaki Jonasz i Gilbert. Jonasz przeniósł się do Werony, a Gilbert zginął śmiercią tragiczną przygnieciony przez satelitę. Aleksander Ćwir zrobił błyskotliwą karierę, a Mortimer umarł ze starości i tęsknoty za siostrą Kaliente, która zakochała się w pani Biedak (( któż ją o to podejrzewał ???))) Rodzina Próchno wprowadziła się do opuszczonego domu Ćwirów, odoptowali chłopczyka, który póżniej utopił się w basenie. Jagoda wyszła za mąż za najmniejszego Biedaka, nie doczekali się potomstwa i doczekali spokojnej starości. Julia odrzuciła Romea, który zaczął romansować z moją simką, Cathtine Gambler (ożenił się z nią, mieli córkę, Julię - ku pamięci starej miłości Romea ;-) ) Julia znalazła pocieszenie w ramionach Jonasza, który "miał kilka panien na boku". Póżniej mieli bliżniaki - Rosalinę i Kapuleta. KONIEC |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
u mnie kompletna renowacja dwóch rodzin
![]() po pierwsze: henryk ćwir jest dorosły ( nie emeryt ) i wolny, kasandra i alexander zgineli przez rój much ![]() ![]() po drugie: marzyciel - ostatnio znacząco zainteresowała mnie ta biedna rodzina.. chciałem coś zmienić, no i tak zrobiłem, zmieniłem wygląd starego marzyciela ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Don Kaliente jest zaręczony z Kasandrą Ćwir, ona nie popuści nie chce zerwać zaręczyn. U Dona mieszka sprzątaczka i ma z nim nieślubne dziecko małego Arthura. Don powiedział ,że musi się wyprowadzić i ,że jej nie kocha drań
![]() Biedna wyprowadziła się i ożeniła się z Marzycielem i żyją długo i szcześliwie oprócz tego ,że zabiła swoje małe dziecko (szczerze to był błąd i wyszło jak gralam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Don Kaliente jest zaręczony z Kasandrą Ćwir, ona nie popuści nie chce zerwać zaręczyn. U Dona mieszka sprzątaczka i ma z nim nieślubne dziecko małego Arthura. Don powiedział ,że musi się wyprowadzić i ,że jej nie kocha drań
![]() Biedna wyprowadziła się i ożeniła się z Marzycielem i żyją długo i szcześliwie ;( jakie to wzruszające ;( |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zmiany jakie wprowadziła w rodzinach, które już były w grze:
Przyjemniak -Ojciec ma nową kochankę (oprócz Kasi teraz ma taką na L, nie pamiętam imienia, ale też pokojówka). -Dziewcyznom przefarbowałam włosy (Liliana-czarne włosy, ostry makijaż, blda cera, Andżelika-słodka blondyneczka), ale teraz wróciłam do starego koloru -Andżelika wyprowadziła się do Damiana Biedaka i wzięła z nim ślub. Kaliente Jedna z sióstr (nie pamiętam, chyba Nina), ma dziecko z Mortimertem, czy jak mu tam...(ten dziadek), a druga się wyprowadziła -zmieniłam im kolory włosów i uczesania Biedak -Balbina jest blondynką -ma 4 dzieci (3 chłopców i dziewczynkę), piąte dziecko w bruszku ![]() -Damian się wyprowadził, ożenił się z Anżdżeliką Przyjemniak -rodzina wyprowadziła się do nowego, dużego domu -Balbina mieszka z Janem Hakiem Próchno -zaadoptowali małego murzynka-Tadzia Więcej nie pamiętam, jak coś mi się przypomni to napiszę ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja się zająłem biednym Nerwusem.
Wyprowadziłem go od Papużek. Teraz ma zielonego syna- studenta imieniem Steven. Studiuje sztukę na Nowej Politechnice. A tak zbaczając z tematu. Matką Nerwusa jest Oliwka Widmo. Oliwka ma we wspomnienaich Bara-Bara z Mrocznym Kosiarzem. Czyli wychodzi z tego, że Nerwus jest synem Mrocznego Kosiarza. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|