Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.02.2005, 11:32   #1
Binek
Guest

Domyślnie

Nina ma dziekco z Donem ale ożeniął sie z moim simem!!!
Berta ożeniła sie też z moim simem!!
Son rzucił Kasandre i ożenił sie z moja simką.
Te maxisowe ożeniają się z moimi simami!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.02.2005, 15:28   #2
!Miśka!
Guest

Grin No więc:

Głównie zajęłam się Donem Lotario. Ożenił się z Niną Kalientei adoptowali małą raczkującą Adelę(tak nazwali ją a nie ja)a więc jak mówiłam adoptowali dziecko. Później Don zdradził Nine z Kasią- no wiecie tą pokojówką. Przefarbowałam jej włosy i wogle całą fryzurę jej zmieniłam bo on zerwał z Niną i ożenił się z Kasią. Adele zagłodziłąm bo mi sie nie podobała i zabrałą ją opieka. Kasia zaszła w ciążę ale niestety dziecko jeszcze sie nie urodziło a Kasia zginęła w pożarze więc zginęły 2 istoty ludzkie ;( i Don wpadł w depresję. Co wy na to?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2005, 16:07   #3
Goonie
Guest

Domyślnie

U mnie Kasandra wyszła za Marzyciela, ale on ciągle bawił się świetnie z innymi dziewczynami, Kasandra była odtrącona i płakała. ;( Zrobiłam tak że się całkowicie na niego zdenerwowała za jego nieposłusznosć :ranta: I DOBRZE MU TAK ! ! !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2006, 16:21   #4
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Hehehe pisalam juz w tym temacie ale mialam reinstal windowsa i od poczatku zainstalowalam simsy ale gram tylko w miłowie wiec

Kasandra wprowadzila sie do Dona i mieli dziecko ale Don zdradzal Kasandre i ona go przyczaiła i wyprowadzila sie z corka. Szybko znalazla pocieszenie u Dariusza tymczasem on tez okazal sie draniem i zrobil jej dziecko po czym powiedzial ze to dziecko Dona i pod tym pretekstem zerwal z nia znajomosc. Kasandra wkurzona na maksa zapomniala zamknac wieczorem drzwi od domu i wkradl sie złodziej i jak przyjechal policjant to sie z nim zapoznala i po paru dnach zakochala sie w nim a on w niej Kasandra powiedziala sobie ze do trzech razy sztuka i poszla z nim do łóżka oczywiscie bez zabezpieczenia Urodzila trzecia córeczkę, a policjant zmarł śmiercia nienaturalna Teraz sie zastanawiam czy wyprowadzic jej życie na prostą czy nadal płodzic jej dzieci (Swoja drogą ciekawie nazwałam jej córki córka Dona Marysia córka Darka Basia a córka policjanta Zosia

Don flirtuje z siostrami Kaliente i ze sprzataczka. Nina jest z nim w ciaży a Dina planuje z nim byc w ciazy

Reszta ludzi nie gram

Ostatnio edytowane przez AleX : 05.01.2006 - 14:46
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2005, 16:54   #5
Margotka
Guest

ThumbsUp

No to było tak:

Kasandra wyszła za mąż za Marzyciela. Mają trójkę dorosłych dzieci: Wioletkę, Tomka i Jagodę. Syn Marzyciela dorósł i ożenił się w jedną z sióstr Caliente, która zdrada go z młodym Biedakiem. Don Lotario przeniósł się do Dziwnowa, gdzie żyje na kocią łapę z Oliwką (notka: został porwany przez kosmitów, był w ciąży ;-)) urodziły im się zielone bliżniaki Jonasz i Gilbert. Jonasz przeniósł się do Werony, a Gilbert zginął śmiercią tragiczną przygnieciony przez satelitę. Aleksander Ćwir zrobił błyskotliwą karierę, a Mortimer umarł ze starości i tęsknoty za siostrą Kaliente, która zakochała się w pani Biedak (( któż ją o to podejrzewał ???))) Rodzina Próchno wprowadziła się do opuszczonego domu Ćwirów, odoptowali chłopczyka, który póżniej utopił się w basenie. Jagoda wyszła za mąż za najmniejszego Biedaka, nie doczekali się potomstwa i doczekali spokojnej starości. Julia odrzuciła Romea, który zaczął romansować z moją simką, Cathtine Gambler (ożenił się z nią, mieli córkę, Julię - ku pamięci starej miłości Romea ;-) ) Julia znalazła pocieszenie w ramionach Jonasza, który "miał kilka panien na boku". Póżniej mieli bliżniaki - Rosalinę i Kapuleta.

KONIEC
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 19:34   #6
Wicko
Guest

Domyślnie

u mnie kompletna renowacja dwóch rodzin

po pierwsze: henryk ćwir jest dorosły ( nie emeryt ) i wolny, kasandra i alexander zgineli przez rój much teraz bardziej przypomina tego z ts1

po drugie: marzyciel - ostatnio znacząco zainteresowała mnie ta biedna rodzina.. chciałem coś zmienić, no i tak zrobiłem, zmieniłem wygląd starego marzyciela jest zdecydowanie ładniejszy.. wszystkim kupiłem nowe ubrania bo były okropne, ozywiłem żonę marzyciela/matkę szczepana a ich domek przerobiłem ( temat 'Marzyciel' w dziale o domach z ts2 ) i teraz jest to wielce szczęśliwa rodzinka chyba zapomniałem dodać że marzyciel został światowej sławy malarzem, zyskał fortunę i żyją jak pączki w maśle coś jak ćwirowie wg. opisu maxisa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 19:46   #7
Melonka
Guest

Domyślnie :)

Don Kaliente jest zaręczony z Kasandrą Ćwir, ona nie popuści nie chce zerwać zaręczyn. U Dona mieszka sprzątaczka i ma z nim nieślubne dziecko małego Arthura. Don powiedział ,że musi się wyprowadzić i ,że jej nie kocha drań
Biedna wyprowadziła się i ożeniła się z Marzycielem i żyją długo i szcześliwie oprócz tego ,że zabiła swoje małe dziecko (szczerze to był błąd i wyszło jak gralam )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 19:47   #8
Melonka
Guest

Domyślnie :)

Don Kaliente jest zaręczony z Kasandrą Ćwir, ona nie popuści nie chce zerwać zaręczyn. U Dona mieszka sprzątaczka i ma z nim nieślubne dziecko małego Arthura. Don powiedział ,że musi się wyprowadzić i ,że jej nie kocha drań
Biedna wyprowadziła się i ożeniła się z Marzycielem i żyją długo i szcześliwie ;( jakie to wzruszające ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 20:01   #9
liliana_przyjemniak
Guest

Domyślnie

Zmiany jakie wprowadziła w rodzinach, które już były w grze:
Przyjemniak
-Ojciec ma nową kochankę (oprócz Kasi teraz ma taką na L, nie pamiętam imienia, ale też pokojówka).
-Dziewcyznom przefarbowałam włosy (Liliana-czarne włosy, ostry makijaż, blda cera, Andżelika-słodka blondyneczka), ale teraz wróciłam do starego koloru
-Andżelika wyprowadziła się do Damiana Biedaka i wzięła z nim ślub.

Kaliente
Jedna z sióstr (nie pamiętam, chyba Nina), ma dziecko z Mortimertem, czy jak mu tam...(ten dziadek), a druga się wyprowadziła
-zmieniłam im kolory włosów i uczesania
Biedak
-Balbina jest blondynką
-ma 4 dzieci (3 chłopców i dziewczynkę), piąte dziecko w bruszku
-Damian się wyprowadził, ożenił się z Anżdżeliką Przyjemniak
-rodzina wyprowadziła się do nowego, dużego domu
-Balbina mieszka z Janem Hakiem

Próchno
-zaadoptowali małego murzynka-Tadzia

Więcej nie pamiętam, jak coś mi się przypomni to napiszę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 08:44   #10
Vel
Guest

Domyślnie

Ja się zająłem biednym Nerwusem.
Wyprowadziłem go od Papużek. Teraz ma zielonego syna- studenta imieniem Steven. Studiuje sztukę na Nowej Politechnice.
A tak zbaczając z tematu. Matką Nerwusa jest Oliwka Widmo. Oliwka ma we wspomnienaich Bara-Bara z Mrocznym Kosiarzem. Czyli wychodzi z tego, że Nerwus jest synem Mrocznego Kosiarza.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania