|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
No nareszcie sie zalogowałam!!!...Kurcze jestem ułom....
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Już tu od tygodnia próbuję się tutaj tego dowiedzieć. Ktoś mi powiedział (w temacie Śmierć), że skoro Kosiarz może oglądać telewizję, to może akurat mu się zachciało
.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hehe.. Ja też chcę bara bara z kosiarzem
Tylko jak on by wygladał? Przecueż nie założyłby chyba bielizny, pidżamy, ani tym bardziej nie rozebrałby się
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
rozebrac by sie mugl bo czemu nei on jest z kosci nic ''tam nie ma'' uczono mnei tego na biologi :]
albo robil by ''to'' w tej sexsy czarnej ''sukni'' <lol>
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A ja próbuję i próbuję, ale nie mogę zrobić nic więcej niż prosić o życie ukochanej osoby (to jest takie zabawne
). A ja tak chce no nie wiem chociaż porozmawiać :\ . A może to musi umrzec jakiś emeryt, który ma wysokie aspiracje i wtedy ktoś musi się odpręzyć, ale to taka długa droga do celu (chodzi oto aby dojść do szczęśliwego emeryta to jest ta długa droga), a mi się niechce. Jak już ktoś osiągnie nawet jakąś rozmowę z nim to niech odrazu pisze to musi być ciekawe.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja nie mam sims2, ale czytałam, że jak przychodzi, to najpierw taka mroczna muzyka, a potem wyciąga komorke i sie z kims przekrzykuje;];];];]. Bo ktoś tam napisał, ze moze nie ma ;];];].
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Hmmm... Mój pierwszy post
Trochę dawno na ten temat nic nikt nie pisał :\ Gram od samej premiery i nigdy nie mogłam z Kosiarzem bara - bara... Ale teraz mam hacka, który umożliwia mi zmienianie wieku, zmianę aspiracji, możliwość rodzenia bliźniąt (nawet obcych) i możliwość wyboru osoby z którą chce się mnieć dziecko... No i tak się wczułam w uśmiercanie moich simów i rodzenie kolejnych, że pewna simka miała dziecko z KOSIARZEM Ale niestety wyglądało normalnie Ale ostatnio zdobyłam obiekt, który pozwala na teleportowanie dowolnej osoby i dołączenie jej do rodziny... Błąd polega na tym, że nie wiadomo kogo się zaprasza Zaprosiłam nieświadomie najpierw tancerkę Hula, a później Kosiarza :wacko: Teraz mam ich w rodzinie, ale są niewidoczni... Tylko w otoczeniu, kiedy naciśnie się na domek i wyświetla się rodzina, to jest tam Hula Zombie (jakoś tak jest tam napisane) i Mroczny Kosiarz, ale co najciekawsze Kosiarz podpisany jest (przy wskaźniku aspiracji) KOBIETA ZNANA W MIEŚCIE!!! Czyżby Kosiarz ( w TS1 - Kostucha) był wykreowany na kobietę!!!! Dziwne to wszystko P.s. Kosiarz fajnie wygląda na zdjęciu rodzinki... Jak będę umiała to fotkę zrobię i wstawię
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja rpóbowałem Oliwką zrobić bara bara z kosiarzem i utopiłem tą dziewczyne co z nią mieszka odpręzałem sie i się nie dalo a co d otego czy kosiarz to kobieta czy nie to chyba to kobieta bo jak wszsycy umra to jest ten komunikat co tak naprawde weimy o śmierci i tam pisze że chiałaby spotkać sie z jeźdcami apokalipsy
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Próbowałam go uwieść ale nie wychodziło
. To po prostu postać niedostępna dla zwykłych graczy TH2, może za kilkanaście lat nasze dzieci będą grały w TH33 i wtedy będzie można zrobić sobie dziecko ze świętym mikołajem
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|