|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak miałam może z 8 lat i nie umiałam grać w simsy to wprowadziłam te dwie dziewczyny co mają na nazwisko Papużka. Ta czarna pracowała jako policjantka. Pewnego dnia ta blondi zasnęła na ulicy. Po tą drugą przyjechał radiowóz ona wsiadła. Ten radiowóz trąbi a ta blondi nawet nie myśli wstać. Cały czas tak trąbił. Gdy nadeszła godzina że ta czarna ma wracaj z pracy ... przyjechał drugi radiowóz z tą czarną o_0 ! Ta blondi cały czas spała a przed domem stały mi 2 radiowozy ! ( Teleportacja jakaś )
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Było to dość dawno.Miałam the sims wakacje no i stworzyłam rodzinkę i wyjechałam nimi na wakacje.Pojechałam do hotelu w górach.Ok dzieci bawiły się na ślizgawkach i rodzice mieli czas dla siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mój sim jak wyczyści toalete to nie myje rąk tylko idzie coś zjeść
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wydaje mi się ,że był już taki ,albo podobny temat pt.:"Najdziwniejsze zdarzenia waszych simów" czy jakoś tak.
Ale teraz czas na mnie: Pojechałam rodzinką (Marta & Dawid Gruszka) na wakacje do Hotelu na plaże. Rozkazałam ,aby Dawid dokonał rejestracji pokoju ,a Marta poszła coś zjeść. Ale nie mogłam się zarejestrować.Dawid zaraz odchodził od rejestracji. Wkurzyłam sie i kazałam mu się jeszcze raz zarejestrować. Nagle przyszedł (ten co oprowadza ,w żółtym mundurze)z jakimś dzieckiem w stroju kąpielowym i powiedział "Czemu twoje dziecko tak ,źle się zachowuje?Jeśli nie będziesz panował nad jego zachowaniem będziemy zmuszeni cię wyprosić" A to wcale nie było moje dziecko ,tylko jakaś Zosia.Potem pobiegła do basenu i już jej nie widziałam.(Może się utopiła??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
u mnie raz Majka ćwir przyszła i podeszła do akwarium i zemdlała na stojąco i kiedy wyszła rybek nie było a przed dzwiami stoi jej grób :lol:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@up to nie takie znowu duże odświeżanie ;|
Ty się zastanów zanim napiszesz... Każdy ma prawo opowiedzieć o przygodach swojego sima. Temat nie jest zamknięty - W temacie można pisać. Dlatego teraz my ci coś odpiszemy: Nie offtopuj! ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|