|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam swój od ponad 2 lat i Simy też nie będą na nim płynnie chodzić, póki nie dokupię jakiejś dobrej pamięci DDRAM (a marzy mi się 512MB, które często kosztuje - w zależności od marki - od 320 do 400zł za kość). natomiast reszta się zgadza. poproś rodziców, aby przygotowali się na wydatek rzędu 90-150zł (mniej więcej tyle kosztuje 128MB RAM-u), a trochę więcej na kartę graficzną. i jeszcze jedno: Cytat:
![]() |
|||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mi też bardzo wolno chodzą simy ....no możę nie tak wolno....tylko przy zmienianiu okolicy po prostu prz ładowaniu a tak normalnie to gra się spoko bo mi nie zacina nic i wgole.omp ma co trochę coś nowego także nie jest stary ...ma mało Ramu i dlatego jak dokupie 512 to gra bedzie śmigała.Procesor tez wypadało by mieć ponad 1000 będzie sie grało lepiej
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
heh ja na moim do neta mam 128mb ram (win xp) i komp sie wiesza(siedze na operze, gg plus winamp, w tle antyvir, antyszpieg i firewall)
ram musiałabys do 512 mb zwiększyć (tę 128 sprzedja i kup 2x 256mb = 300-350zł) procek może być , a karte to min na radeon 9550 128mb&128bit(300zł, a porządna wersja z GeCube kosztuje 395zł) a najlepiej weź go opchnij i zmień na cosik nowszego ![]() a jeżeli kupiłaś orginalkę bez sprawdzenia wymagań to..... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
zrób ta jak ja ! ja mam pentium 2 700 mhz 128 mb ram i 32 mb karte graficzną i działa dość płynnie ( ale to jeszcze tylko dwa tygodnie i nowy komp
![]() ZA WSZELKIE SZKODY NIE PONOSZE KONSEKWENCJI ! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
pamiętaj żeby wyłaczyć wszystkie programy z paska (to taki małe ikonki na dole w prawym rogu ekranu)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to jej dużo nie pomoże(wcale)
jak ma xp i 128 mbram to nigdy gra jej nie pójdzie płynnie |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=gtx]zrób ta jak ja ! ja mam pentium 2 700 mhz 128 mb ram i 32 mb karte graficzną i działa dość płynnie ( ale to jeszcze tylko dwa tygodnie i nowy komp
![]() Ja mam identyczny komputer jak sharon ale nic mi nie dal ten program wzielam nawet na czerwone i nic (nie spalil sie) po prostu NIC ja tesh jestem sharon w rozpaczy. Nie moge tak samo grac!! Jest mi bardzo przykro ale i ja potrzebuje troche wspolczucia wiec nie jestes sama!! naprawde pozdrófka dla wszystkich |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Głupie kompy z małą ilością pamięci(mój drogi kompie to do ciebie). Ja jakoś sobie radzę, jak juz mi wreszcie weszł to rodzinki sie ładują długo,, no i jak simów jest powyżej 4 to się tni gra. Ale namówie rodzicieli na parę ramów.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
eee a ja mam 950 mhz i jak bym chciala miec 1,5 to ile to by ok kosztowalo?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|