|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Tak sciagalam
Tyle ze jak sciagnelam niczego takie nie mialam. A mialam niedawno formata i od tamtego czasu sciagalam tylko ciuchy i kompa i jest ta bryka
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
ja też ściągałam przedmioty z thesims2.com, ale nic takiego mi się nie pojawiło ![]() no oczywiście mam jeszcze kolekcje z modthesims2.com, ale one z kolei nie pojawiają się tak jak u Ciebie... dziwne. |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja też mam ten problem z samochodem, a raczej samochodami, bo pojawia mi się ich kilka. Zawsze je kasuję (wyrzucam do kosza) ale one znów się pojawiają, tylko nie zawsze. Są dni, że uruchomię grę a tych samochodów nie ma :wacko:
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Może niedojrzaly..... heh... No przeciez zdarzaja sie ludzie dorosli (w rzeczywistosci), ktorzy sa wogole niedojrzali i zachowuja sie jak dzieci, nie? xD
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.
A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka??
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak: Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! Na dodatek dało się nim sterować! Nie zmyślam.
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
wg mnie te kosmoludki sa fajowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) to inne wlasnie wzdychaly na jego widok. ustatkowal sie, gdy zaczal miec w marzeniach bara-bara z roznymi 20 simami i ozenil sie z pokojowka a teraz ma trojke dorodnych dzieci. niestety z 10 simow go kocha wiec trzeba uwazac zeby nie calowal zony i itp publicznie bo ciagle ktos przybiega i go policzkuje najgorzej jest jak sie wita ze swymi kochankami, bo witaja sie calujac i wtedy zonka sie wkurzaCytat:
![]() Cytat:
uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty
|
||||||||
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|