|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś miałem w obawach posprzątanie, chyba najgłupsza jaka była.
A najfajneijsze mazeni? Nie ma! Ale niegdy nei miałem tego zaplacenia rachunków i zapchania kibla ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mi chodziło o to, że ono jest bez sensu z tego względu, że ciężko je osiągnąć podczas, mimo wszystko, dosyć krótkiego życia emeryta. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie "skorzystać z toalety publicznej" to najgłupsza obawa jaką jak narazie zobaczyłam.
A co to jakiś lęk? W miejscu publicznym toalety zjadają, lub lepiej, połykają w całości? :laugh: |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Krotko gram w the sims,i jeszcze bezsensownego nie spotkalam (dla mnie) ![]() XD |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się podobała obawa mojej dziewczynki.Posprzątać bałagan.Nie dziwię jej się.Taki miała zasyfiony pokój że szok.Ech....zupełnie jak ja.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hmmmm... wedlug mnie prawie wszystkie pragnienia, sa ciekawe xD,
ale najglupszym jest ,,Napic sie wody z umywalki" xP. Kiedy to zobaczylem to malo nie spadlem z krzesla! Najciekawsza obawa to ,,Zobaczyc ducha", dwie najglupsze zas to ,,Rybka zdycha w akwarium" i ,,Skorzystac z toalety publicznej" (swoja droga to nie dziwie sie simom xD) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
30?? O maj gash, w życiu bym tylu nie zarobiła, choćbym chyba stanęła na głowie
![]() ![]() A ja mam tak: Pragnienie: Zmienić pieluszkę Obawa: Zmienić pieluszkę. Ale najpierw nastepuje obawa a potem pragnienie więc nie tracę punktów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeszcze nie mam THE SIMS2...ale już niedlugo będe miala i mam takie pytanko:Czy simka moze zajsc w ciąze przez pocalunek ze swoim partnerem?
Czy simka moze miec dziecko z facetem z sąsiedztwa ktory z nia nie mieszka? Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI! :whistle: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|