|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ja tak miałam z tą ręką kiedy wyciągnęłam simce dziecko z ręki.... niestety bobo mi znikło, a nie zdąrzyłam zapisać bo to było zaraz po urodzeniu.....Skąd miałam wiedzieć, że tak się stanie ;( .
PS. U was simy też mają takiego zeza bo mój ciągle tymi lotkami trafia w ściane fajnie to wygląda, ale mógłby ją wyjąć pos kończeniu grania co za maniery
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Boże, sara lee - myślisz, że ja w to uwierzę?
Kody na karlenie się i move objects on! Idź, idź, pokłam gdzie indziej. :\ |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
2. Hmmm... Albo mi się wydaje, albo nabijasz sobie posty Jak sądzisz, że kłamię, ok... Wyślij mi PW ![]() 3. Skoro posądzasz mnie o kłamstwa, może sama często kłamiesz??? 4. Dziwne historie zdarzają się u mnie często... Nawet bez kodów. Gra jest bełna bug'ów. Teraz mam łatkę, ale to zdarzyło się na początku mojej przygody z grą. 5. Gdyby to był kod, to nie wsadziłabym tu tylu fotek!!! Szkoda byłoby mi miejsca na serwerze. 6. Pomyśl trochę... :\ Jaką satysfakcję pytam się miałabym z tego, gdybym dała wam tu coś po kodach??? :wacko: Tak się stało i byłam zdziwiona, a jeśli jesteś leniwa i nie chce Ci się sprawdzić na simach, tylko od razu posądzasz o TAKIE rzeczy, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj.... 7. Nie marnowałabym waszego czasu na oglądanie fotek zrobionych celowo. I tak go marnuję tłumacząc się, ale nienawidzę oszczerstw, zwłaszcza tego typu... 8. Ciekawa jestem czy u kogoś też zdarzyła się taka historia... Jak ktoś jest troszku bardziej zaciekawiony grą niż wypisywaniem wymysłów to niech sprawdzi Bardzo chciałabym wiedzieć...Ps. Przypadkowo dodałam Kosiarza do rodziny... Opis w temacie Mroczny Kosiarz... To jest rzeczywiście po hack'u włożonym do gry... Ale za to fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
1.karzeł:zaprosiłem do jakiegoś domu sima-dziecko. wyszedłem z tej rodziny i zagrałem tą, w której był ten dzieciak,który był już potem nastolatkiem. jak znowu włączyłem tą pierwszą rodzinę to ten simek był właśnie tak zniekształcony 2.dziecko:u mnie simowi podczas przebierania usztywniła się ręka(nie ruszała się). jak ten sim podszedł do dziecka, wziął je i trzyma je JEDNĄ ręką(dziwne że mu nie upadło. a 3-ręce to nie wiem czemu... i co do dzieci-jak mam bliźniaki (tej samej płci), to (jak na razie)są inne, a potrafi być klika "osobnych" dzieci i mogą być takie same! |
|
|
|
|
#6 | ||||
|
Guest
|
Cytat:
Jeśli chodzi o liliputa to zadziałał kod stretchskeleton czy jakoś tak, aby to naprawić wpisujesz stretchskeleton 1 (jestem pewien co do pisowni) --------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
Nie sądzę mi podczas porodu (była animacja) w tym momencie gdy dziecko spadało na ręce, właśnie takie coś się stało, ale nie pamiętam czy wróciło do normy czy nie... --------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
PS. Jak się patrzy na podłogę od dołu to jej nie widać dziwne, nie? ---------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
Wszyscy simowe znajdujący się na parceli "lecą" do najważniejszych wydarzeń np. śmierć, poród, porwanie, urodziny itp. berata edit: Gdy cytujesz posta z obrazkami zamieniaj img na url i naucz się korzystać z opcji edytuj zamiast pisać 4 posty naraz! :wacko: Ostatnio edytowane przez berata : 18.10.2005 - 19:57 |
||||
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
umie simka urodziła bliżniaczki(bez kodu!).noi wszystko w porządku,ale do czasu.niemowlęta ,wiadomo nie różnię się.Mają urodzinki na małe dziecko ,zdmuchnęly świeczki dorosły patrze ,a każda inna!włosy jedna ma te
najdłuższe,druga łysa!a ubrania to wogule!potem zrobiłam je takie same zawsze jak sie waldemar dziwak wyprowadza to ci bracia z nim ale niedosc ze wszyscy razem to potem majo tyle kasy co ma normalny sim ktory sie wyprowadził Ostatnio edytowane przez patkasims2 : 26.12.2008 - 13:51 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|