Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.05.2005, 17:31   #1
Biała dama
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ~*Igusia*~
Ja też mam swój sposób!! Zanim simka będzie w ciąży wystarczy pójść do sklepu i kupić ubranko dla małej dziewczynki i rodzi się dziewczynka!!! (jeżeli chcemy chłopca, to robimy na odwrót - kupujemy ubranko dla małago chłopca) NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
Serio?? Wow Super!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2005, 14:01   #2
AnnGe
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ~*Igusia*~
Ja też mam swój sposób!! Zanim simka będzie w ciąży wystarczy pójść do sklepu i kupić ubranko dla małej dziewczynki i rodzi się dziewczynka!!! (jeżeli chcemy chłopca, to robimy na odwrót - kupujemy ubranko dla małago chłopca) NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
z tymi ciuchami brzmi niezle..sprobuje ten patent u innej Simki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2005, 17:07   #3
kate15
Guest

Domyślnie

a czy u kogoś z was działa ten kod? przez kogoś wcześniej podany : twinzr2cute lub twinsr2cute ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 03:24   #4
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kate15
ten kod nie działa !!! wpisuje twinzr2cute albo twinsr2cute i nic ;( a jak jest zły kod to wiem bo okienko sie powieksza i widze dotychczasowe kody! jak ty to robisz?? ;( ;(

Robię tak: wpisuję kod... Wywala mi okienko z poprzednimi cheatami.... Trudno - gaszę je. Następnie każę jakiejś simce postarać się o dziecko. Bez żadnych cheatów normalnie. Brzuszek jej rośnie - hoduję więc wraz z nią tę ciążę - bez żadnych cheatów... I rodzą się bliźniaki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2005, 20:52   #5
Ciara2
Guest

Smile Sorry!!nie znam przepis

Nie znam przepisy.ja na niej nie liczę,ale po co liczyc.To jak normalne przypadkowe rodza dziecko.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2005, 21:14   #6
Colleen
Guest

Domyślnie

Niewiem czy ktos juz to pisal, bo nie chce mi sie czytac calego tematu, ale to czy urodza sie blizniaki, to zalezy od nastroju i poziomu aspiracji matki. Raz mi sie urodzily blizniaki- chlopczyk i dziewczynka i to bylo straszne. Tyle pracy. Potem w tej samej rodzinie znowu blizniaki. Koszmar.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2005, 12:17   #7
Basieńka
Guest

Domyślnie

Ja miała bliźniaki 4 razy (raz dwóch chłopców, raz dwie dziewczynki, a dwa razy chłopiec i dziewczynka) i nie zabardzo wiem na czym to polega. Ja nie odkryłam żadne kombinacji, czy jakiegoś algorytmu na bliźniaki. Moja koleżanka miała dwa razy trojaczki. Też bym chciała ale wyobrażam sobie ile to robaty jak ja ledwo co daje rade z bliźniakami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.10.2005, 16:16   #8
Carter
Guest

Domyślnie

a mi sie ciągle rodzą bliźniaki i to albo dz-dz abo ch-ch. Ja chce miec 1 dziecko!!!!!!!!!! ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.10.2005, 17:06   #9
Bubcia
Guest

Domyślnie

Ja to nie wiem jak to jest... Na bliźniaki sposób taki - Simka je dużo ciasteczek ;] Naprawdę duuużo... Ale wtdedy rodzą mi się dziewczynka i chłopiec... A ja chcę bliźnięta jednojajowe :1smutny: A kod nie działa :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.10.2005, 18:11   #10
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Carter
a mi sie ciągle rodzą bliźniaki i to albo dz-dz abo ch-ch. Ja chce miec 1 dziecko!!!!!!!!!! ;(
Proponuje kupic ta najdrozsza lodowke i najlepsza kuchenke. No i oczywiscie zapomniec o spagetti :-))) I raczej nie jesc przypalonego jedzenia. U mnie prawdopodobienstwo posiadania blizniakow wzrasta jesli rodzice sa biedni i nie potrafia gotowac
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania