|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wow Super!!
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
z tymi ciuchami brzmi niezle..sprobuje ten patent u innej Simki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
a czy u kogoś z was działa ten kod? przez kogoś wcześniej podany : twinzr2cute lub twinsr2cute ;(
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Robię tak: wpisuję kod... Wywala mi okienko z poprzednimi cheatami.... Trudno - gaszę je. Następnie każę jakiejś simce postarać się o dziecko. Bez żadnych cheatów normalnie. Brzuszek jej rośnie - hoduję więc wraz z nią tę ciążę - bez żadnych cheatów... I rodzą się bliźniaki.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie znam przepisy.ja na niej nie liczę,ale po co liczyc.To jak normalne przypadkowe rodza dziecko.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Niewiem czy ktos juz to pisal, bo nie chce mi sie czytac calego tematu, ale to czy urodza sie blizniaki, to zalezy od nastroju i poziomu aspiracji matki. Raz mi sie urodzily blizniaki- chlopczyk i dziewczynka i to bylo straszne. Tyle pracy. Potem w tej samej rodzinie znowu blizniaki. Koszmar.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja miała bliźniaki 4 razy (raz dwóch chłopców, raz dwie dziewczynki, a dwa razy chłopiec i dziewczynka) i nie zabardzo wiem na czym to polega. Ja nie odkryłam żadne kombinacji, czy jakiegoś algorytmu na bliźniaki. Moja koleżanka miała dwa razy trojaczki. Też bym chciała ale wyobrażam sobie ile to robaty jak ja ledwo co daje rade z bliźniakami.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
a mi sie ciągle rodzą bliźniaki i to albo dz-dz abo ch-ch. Ja chce miec 1 dziecko!!!!!!!!!! ;(
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja to nie wiem jak to jest... Na bliźniaki sposób taki - Simka je dużo ciasteczek ;] Naprawdę duuużo... Ale wtdedy rodzą mi się dziewczynka i chłopiec... A ja chcę bliźnięta jednojajowe :1smutny: A kod nie działa :con:
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|