|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
U mnie dwa razy egzamin na bliźniaki zdał sposób:
Zanim simce urośnie brzuch (np. będzie wymiotować lub będzie ją bolał brzuch) wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true zaraz po tym wpisać kod Forcetwins. Następnie kliknąć simką z wciśniętym klawiszem Shift na samą siebie i wybrać opcję "ForceTwins!". |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To ja poszukuję dobrego sposobu na dziewczynkę.
To dla mnie BARDZO ważne =C Myślałam nad tym,żeby w łóżku kliknąć simem na simkę i wybrać opcję "Postaraj się o dziecko",ale ja potrzebuję sposobu takiego na 100000 procent =/ Macie jakieś naprawdę pewne sposoby?Czy pozostaje mi zapisywanie gry podczas porodu i wczytywanie dopóki nie będę mieć dziewczynki? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale to nie działa ;( JA CHCĘ DZIEWCZYNKĘ...buu mam taką fajną rodzinkę. po za tym przez to że nie mam dziewczynki moja simka caly czas jest w ciąży. a ja chcę żeby była wreszcie normalna, poszla do pracy i zostala tym ordynatorem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
wg mnie te sposoby nie dzialaja. to chyba czysty przypadek. probowalam wasze sposoby i wypalily tylko dwa, ale raz na dwa testy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
czym można sprawdzić? a czy płeć też można zmienić? ja chcę dziewczynkę!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja mam podobnie jak inni: klikam facetem na kobietę ,,postaraj się o dziecko" - dziewczynka i na odwrót. A co do bliźniaków 4 razy wyszło mi tak: gdy rodzice są przed ślubem; zaręczeni, itp. to gdy zrobią p. się o dziecko wtedy mają bliźniaki ;D
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moim simom rodzą się częściej dziewczynki, ale mi to nie przeszkadza
![]() EDIT: Jedynym nie zawodnym BEZ KODÓW, bo tak właśnie gram ![]() Ostatnio edytowane przez Stokrotka : 02.11.2007 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam kod na bliżniaki Jak simka jest w ciąży to wpisujesz Twinzr2cute
( nie czytam wszystkiego tylko ostatnie odpowiedzi , więc jeśli ktoś juz podał taki kod to sorrki ) |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A co zrobić zeby mieć bliźniakczki ?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |