|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To nie kwestia czyjejś wiary. Ci, którzy stworzyli tę grę, musieli znaleźć czynnik wpływający na to czy urodzą się bliźniaki czy nie. Akurat jedzenie spaghetti na to wpływa. Mi się nie rodziły nigdy bliźniaki, a gdy moja simka, będąc w ciąży, dwa razy zjadła spaghetti, urodziła dwóch chłopczyków. Spróbuj tego. Zadziała. Gdy pierwszy raz urośnie jej brzuch, podaj jej na obiad to danie, a na następny dzień znów to zrób.
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Na początku mogły być bliźniaki (od spaghetti), a jak się wyjdzie z gry i wejdzie to już losowo jest inne dziecko (od genów). Może trochę namieszałam, ale mi też pomogło spaghetti ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi raz udało się przypadkowo urodzić bliżniaki. Na początek było postaranie sie o dziecko w wannie, a potem poszłam od razu z simami do łózka i tam sie postarali. I wyszły bliżniaki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy nie próbowałam jeść spaghetti aby simka miała bliźniaki. Wystarczy, że gdy simka będzie w ciąży wpiszemy kod: boolProp TestingCheatsEnabled true. Później klikamy shift i na kobitkę. Będzie tam opcja "DEBUG - force twins" czy coś takiego. Wtedy powinny się urodzić bliźniaki.
Ostatnio edytowane przez Marionette : 27.12.2009 - 19:32 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Według mnie najlepszy jest kod ForceTwins na bliźniaki, a co do tej zmiany płci to to jest losowe, bo raz weszłam w rodzine i urodził się drugi chłopiec, ale nie zapisałam i potem weszłam, a na świat przyszła dziewczynka. Dodam jeszcze, że ostatni raz gre przed porodem zapisywałam, kiedy simka miała największy brzuch. Więc ja w ten wybór płci nie wierzę.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
na bliźniaki jest kod Twinzr2cute czy jakoś tak
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
o rany, a mi sie ostatnio same bliźniaki rodzą, szału można dostać :/ Raz mi się urodziły dwie takie śliczne. Dzień przed ich urodzinami, umiały wszystko, sikać, mówić, chodzić (kto miał bliźniaki wie że bez kodów na podwyższanie potrzeb jest to dość trudne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
a u mnie to spaghetti nie działa;/ moja simka urodzi zaraz 3 dzicko i nie jadła nic innego jak spaghetti! ... nawet raz nie wyszły bliźniaki.. kiedys przeczytałam gdzieś że jak się zajdzie w ciąze to powinno się zjeść galaretke. I faktycznie zrobiłam tak i simka urodziła bliźniaki;o. ale tylko raz;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się częściej rodzą dziewczynki a sposób znam już od dawna xD
Nie chce mi się robić tego sposobu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |